Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Salutare!
Oti, nu v-am lasat cu ochii in soare, am pus poze pe Facebook:
www.facebook.com/?sk=media#!/album.php?aid=194119&id=628947158&ref=mf" target="_blank">http://www.facebook.com/?sk=media#!/album.php?aid=194119&id=628947158&ref=mf, insa trebuie sa ai cont pt FB pentru a le vedea. Ce ai facut la spital? Chiar pierdeai lichid sau e totul ok? M-ai ingrijorat! Sper sa fie totul bine.
Ioana, chiar demult nu te-am mai "vazut" pe la noi. Deja 4 ani? Doamne cum zboara timpul! Incredibil. Sper sa vina si bb no. 2 curand.
Cristina, du-te la interviu! Iti tinem pumnii sa iasa cum vrei tu!
Nico, stiu ca nu e timp dar poate o mica pauza este exact cea care te va ajutasa mergi mai departe si sa nu clachezi. Sunt multe de facut si multe limite (timp, bani etc.) dar trebuie uneori sa iei si cate o pauza. Asa ca nu mai amana escapada la mare!
Eu sunt acasa azi ca ieri mi-a fost foarte rau si nici azi nu mi-e cu mult mai bnie. Am fost la doctor si mi-a gasit cica urme de sange in urina. Nu stie exact ce am asa ca m-a pus pe regim si tratament antiinflamator pana marti cand trebuie sa ma duc la control. Mama insista sa merg si la un ginecolog dar eu nu stiu daca e cazul.In fine, daca nu ma simt mai bine pana maine poate o fac si pe asta.
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana81 spune:
Buna!
Promit ca vin mai des!
Anca nasol cu urmele alea de sange...vezi ce ti zic doctorii. Cred ca acum nimeni nu se simte ok. E vremea asta groaznica.
Te am bagat in lista pe fb. Nu se ad pozele decat pentru prieteni.
Vremea asta f caduroasa ma innebuneste. Acum trebuie sa ma duc sa fac un piure si niste piept de pui la gratar ca mi s a cerut. Si e asa de cald... voi cum suportati?
pupici!!!!!
Ioana si Vladimir
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Am venit nelamurita cu lichidul. In schimb a monitorizat bb si a iesit ok. Am dilatatie 2 cm si col moale dar fara contractii degeaba. Astept ce putem face.
Anca, chiar ca e de ingrijorat. Ai grija de tine, nu neglija nimic. Macar in Ro ai acces la doctori, ai mana libera.
E ceea ce ma enerveaza pe mine la culme aici. Aseara moasa a fost tare ofuscata ca am venit la spital fara sa anunt. Nu i-am zis nimic dar dupa ce ca pe mine ma vede acum doar medicul de familie, moasa care m-a vazut in sarcina e in vacanta, am trecut de 40 de saptamni si nu mai nasc, s-a gasit si ea sa imi tina teorie ca puteam sa sun inainte sa vin. Teoretic puteam, practic n-am facut-o ca imi era teama de un refuz.
Pe FB n-am cont.
Cristina ce ai facut cu interviul din UK?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Otilia, hai ca mai e putin si vine strumfita . Poate apare si moasa ta din concediu intre timp.
La voi e cald tare?
Anca ai mare grija. Uite eu azi am realiat ca de ceva vreme am uitat sa iau medicamentele pt tiroida . Deci e normal sa fiu foarte obosita. Am marit doza de cafea si nu e bine, dar gata, iau masuri.
La mare slabe sanse sa mai ajungem luna asta. Mai sunt multe de facut la casa iar timpul e la limita rau. Dar o sa recuperam noi. Sotul deja face planurile pt concediul de anul viitor. Vrea sa luam Grecia la pas .
Nu am reusit sa vad pozele. de la birou nu pot sa intru pe facebook, iar acasa ajung tarziu.
Ioana mari probleme cu caldura am si eu (ma bucur ca e cald doar pt casa). Evit pe cat posibil sa stau in soare. Sunt dependenta de AC.
Imi pare rau ca bb2 se lasa asteptat. Andra tot insista la noi ca tare isi doreste un bb mic al nostru. Are un verisor mic, mic, in decembrie mai apar doua strumfite (tot verisoare), dar ea vrea un bb doar al nostru. Deocamdata noi am spus pas.
Nico
nma spune:
Se renoveaza cladirea in care lucrez. Un inceput cu bormasinile de la ora 8 .
Cristina sa inteleg ca ai fugit la interviu?
Nico
nma spune:
Am un noroc azi .... a trebuit sa merg pe santier si sunt in rochita alba (relativ scurta) si sandale cu toc .
Nico
iepumic spune:
Salutare!
Oti, e intr-adevar aiurea sistemul de la voi. Dar nici aici nu e mai breaz....degeaba ai acces la medici daca pe ei nu prea ii intereseaza meseria pe care si-au ales-o. In fine. Ai trecut deja de 40 de saptamani , wow. Incredibil cum trece timpul (cred ca ma repet). Oricum, orice chestie care iti da motive de ingrijorare, mai ales ca nu e prima sarcina si poti sa faci mai usor diferenta intre alarma falsa si o problema reala, ar trebui sa fie luat in serios si de medici sau moase. Ciudata atitudinea lor.
Nico[/b], am avut si eu o faza din asta odata...n-a fost chiar asa de rau dar m-au terminat sandalele (aveam sandale cu toc!)
Ioana[/b], eu nu am probleme mari cu caldura, o suport mult mai bine decat alte persoane.
Din pacate ma dor in continuare si burta si spatele, nici nu stiu care mai tare. Am fost ieri la ecografie dar nu a vazut nimic suspect medicul, doar un chist pe un rinichi dar a zis ca sigur nu este de la ala, ca nu are nici o semnificatie acel chist. Astept rezultatele la urocultura si intre timp mi-a traznit ca poate e cu ochi si mie dr. mi-a dat sa iau 3 Ibalgin pe zi, asa ca am sistat Ibalgin si am inlocuit cu No Spa. Culmea, No Spa are efect mai bun decat Ibalgin, adica m-au mai lasat nitel durerile de burta.
Mda...asa ca si azi sunt acasa, noroc ca am acces la serverul de la servici si pot totusi lucra.
nma spune:
Felicitari Otilia! Refarcere rapida si mult laptic
. Sunt curioasa cum va fi primita micuta printesa de surioare
.
Iulia sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si frumoasa.
Anca ma bucur ca ne-ai anuntat .
Tu cum esti? E cu ochisori sau nu ai facut nici un test?
Noi am rezolvat cu canalizarea . Suntem pe drumul cel bun.
Nico