Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fetelor sunteti niste scumpe.Nu stiu ce m-as face fara voi!!!!!Va multumesc din inima ca sunteti alaturi de mine!!!...pt fiecare cate o floricia.
Eu din pacate sunt rupta de oboseala.Am dormit 3 ore in total,de la aer,de la burtica,de la sforait,de la bebeii miscareti,de la patul incomod etc....10 ore a durat perfuziaAcum mi-a dat pastile,vedem mai incolo cum stam cu contractiile.
Un pic am atipit si dimineata ca astea 2 in salon sunt si ele somnoroase ca mine,dorm pana la 12-1.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Fata mea m-ai cam bagat ieri in sperieturi, m-am trezit dimineata cu gandul la tine, chioara de somn am deschis laptopul cu sufletul la gura sa vad cum te mai simti.
Ma bucur ca esti ok, ai sa te odihnesti dupa, important acum este sa se opreasca contractiile, sa se potoleasca colu.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna ziua burtici cu delfinasi!

Adriana la multi ani, sa fii fericita, iubita si implinita! Sarcina usorara in continuare si un bb sanatos si la termen!

Denisa bine ca te-ai dus la spital si totul e bine. Ai niste bebelusi grasunei.. bebelina mea la 21 saptamani si 2 zile avea 337g, cred ca e "fotomodelul" delfinariului
Lasa ca o ingrasam noi

Sabrina arsurile nu cred ca sunt de la gat, ci de la stomac.

Alina si eu tot asa am inteles ca se calculeaza zilele de concediu, pana intri in prenatal (cum a explicat baby)

Aseara bebelina mea a facut un pic de balet la filarmonica , cred ca i-a placut si ei..
Eu am fost azi la Pilates, apoi am mers dupa un cadou pentru un Florin, apoi piata si acum ma duc la bucatareala. Am in plan sa fac o ciorbica cu de toate (inclusiv urzici, loboda..)
Dragaica am pus si poze facute azi dimineata cu burtica.

O dupa amiaza linistita!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Michelle,las' ca are timp sa creasca si bebelina ta.
Despre arsuri ,cred ca daca nu citeam aici la delifinariu habar nu avem de unde vin.Eu eram cnvinsa ca sint racita.

As vrea sa va vad si eu burticile ,dar nu-mi da nimeni parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica, bebeii tai ce fac?fac balet?
eu sunt ok acum,stau tolanita in pat,ce-i drept canapeaua mea e mai confortabila.Asta e.Bebeii sa fie bine,ca pt ei suport orice.
Michelle,draguta burtica ai!!!

21+ Carla MariaMatteo Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sabrina ai PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica, bebeii tai ce fac?fac balet?
eu sunt ok acum,stau tolanita in pat,ce-i drept canapeaua mea e mai confortabila.Asta e.Bebeii sa fie bine,ca pt ei suport orice.

Mai, bebeii sunt bine, nu fac balet ca ai tai, nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu, am mai avut contractii nedureroase dar rar, adica 2-3 pe zi.
Sunt suparata ca nu pot merge mai mult de 15-20 de minute, imi vine sa ma asez imediat, ma dor picioarele de mor, acum cand ma simt bine si as vrea sa ies nu pot, nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie pe 7-8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Aseara bebelina mea a facut un pic de balet la filarmonica , cred ca i-a placut si ei..
Eu am fost azi la Pilates, apoi am mers dupa un cadou pentru un Florin, apoi piata si acum ma duc la bucatareala. Am in plan sa fac o ciorbica cu de toate (inclusiv urzici, loboda..)
Dragaica am pus si poze facute azi dimineata cu burtica.

O dupa amiaza linistita!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Am fost pentru prima data la filarmonica cu sotu in anul 2 de facultate

Am vazut pozicile, frumoasa burtica, incepe sa se vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

intru rapid, nu stau mult...sunt cam obo...

asadar, am fost in Debrecen, am bifat doar o parte din listuta si anume ceva hainute...oricum eu n-am prea multe de cumparat...
in mare - am fost cam dezamagita la Brendon, preturi destul de mari...unele mai mari decat la noi...asa ca n-am pierdut vremea pe acolo si ne-am dus la Babavilag, de unde am luat multe body-uri tip maieu si cu manecuta scurta(si pt bebe si pt Eric)... apoi am mers la Park Center, la Kika, H&M, C&A si Charles Vogele...din pacate la Kangaroo era inchis, nu stiu de ce...mi-ar fi placut sa intru si acolo...mi-am luat eu in schimb cateva bluzite dragute de la H&M si o pereche de balerini...

o sa pun si pozici dar maine cred...

mi-a placut mult C&A, multe lucrusoare(adica hainute) dragute la preturi super ok...

perne de gravida n-am gasit decat cu bilute...la toate magazinele...

in rest...ce sa zic...restul cumparaturilor le voi face de aici...

revin maine! va pup! duminica frumaosa!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani Adriana!!! Sa fi sanatoasa, iubita si feicita!
Sa-ti de-a DD un bb sanatos si mancacios!

tina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,
am intrat sa va salut, nu am mai avut timp sa va mai citesc saptamana asta, si e tare frustrant , parca pierd niste episoade din serialul favorit .
Eu am avut o saptamana incarcata la birou, cu mult stres, si 2 episoade in care m-am enervat atat de rau incat timp de cateva minute inima mea batea haotic.
In rest am fost la doctor si bebe este bine, creste normal, si desi am mici punctisoare de sangerare uneori, placenta si colul sunt bine, asta e tot ce mi-a zis doctorul. Si bebe are 250 gr.

Mai vreau sa spun ca am fost impresionata de ceea ce am citit zilele trecute despre trairile carlei2008 (Denisei) din perioada in care astepta sa vina bebe, eu fiind dintre acelea care au ramas fara sa planifice, era o dorinta dar inca la nivel inconstient, abia incepusem sa vorbim sau sa ne dam seama ca ne dorim si noi un bebe;la momentul aflarii rezultatului am fost confuza, speriata, am plans de frica, si mi-a luat catva timp sa inteleg minunea care mi se intampla si sa o apreciez asa cum se cuvine (Dumnezeu ne-a trimis vestea - rezultatul bhcg - in ajunul Craciunului, mi-am dat seama ca e un dar dar la vremea aia n-am stiut sa-l primesc cum se cuvine).

Asa ca iti doresc sa fie totul bine, sa reveniti toti 3 sanatosi acasa

Sheritra multumesc de raspunsul de acum o saptamana, cel referitor la "moses basket"; azi am intrebat la mothercare la ce folosesc si mi-au raspuns "pai, ca sa il scoti pe bebe din spital" , cam asa de bine pregatiti sunt.

La multi ani AdrianaBuc!

Mai citesc si mai revin.

18+

Mergi la inceput