Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Anna, categoric DA! dupa intarcat doarme si el mai legat. exemplu azi-noapte: cucat la 23, trezit la 4 pt apa, trezit iar la 6.30 pt un pic de fataiala si in final trezit la 8.30...si nu a fost cea mai buna noapte, au fost si mai bune decat asta..
Am fost la 2 agentii ING, dar nu pot sa depun ca nu am card la ei si nu au casierie..e departe de unde stau eu...
asa ca maine dimineata depun si eu ceva banuti la brd pt Davidut scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cum acum il astept pe R sa merem dp parchet si purcicu face nani nani cu...bunicu tare as vrea sa pot sa mai vb si eu cu voi

Ledi asa ne zicea si noua o tanti care ne-a prezentat la conferinta Kreonul ca mai nou ar fi pe lista de gratuitati.Stiu de la dr mele ca luna asta schimba iar listele asa ca poate poate acum...in rest chiar nu am cum / ce sa zic, totul e asa de aiurea pt voi.

Flo draga mea este draguta , pare mai solida ,in plus fata de oricare alta de genul asta are si curelusele de prins.Iti spun ce cred eu din experienta trocariciului si tu decizi: e greu de manevrat, copilu se plictiseste-deocamdata, greu la trotuare, urci/cobori greu , noi nu avem cureluse ci doar o bara pe care si -o trece in fata , ca la jocurile acelea din parcuri dar nu o poate ridica , nu are cum sa iasa, practic eu il introduc eu il scot pe Andrei de pe scaun.Acum cat o fi de nemaivazuta e tot o tricocicleta cu 3 roti si un bat ,celelalte caracteristici se pastreaza si la cea cumparata de noi si a fost totusi mult mai ieftina: 150 roni!Gandeste te ca nu e carucior , nu merge nesupravegheat in el si nu cred eu ca vreuna din astea mai ajunge intreaga la 3 ani cand vor si stii ei sa pedaleze.Om vedea!

Ingrid bine ca acum sunteti bine.Nu ne-ai mai zis de dermatita lui Alex cum mere treaba?

Naty al meu e antisocial.Il bate toata lumea, nu am vzt asa ceva.El doar urca si coboara scari in disperare si vrea telecomanda de masina sa inchida si sa deschida masini.Cica a impins o data un carut de papusa.In rest A nu se uita la bebelusi si la plusuri DELOC-aviz cadourilor inutile pe care le stochez , ci doar la butoane, laptopuri, telecomenzi , baterii si pe strada la chei de casa, semafoare, scarile de la metrou, urla la toate autobuzele care opresc in statie.

Anna Andrei a distrus deja vreo doua carti cu animale de pe "vremea mea"Si mereu le arata cu degetul si zbiara "aaaaaa" "aaa" de ne capiaza.Le si recunoaste dar le mai si incurca

Koruccia tu nu vii in rom de Paste?Ca data trecuta ai venit fara sa ne zici, acum nu vrem sa ratam o printesa!Nah ca sunt si petitoare.Sanatate multa iti dorim

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

LA MULTI ANI CRISPPY!incredibili, tu si mama sunteti in aceiasi zi!nu as fi zisPupicei multi!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mersi frumos ...cate coincidente

Spor la cumparaturi de parchet si...hablamos

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Crisspy Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de familia ta.

tatalui Aalinei (bunic de Dori si Fabi)

[s[ cumnatului Annei

mamei IrineiC

Sanatate tuturor.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Rox chiar ca,Eva seamana cu tine rau rau si e din ce in ce mai dulcica iar Pat cred ca e un mare smecheras asa pare ca vrea sa fie admirat , asa tare pozeaza, stie mah ce e frumos rau baiatul tau!

Lisa da ce ti veni? mie imi place Lissaaa

Ma intorc la Anna ca citesc cumva invers , la noi intarcatul a insemnat SOMN!Andrei a dormit de ex azi noapte de la ora 12 -deh asa e familia pn la 10.20 fara trezire!Are maxim o trezire pe noapte uneori nici una!si inainte era langa balanga la 3 la 6 la 8 ....etc fara numar!

Eli nu cred ca am scris dar asa rau imi pare de ce ai patit..Cand ai spus m-a sunat Flo si asa am aflat de tine...eram bucuroase amandoua si eu tot asa am zis ca tu erai mamica de 2 deja...imi pare tare rau

Yashy in Rom cred ca primeai trat anticonvulsiv oricum , nu doar Diazepamul la nevoie.Naty pn spre 6 ani mai e pericolul, nu a trecut inca si da , medic este acelasi doar ca la noi se numeste Desitin.

Aryia ms mult de intrebare si iti spun inca o data ca pt mine a fost f usor.Imp e ca analizele sunt bune.Oricand mai e nev si asta e valabil pt toata lumea, cu CNP voi ajuta pe oricine ori de cate ori e necesar.

