Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Eu nu am probleme cu umflatul picioarelor ,in schimb ma chinuie constipatia asta de mor.Voi ce faceti sa scapati de ea?

Prune uscate.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

VICtO- ce treaba are soacra daca tu vrei sa te feresti de efort?si eu sau tu sau altul am facut poate lucruri pe care ea nu le facea,si altele au pierdut sarcini care faceau ca ea,fiecare simte si stie mai bine daca poate sa faca sau nu ceva fizic.
ce sfaturi iti da!
defapt nu e sfat,e lauda pt ea,ce de lucruri facea ea cand era...!!!
am auzit din astea:vaaaaai eu sapam ! ridicam mobila,si nu m-am mai vaitat ! probabil ca le faceai,trebuie raspuns,ori inconstienta fiind,ori nu iti doreai copilul.ca povesti cu ridicat mobila auzeam al cele care doreau altcea...
asa ca las-o sa vorbeasca !

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

mousel in cazul in care nu ai facut testul ala pentru diabet in sarcina, sfatul meu este sa mergi sa il faci. nu vreau sa te sperii dar si in cazul declansarii unui diabet pe timpul sarcinii tot asa ti se umfla picioarele!!! sanatate!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey gagici mai lasati toale de cumparat si pt dupa nastere, sa nu va plictisiti !
Treaba sta cam asa: trec max doua sapt, noi nastem vara, si tup cu bebeii in caruciaorele cele noi si toalele alea noi de fite de la nasa/sot, cu silueta usoara si-o rochita diafana, si haida la bulivard sa va vada tot poporul si vecinul. N-o sa puteti sta in casa nici in ruptul capului.
Si dupa ce dati ture in parc si prin fata blocului, o sa intrati fireste in magazine de plozi ca numai pe asa ceva veti fi focusate, sa va mandriti cu bbii, sa vedeti ce mai e nou, si dai si cumpara ba una ca trebuie, ba alta ca-i musai... Alt biberon ca parca-i mai frumos si mai performant....
Ce vreau sa spun este sa va pastrati bucurii si pt mai tarziu cand stiti ce vreti si excat ce si cum va trebuie, mai ales in materie de haine si biberoane.
Ca nu terbuiesc chiar toate din prima zi de nastere!
Basca ca o sa primiti la greu de la neamuri, prieteni!
A, si daca se oate nu aruncati bonurifiscale, nu rupeti etichete. Le schimbati daca-i necesar, dati mai departe daca nu apuca sa poarte, intelegeti ideea? Ca toate-s scumpe si se aduna.
Si oricate v-ati cumpara, dupa ce nasteti tot va mai trebuie vreo doi saci plini de una-alta!

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Mey gagici mai lasati toale de cumparat si pt dupa nastere, sa nu va plictisiti !
Treaba sta cam asa: trec max doua sapt, noi nastem vara, si tup cu bebeii in caruciaorele cele noi si toalele alea noi de fite de la nasa/sot, cu silueta usoara si-o rochita diafana, si haida la bulivard sa va vada tot poporul si vecinul. N-o sa puteti sta in casa nici in ruptul capului.
Si dupa ce dati ture in parc si prin fata blocului, o sa intrati fireste in magazine de plozi ca numai pe asa ceva veti fi focusate, sa va mandriti cu bbii, sa vedeti ce mai e nou, si dai si cumpara ba una ca trebuie, ba alta ca-i musai... Alt biberon ca parca-i mai frumos si mai performant....
Ce vreau sa spun este sa va pastrati bucurii si pt mai tarziu cand stiti ce vreti si excat ce si cum va trebuie, mai ales in materie de haine si biberoane.
A, si daca se oate nu aruncati bonurifiscale, nu rupeti etichete. Le schimbati daca-i necesar, dati mai departe daca nu apuca sa poarte, intelegeti ideea? Ca toate-s scumpe si se aduna.
Si oricate v-ati cumpara, dupa ce nasteti tot va mai trebuie vreo doi saci plini de una-alta!

Pe ideea asta merg si eu,o sa luam atunci exact ce avem nevoie si in plus rudele si prietenii au grija sa mai dea multe chestii.

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu ma bag la o plimbarica.

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai Carla frumosi foc copilasii,nu stiu care sa spun ca este mai frumos,toti sunt superbi

23+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu ma bag la o plimbarica.

Alina 21+ cu
gargarita

Sa-ti priasca plimbarea, la noi aseara a ajuns un vant rece din N asa ca astazi ne-am trezit la -10 grade asta e Qebecul, ce sa-i facem.

Astazi mi-a luat sotu laptopul la munca si-am ramas cu calculatorul lui, m-am dezobisnuit sa stau la birou, imi place mai mult tolanita pe canapea si laptopul pe masuta

Fetelor pe mine ma incearca o raceala, nu inteleg de unde si cum, nu am mancat/baut rece, nu mi-a fost frig, poate unde dorm neacoperita noaptea habar n-am, ideea e ca ma doare in gat, nasul dupa ce abia respiram acum respir numai pe gura

Ma intreaba sotu sfios aseara, noi cand mai....... ma uit la el si-i zic la Craciun daca o sa fii cuminte, face ochii mari si zice: "Craciunul asta sau la anu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

mousel in cazul in care nu ai facut testul ala pentru diabet in sarcina, sfatul meu este sa mergi sa il faci. nu vreau sa te sperii dar si in cazul declansarii unui diabet pe timpul sarcinii tot asa ti se umfla picioarele!!! sanatate!!!

20+

da, de asta uitasem. si eu l-am facut, dupa ce au inceput sa mi se umfle picioarele

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput