Ingineri fosti, viitori...(33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am sarbatorit ziua lui Razvan la un canton, la un baraj. Am fost 17 adulti si 6 copii si pe caldura aia a fost obositor....am incercat sa vorbesc cu fiecare cate oleaca, dar ma tineam mai mult de despartit copii, de impacat, de dat jucarii, de scos altele ca sa nu se bata de la ele, etc. Nici un copil nu a vrut sa doarma asa ca fost o harmalaie si o veselie....
Razvan a fost fericit si asta a fost cel mai important.

A venit iarasi cumatra soacrei mele, s-a mutat la noi si sta ea acum non stop cu socrela. Am ajuns la concluzia ca nu are rost sa fac economii la banii cu care trebuie ea platita, dar sa imi distrug mie sanatatea fizica si psihica.
In plus sotul a angajat si o asistenta care vine de doua ori pe zi ca sa ii puna perfuzia, sa ii dea medicamente si chiar o si motiveaza, sta de vorba cu ea, o incurajeaza, etc.
Eu am urcat zilele astea doar o data pe zi la socrela...simt ca secatuieste de puteri si daca tot platesc sa fie bine ingrijita, as vrea sa ma protejez. Oricum suport cu stoicism nervii sotului si ai cumnatului, ca eu sunt cea mai la indemana sa isi descarce tensiunea si frustrarile.

La noi e foarte cald. Si Razvan sufera din cauza caldurii. Facem dusuri dese si asteptam vremuri mai calduroase.

Sora mea de 24 de ani a cunoscut pe net un canadian, care a venit in tara si a stat cu ea 3 saptamani si s-au plimbat pe la munte si pe la manastiri. S-au placut si dupa ce el a plecat, ea m-a anuntat ca s-au logdit si a aplicat pentru o viza turistica, sa plece in Canada sa vada cum s-ar intelege acolo si cum s-ar adapta si daca totul e ok, sa se casatoreasca acolo. Am simtit-o ca pe o lovitura, nu vreau sa o pierd, sa fie asa departe de mine. Intre timp m-am mai linistit si sper sa ii fie bine, sa fie totul cum isi doreste.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

LA MULTI ANI! puiutilor de Nicoleta, sa fie sanatosi, voiosi, voinici si sa aibe parte in viata de tot ce-i frumos, pur si senin!
Nicoleta, sa va traiasca comorile si voi pe langa ei, sa va bucurati sanatosi de ei pana la adanci batraneti!

Elena, esti o luptatoare pe care o admir si-ti tin pumnii stransi sa treci cu bine si peste acest capitol mai intunecat al vietii voastre! Cu intarziere ii spun si Razvanelului scump: LA MULTI ANI! sa fie sanatos, voios, voinic si sa va umple sufletele de bucurii si mandrie!

Cristina, astept cu nerabdare vesti-povesti din/despre Viena! Sunt sigura ca te-a fascinat si pe tine minunatul parfum vienez! Noi vrem sa-i ducem pe pitici la Viena in primul WE din septembrie sa vizitam gradina zoologica si sa ne distram in Prater...

Ancuta, m-a incantat periplul vostru prin Europa si ambitia de a calatori atatea mii de km cu masina! Felicitari! Abia astept sa vad pozele, la care promit ca am sa ma uit imediat ce reusesc sa trimit acest mesaj!

Otilia, mult a fost, putin a mai ramas pana la intalnirea cu comoara mica si roz ascunsa acuma in pretioasa ta burtica! Sa ne spui si noua cand va fii ziua cea mare, ca sa-ti fim alaturi cu inimile si gandurile noastre! Surioarele cele mari sunt pregatite sa intampine mezina?

Sorana, bine ai revenit ! Aici usa este deschisa intotdeauna prietenilor!

Eu sunt destul de nostalgica zilele astea caci mi-s fara copii si parca nu-mi gasesc locul si rostul ... Casa mi se pare prea linistita si mult prea curata pentru gustul meu si pana la finele lunii (cand vrem sa repatriem pustimea) mi se pare ca mai este o vesnicie. Intre timp, ca sa nu ne plictisim, i-am comandat lui Vladut biroul pentru studiu ca sa-l motivam si sa simta si el ca incepe o noua etapa in viata lui. Sper sa-l surprindem placut si sa nu il necajim prea tare pe Raducu ...
Cred ca nu mai este nevoie sa va spun ca am absentat motivat de aici caci am fost ba in concediu, ba am tras tare la lucru sa-mi las treburile rezolvate inainte de plecare si apoi, cand m-am intors, ca sa aduc situatiile la zi, caci al noi asa-i organizata treaba incat nimeni nu stie ce sa faca daca un coleg pleaca in concediu .
Concediul l-am facut pe litoralul bulgaresc (de criza) unde, spre marea noastra surprindere, ne-am simtit absolut minunat, am avut conditii excelente de cazare si masa, iar pretul a fost minuscul. Daca vreti sa vedeti si cateva poze, va puteti arunca o geana aici

V-am pupat si-o saptamana minunta va doresc!... Sper sa reusesc sa mai scriu cate ceva saptamana asta...