Ma intind 2 minute sunt si intr o anume zi si ....iar alerg Sunt franta ...numai la 1 ne am culcat.

pe scurt:
1.tata va reveni al urolog nu e f clara treaba--parca am scris, nu mai stiu
2. mama: ginecologul a zis ca pare ok , o sa scoata polipul dp paste
iar ieri colonoscopia a iesit bine.Ramane sa caut glanda tiroida...oricum m am mai linistit.Dar cred ca si de asta is epuizata.Plus ca acea masea m-a sacait ...IAR si azi am fost la dr la facultate mi a mai scobit e mai binisor dar samb dp paste eu o scot!!!!!!!!!e un must

Va pup, m-am epuizat scriind pe bune...sunt fff obosita abia ma trag

Primul an cu Andrei
Poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,eu am ordinul dat de astia,i l-am trimis si dritei..Dar e mare incalceala nene aici..spitalul primeste fondurile,ei iau pulmozyme-ul si dk o fi sa fie si kreonul si ei il distribuie la pacientii inscrisi in acest program national de mucoviscidoza...Se dau pe niste retete si coduri speciale,cum spuneam nu am inteles mare lucru nici eu.Am inteles doar k trebuie sa cumparam kreonul in continuare,ca pulmozyme nu mai este si ca o per nu va fi pt ca nu s-au aprobat fondurile pt programul national,iar ei asteapta bani de luni de zile si nimic!Au datorii,au furnizori neplatiti de multa vreme si tot asa..

Au venit si rezultatele de la analize..nu pricep nimic.Dna dr a zis ca-s ok,eu vad multe sagetute in sus si in jos..si nu ma pricep.Macar STL-ul e ok,nu are piocianic,ca am o frica de asta ca de...Proba de digeste e ok,ca i-a marit taica-su doza de kreon cat am fost eu in spital ca incepuse cu scaune dese si moi si se pare k i-a marit-o perfect..Insa, am observat k doar o perioada e ok cu doza aia k apoi incepe cu scaune dese si moi si iar marim..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA MULTI ANI CRISSPY!!!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA

In primul rand Ledi, imi pare tare rau prin ce ai trecut, sper sa se termine odata cu problemele , ca prea mult ati avut de tras!! .
Naty, ma bucur ca toate analizele sunt ok .
Eli, imi pare rau , multa putere sa treci peste pierdere.
Aalina, la multi ani tatalui!!
Irina, la multi ani mamei!!! si multa sanatate!!
Yashi, ce spaima ai tras!!!.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Crisppy LMA!!! LMA si tati de Aalina, cumnat de Anna si mami de IrinaC.
Sanatate multa si tot ceea ce isi doresc. Apoi multa sanatate bolnaviorilor.
Ledi, Eu am zis parera meaVa doresc din tot sufletul sa fie mai usor, nu cu toate nebunelile de acum. Alinuk, Delia si fetele care au mai fost felicitari. Va multumim ca ati avut asa o initiativa.
Ledi la tine acolo ai si paypal? ca parca nu am vazut. Daca nu mai poate fi folosit a lui Roxana?Sper sa reusesc si eu sa ma organizez nitel, ca tot la furat sunt:(
Aporpo de rox, asa mami, bravo cu nora mea frumoasaAh, ce bucuroasa sunt
Eu nu situ cum se stramba asa frumos copii vostri. Al meu nu face nici o grimasa
Noi iar vaz ca tusim si cu mucisori. Asa ceva nu am pomenit. Nu apuc sa mai fac vaccinul de 1 an.
apropo de asta irinaC, la al meu nu a disparut de tot nodulul acela nici acum dupa 1 an de cand i-am facut vaccinul de TBC. e posibil asa ceva? Ca astia nu stiu sa imi zica nimic, si daca insist sar la mine ca mi-a tb vaccin si ei mi-au zis sa nu fac
In rest eu cu ale mele, am fost iar la crescut, si ma cam dor de acuma. Nu stiu daca o sa reusesc sa le cresc atat cat ma gandeam ca dor
Apoi m-am trezit si cu musafirii rosii cat sa ma indoi iar daca vreau sa scot ov sau nu. Dar cred ca merg inainteDeci se pare ca tanti cu acupunctura m-a indreptat de tot, ma apuc acusi de inca un bb
eli imi pare tare rau. Sper sa ai puterea sa mai speri.
Naty bine ca esti bine. Frumos face Nadia. Al meu daca vreau sa il cumintesc incep sa il intreb unde e motanul si nu mai miscaIti soarbe cuvintele de pe buze
De zis nu zice mai nimic inteligibil, da "vb" buluc. Numai sedinte toata ziua
Porumbita, rabdare mama. Chiar de il intarci cred ca tot mai dureaza putin.
Noi nu prea avem treaba cu el, doarme bine (ptiu ptiu).
Fug ca miorlaie, nu inainte de a va ura un PAste Fericit, sanatate multa si liniste in suflet!

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Eli,am citit topicul,m-a luat plansul si pe cuvant daca am fost in stare sa-ti scriu ceva.Stii,stai,scrii,stergi,iar scrii,iar stergi..iti dai seama ca nu stii ce sa scrii,ca nu suna bine,ca e asa dureros,mai ales cand stii cum este..si uite ca n-am mai scris nimic acolo,dar ti-am scris aici.Mii de imbratisari draga mea.O sa treaca cumva durerea,chiar daca va lasa urme si tu vei stii mereu ca acolo in burtica ai avut un sufletel.Eu te inteleg si nu stiu cum as putea sa te ajut.Eu in momentele astea ma izolez,nu vreau sa vorbesc cu nimeni,plang..Ai totusi doua comori,asa a vrut Dzeu,chiar daca e nedrept,multe sunt nedrepte si noi nu intelegem mereu de ce ni se intampla anumite chestii.Te pup si te imbratisez cu drag.

Multumesc tuturor pt ajutor.A venit azi tanti,e tare draguta,draga de ea..David era gramada dupa ea,curios fiind,ce face,unde,cu ce..si a trebuit sa tinem copilul cand intr-o camera cand in alta.
Va multumim din tot sufletul,sotul meu a fost foarte impresionat,chiar daca la inceput a tot comentat ca face el,ca drege el..
Nu am intrat azi pt ca am avut o zi proasta,am plans mai toata ziua si nu am avut starea necesara pt nimic.Dar suntem mari,trecem noi si peste asta,ca doar am trecut peste chestii mult mai grave si mai dureroase decat asta.

Ieri mi-am scos firele,m-a durut nitel si m-a usturat,dar operatiunea cica nu se face cu anestezie generala.cum indicam eu subtilFirele mi le-a scos dr mea,caci eu nu stiam cum sa dau de dr care m-a operat,k nu mi-a zis nimic,cand,cum,unde..prin urmare m-am dus la dr mea.Operatia e..nah,ca operatia,numai ca el zisese k mi-a refacut-o acum,doar ca mie nu mi se pare..e k o ghirlanda asa..operatia in sine si in jos din loc in loc mici taieturi asa..cam de 2-3cm asa in jos..nush ce-i cu alea.Dar macar n-am doua taieturi mari..Trecem si peste asta si se face ea frumoasa..sper..

In alta ordine de idei,ca la noi e ziua si vestea proasta si nervii si plansul,ca asa o tin de 2 zile incoace..Ieri a fost Gabi cu David la analize,la dr,are 11,2kg.Astept rezultatele sapt asta sau cea viitoare.Insa,vestea proasta este ca nu s-au aprobat fonduri pt programul national,spitalul nu are bani,deci noi nu avem si nu vom avea pulmozyme o vreme,daca nu mai mult.Se daduse un ordin sa se dea si kreonul compensat,dar a ramas in pom si ala,ca nu li s-a dat verde drilor sa-l prescrie,nu am inteles prea bine de la Gabi.Kreon pe care ar trebui sa-l ridic tot din spital,ca ar fi fost luat tot din acei bani,insa acesti bani nu exista.Prin urmare mergem tot cu totul cumparat de noi,iar de pulmozyme nu stiu.Nimeni,absolut nimeni nu-si poate permite k pe langa alimentatie,kreon,vitamine,vaccinuri,imunostimulatoare si cate si mai cate, sa mai dea 40mil lunar si mi se pare strigator la cer.Dna dr a zis sa plecam din tara caci aici copilul nu va fi tratat cum se cuvine si nu e bine din pacate.Deci nu stiu..parca nu se mai termina necazurile,ca vreau si eu o pauza si liniste.Nu vreau palate,vile,vacante si nebunii,vreau o pauza de la necazuri,vreau liniste,vreau o viata normala,ca nu mai pot..no,cate sa mai duc si eu si cate sa mai indur si peste cate sa mai trec?
Cam astea sunt vestile despre noi.Va pupam si va multumim din suflet pt tot,tuturor,fara exceptie.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Leditia, am inteles ca momentan s-a rezolvat cu d-na pentru curatenie. Felicitari fetelor care au fost atat de promte!!!Am reusit sa-ti bag in contul de la ING niste bani, nu-s multi, dar putin cu putin se aduna! Mentionez, ca la acesti bani a contribuit si DanaAlex. Fetele de la topicul ,,Gasca de Constanta'' am inteles ca strang si ele cash...Sa-ti fie de folos si ,,Un Paste fericit si bun,, atat tie si familiei tale, cat si fetelor inimoase de pe acest topic!tuturor!

EDIT:te rog sa-mi confirmi plata.

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc fetelor de urari.
Irina la multi ani si mamei tale!!!

Sanatate piticilor bolnavi. Ala mic al meu a luat de la mine tusea asa ca pe cel mare taman l-am parcat o saptamana la tara.

Mergi la inceput