Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata, fetite cu burticute!

V-am citit ieri integral, dar dupa postarea lui Iomur nu mi-am gasit cuvintele... Imi pare nespus de rau, Iomur, pentru pierderea ta! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere si bebele mult dorit!

Felicitari fetelor care au fost la eco si si-au vazut comorile!!!

La noi tocmai s-a incheiat week-end-ul, astazi fiind prima zi de lucru din saptamana. Ieri am avut program administrativ... adica mai mult sotul meu decat mine (nu ma lasa sa fac efort si nici eu nu insist :D). Pregatim casa pentru musafiri; saptamana viitoare vin parintii mei la noi, pentru prima oara de cand am plecat din Romania!!! Va dati seama ca trebuie impresionati!!!

Aaaa!!! Sa nu uit ceva extrem de important: miercurea sau joia viitoare ma voi vopsi!!! iuhuuuuuuuuuuuu.... o sa arat si eu a om, ca nu m-am mai vopsit din decembrie si sunt "alba ca zapada".

Va pup si va urez o zi superba!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buburuza ma bucur ca o sa va revedeti parintii de Pasti!
Si stiu ca de cateva saptamani bune voiai sa te vopsesti asa ca vei fii foarte bucuroasa si frumoasa.Ma bucur pentru tine.

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Crinuta, ma bucur ca esti atat de optimista! Bravoooo! Mi-e teama ca daca as fi fost in locul tau, as fi foarte depresiva! Te admir pentru puterea ta! Mmmmm, mamica ta va va rasfata astazi!

Klarisse, la multi ani sotului tau!!! Tortul e bestial! Distractie placuta!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Am fost cam lenesa zilele astea, doar am citit nu am scris... A fost obositoare saptamana asta, si nu stiu de ce, ca nu am facut ceva diferit fata de alta saptamana...
Pacat ca sunt vesti rele pe aici, da nu avem ce face, fiecare are si momente bune si mai putin bune in viata. Curaj fetelor ce au trecut prin greu, si sa speram ca vom auzi vesti bune peste putin timp.
Mariuk 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Crina lasa-o pe soacra in pace,nu o lasa sa te supere! Iar cu iesitul la suc pe terasamai este timp destul ca abia acuma incepe caldura!

Buburuzo ce culoare te vopsesti? De cat timp esti plecata din RO?

'Neata MAri-Mariuk!Cuc e te serviv?
ceva?

14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Saru-mana Loredana...lapte cu miere...
Si biscuiti.

Mergi la inceput

ieri am pus la album o poza cu burtica mea...nu stiu cum sa fac sa apara trimiterea catre album de aici de unde apare mesajul. ma ajuta cineva?
Mariuk 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Primiti pe una care va citeste constant dar scrie rar? Am fost in greva de scris, am avut ceva preocupari in ultima vreme, dar am zis sa vin sa povestesc despre ultima eco. Am mers joi la dr, aveam 11 sapt si 5 zile, bebe dupa masuratori pare mai mare cu o zi, CRL 5.14mm, TN 1.3mm, os nazal ok, 164 batai pe minut. Dr zice ca-i OK, dar voiam sa va intreb, voi ce fel de eco ati facut de ati vazut degetele, vertebre si alte detalii..roz sau bleu? Ca la mine a fost cam asa: " o manuta, un piciorus, inca o manuta si un piciorus, stomacelul...da, e bine". Ma gandesc serios sa mai fac o eco la un aparat mai performant. Am facut si DT ieri dimineata, se pare ca voi avea rezultatele vinerea viitoare si sper din inima sa fie bine. Acum ceva timp imi spuneam ca nu voi face DT, TT etc. Ma rog, l-am facut si gata.
Voi cum mai stati cu simptomele? Pe mine nu ma mai dor sanii, sunt mari dar nu ma dor, dr. zice ca e ok. Iau in continuare Arefam pana la 14 sapt si Aspenter, vit C, vit E, magneziu+B6 si acid folic. Ar mai fi greata si gustul de ... tabla ruginita. Ca sa scap de greata rod in premanenta ceva, deja am luat 3 kg.

Gata, am zis tot. Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna 'neata, doamnelor burticoase! Somnul v-a fost dulce?
Cand vad ce vreme este afara , parca m-am incarcat cu energie. Azi am program administrativ si program culinar. Supa de vita cu multe legume si galuste cu gris, tort de mere si o salata de ciuperci cu cartofi. Yumyyyy!

Sotul se lupta cu vasele din chiuveta si apoi se duce sa dea invitatiile pt nunta. Ce bineee!!!

Klarisse, la multi ani sotului tau!
Crina, stai linistita in patuc pt ca o faci pt bebelusul tau, nu pt soaca-ta.
Aveti grija de voi!

uta28 este 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Mari-Mariuk te-as ajuta cu cea mai mare placere dar habar n-am cu se procedeaza.

Donna te felicit pentru rezultatele de la eco.Sunteti marisori.Eu am facut eco normala( cea bleu).Oricum cred ca cea 3D o sa-ti faca la 20 saptamani pt OrganScreening, parca voi ii ziceti morfofetala,sper sa nu gresesc.

Fulfuta, harnicuta esti, foarte bun meniul tau.

Tocmai am primit telefon de la sotul, asteptam musafiri pe deseara.Bine ca ne-am anuntat din timp.Am patiti odata asa cu niste cunostinte. Era sambata seara, terminasem mancarea, curatenia tot.Pe la 10;30 priemsc un mesaj de la dansii ca maine vin la noi dupa programul de la biserica. Normal ca m-am dus la bucatarie sa mai pregatesc inca 4 portii de felul doi si supa.M-am pus in pat la 1.A doua zi nici urma de ei.Si acuma se mai autoinvita dar ma fac ca nu aud.

14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput