Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)
Raspunsuri - Pagina 10
Buburuza_10 spune:
Loredana, ma voi vopsi saten inchis! Ouffffffffff, ca nu mai am rabdare!!! Nu am mai fost niciodata asa de "alba": 3 cm de par alb la radacina!!! 
Sunt plecata din tara din septambrie 2009 si de Craciun am fost in Romania. Sunt "fresh"!!! Dar stii care e ciudatenia? Nu mi-e dor de Romania, imi place tare mult aici... Cu ai mei vb zilnic pe MSN si ne vedem si pe web-cam, asa ca nu pot sa zic ca mor de dorul lor. In plus, vor veni aici de Paste. Tin legatura si cu prietenii mei. Sotul si bebe asta miscator imi umplu viata si inima, Mi-e bine, multumesc lui Dumnezeu! Tu? De cand esti plecata? Cum iti e?
Lore, stai linistita ca bebe e sanatos si voios.
16+
Lore. spune:
Buburuza dar imi este tare frica de faptul ca aceasta substanta sa nu ii faca rau la bebe.Pe prospect parca scria ca produce o exitatie a sist nerv central si ca e periculoasa in timpul sarcinii.Am citit si pe net.Doamne cum isi face omul rau cu mana lui.Oricum va multumesc pt raspunsuri.
nastasie spune:
loredana, multumesc.da, ma apropii de 20s si mi-e asa dor de bebe.ca a trebuit sa ma programez la morfo abia acum ca sa am si nr de saptamani potrivite pentru morfo.asa ca am 1 luna si ceva de la ultimul eco.nu stiu cum am rezistat.si m-am cam suparat saptamana trecuta si enervat.sper insa fie totul bine.
e prima oara cand ma fac cu ceara de cand am ramas asa ca sper sa o suport in continuare ca si eu m-am saturat de lama.
lore, nici eu nu cred sa fie probleme.
buburuza, saten ma fac si eu insa acum nu am nevoie ca nu se vede nimic crescut ca e aproape de natural.
eu am dormit 1 ora jumatate cu fi-miu si asa bine mi-a prins.inca mai lenevesc acum dar imi pun ceara la foc ca e si cutie mica si pt un picior tre sa o incalzesc de vreo 3 ori si pana se raceste.imi ia vreo 2-3 ore.nu am gasit cutii mari.asta e rau cand te faci acasa.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mihaelka77 spune:
Ce fete harnice sunt aici....curatenie, mancare, spalat.... eu toata dimineata m-am plimbat, mi-am cumparat muscate sa le pun in blacon, am cumparat cadou de Pasti pentru mama, am fost la masa la soacra mea si ca sa nu plec cum mana goala am luat mancare si la pachet.... ce sa zic, m-am rasfatat azi. Am probat pantalonii din dulap si doar vreo 3 perechi imi mai sunt buni!!!! Deci urmeaza curand o sesiune de shopping ![]()
Va pup pe toate
plec in oras (iarasi)
PS: LORE nu cred ca folosita o singura data crema face asa mult rau. daca foloseai tot tubul era alta treaba.Nu iti mai face ganduri negre ca il agiti pe bebe. 
mari_paun spune:
salutare burtici,
ieri am avut o zi buna
, azi ...iar am greata
am spalat baia si geamurile, insa mereu trebuia sa ma mai intind, am spalat vasele si 3 randuri la masina, am dat cu aspiratorul...dar nu m-am grabit![]()
Em as-a trezit la ora 10 si mai incolo o du la bunici.
Diseara am un botez dar nu am nici un kef de muzica si mancare, e bine ca sunt aproape de restaurant si daca nu sunt ok vin acasa![]()
astept sa treaca perioada asta ca mi s-a acrit

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
10+ si mami de Ema
nastasie spune:
mari, asa ziceam si eu ca nu mai trece.dar ai sa vezi ca o sa fie mai bine.eu am 2 saptamani bune de cand nu mi-a mai fost rau si nu am mai dat afara.acu sper sa fie de bine ca ma incurajez singura.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andra_b spune:
Salutare!
Mariuk ti-am vazut poza din album! Sa creasca mare si frumoasa mai departe!
Nu stiu cum se pune link la semnatura... dar oricum oricine din noi poate sa o vada oricand!
Donna bine ai venit! Iti doresc sa fie totul bine pana la termenul de nastere! ![]()
Lore eu nu stiu ce raspuns sa dau la problema ta mai bine intrebi medicul! Dar daca asa rar va vedeti... nu stiu... sa ramanem optimiste!!! - cel mai bun tratament! ![]()

Eu am muncit azi pe-aici la curatenie in limita posibilitatilor fizice
, acum tocmai am mancat un spanac cu ochiuri si urmeaza sa mai calc o camasa pe maine sotului pentru biserica si apoi.. sa mai fac un dus...
La multi ani 'florilor' care isi aniverseaza maine ziua onomastica, sanatate voua si bebelusilor vostri! Va imbratisez cu drag!
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
12+ cu bebe mic
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Fistiq de ce ti s-a amanat programarea? 14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! |
Loredana, pt ca o sa fie plecata doctora cu ocazia... Pastelui cred. Ea are si compenetnta in ecografie, asa ca la ea merg si pt ecografiile importante. Eh, poate ca o sa ma iau si eu cu sarbatorile si o sa treaca timpul mai rapid.
Eu mai am o nelamurire cu rezultataul de la DT. Vad ca voua v-a dat termene de genul 1 saptamina pina la rezultat. Mie mi-au zis sa sun peste 10 - 14 zile lucratoare! Hmm, si bineinteles ca cele 10-14 zile or sa treaca fix in perioada cu Pastele. Ma apuca TT cu ei...
Mariuk, ti-am vazut poza cu burtica
Donna, te felicit pt bebelusul in grafic. Cit despre ecografii... cum spuneam mai sus mi le face chiar doctorita mea asa ca m-am lasat pe mina ei. Mi-a facut si 2D, si 3D si 4D. Adica pe acelasi aparat le-a tot interschimbat intre ele, asa ca am poze in toate dimensiunile
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 13 +