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Foarte frumoase pozele, Dorina. Sunteti o familie foarte frumoasa si reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Si eu inapoi de la Viena. A fost frumos, ne-am sinmtit bine dar nu imi plac localnicii. Tare apatici... Nu as putea trai intr-o astfel de tara. Unde m-am obisnuit eu cu spiritul irlandez probabil. Aici strazile pustii. Decat in zonele de vizitat aglomeratie. Localnicii numai pititi...
La intoarcere aseara am avut un zbor de nu se poate... Am fost cred ca ultimul zbor care a aterizat aseara la baneasa. urmatorul de la Wizz a fost trimis la Cluj.
O sa pun si pozici promit.
cat despre joburi nu am nici o veste inca. Nu sunt prea multe sa aplic la momentul asta.
Va pupic. Fug ca vin baietii cu mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!

Am o veste bunicica. Ieri am primit prin posta o invitatie la interview de la o universitate din UK. Ei vor sa merg acolo ... Eu inca am o gramada de treburi asa ca as prefera prin telefon .. Nu stiu ce sa fac si maine trebuie sa ma hotarasc ca poimaine ar trebui sa zbor.

Va pupic si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Fugi la interviu, Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Postez si eu scurt dintre planuri.
Cristina, fata draga mai bine mergi la interviu.bafta multa, sa fie asa cum iti doresti !
Dorina mi-am clatit si eu ochisorii cu pozele voastre . Ma bucur ca v-ati simtit bine (cel putin asa vad eu pozele) chiar daca a vost o vacanta de criza.
Cum stati cu cresterea?
Si pt urai si melodie.
Elena ma bucur ca ai un ajutor cu soacra. Macar te mai aduni si tu putin.
Legat de sora, si a mea e plecata din tara. Parca ne intelegem mai bine acum. Vorbin destul de des pe mess sau la telefon. In tara vine doar o luna pe an. Acum e la noi si tare ma bucur.

Eu ma cam afund in butoiul cu depresie desi incerc sa stau la mal. Mi-am vandut masinuta, proiectele sunt toate blocate, casa nu e gata, vreau sa aduc copiii acasa si persoana care trebuia sa stea cu ei si-a gasit alt job . Stiu ca le rezolv pe toate in timp dar parca prea sau adunat multe. Tot speram sa fug cu soata un weekend la mare si tot amanam din lipsa de timp.
Macar e bine ca e cald si nu mai ploua. Azi trebuie sa comand mobila pentru dormitorul nostru (sper sa ma hotarasc ca tot aman de ceva vreme). Culoarea la noi in dormitor nu imi place dar nici nu mai am nervi sa o schimb.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Otilia cum mai esti? Nu ai mai dat vesti de ceva vreme . Cred ca ar fi timpul sa punem majoretele la treaba.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sunt bine, astept ce pot sa fac. Maine am termenul dat de ecografist. Am impresia insa ca pierd niscaiva lichid amniotic asa ca poate trag o fuga la spital mai incolo ca acum vrem sa mergem la cumparaturi.
Gandeste si tu pozitiv. Ai vandut masinuta dar o sa fie casa gata.
Dorina, ce concediu frumos, nici vorba sa para de criza la cum v-ati distrat.
Cristina, bafta cu interviul.
Elena, ai o perioada grea e clar. Musai sa gasesti bucurii micute care sa-ti distraga atentia de la cotidian.
Anca iar ne-ai lasat cu ochii in soare? Unde-s pozele?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna,

Ma mai primiti?
Eu tot o sa mai apar asa mai rar dar cu gandul la voi. De multe ori am tot zis sa intru dar cum sunt atatea de facut.....seara pic lata. Inca nu avem un membru nou in familie...il asteptam cu drag si bratele deschise....se cam lasa asteptat. Vladimir a implinit 4 ani. Doamne e asa de scump! Ma uit si nu mi vine a crede ce baiat destept am. Are numai texte elevate ...nu stiu de unde ii vin ideile...cert e cum ca nu cedeam nici in vise sa fie asa Vladimir! Si vad ca atata ma chinui, ma gandesc, ma strofoc degeaba. Dar cu voia Domnului vine si bb2. Cine mai vrea sa vada poze cu noi pe facebook zic sa ne imprietenim. Eu sunt ioanapaicu si pe yahoo si pe facebook.
Una peste alta am fost si noi intr un concediu la turci, unde Vla a fost in elementul lui...muratura...de abia il scoteam din piscina, mare!! Saptamana viitoare plecam la mare la noi ca mai trebuie o portie de soare si balaceala. Avem de botezat, nunti cu gramada. Deci activitati.

Pana la urmatoarea intalnire va pup pe toate!!!!!!!!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput