RUGAMINTE: O vrem pe PROVISTA inapoi in FAMILIE
Buna ziua,
Rog pe cei ce modereaza site-ul DC sa o lase pe Provista sa revina in familia noastra. Acesta este mesajul nostru, al fetelor de la "Ghiocei de martie-aprilie 2009"
Sunt de acord cu regulile lor, sunt de acord ca ea a gresit, sunt de acord ca ... dar e ca si cum o membra a familie noastre ar fi "murit"...virtual vorbind.
Domnii moderatori pot verifica faptul ca eu am avut chiar o disputa cu Provista, ce nu are legatura cu situatia actuala, dar e totusi de-a noastra si cu maturitatea ne-am rezolvat problema.
Eu una cer iertare moderatorilor DC in numele Provistei.
Cand una dintre "prietenele" virtuale ne-au parasit definitiv...si nu are rost sa amintesc acum chiar despre cazuri serioase si recente, nu as indrazni, nici macar pentru a nu fi considerata lipsa de respect sau mai stiu eu ce, dar am suferit...caci multe dintre noi percepem acest FORUM ca pe o MARE FAMILIE.
Le multumesc moderatorilor pentru intelegere si ii rog sa ne propuna o solutie de compromis. Mesajul lor a fost clar inteles.
anca_nicolae spune:
Buna ziua,
am deschis acest subiect in legatura cu un cont blocat, provista. Motivul blocarii acestui cont este clar, nu exista obiectii la acest punct. Ne pare rau pentru problema creata.
Totusi, noi, fetele din aceeasi odisee cu provista dorim sa ramanem cat mai mult posibil o familie de prieteni. Si acest forum ne-a ajutat foarte mult, cel putin din 2008... sunt niste clipe, niste luni de zile, si speram noi sa devina niste ani, in care, "cioburi de viata" s-au schimbat si aranjat intre noi, mamici fericite, cu multe pe cap dar si cu bucurii, precum intr-un puzzle. Provista este si ea in acest puzzle sufletesc al nostru. Va rugam sa ii permiteti din nou accesul, chiar daca a incalcat regulamentul, poate reusiti sa re-incadrati greseala doar la contraventie, nu la infractiune, si poate, dupa aceasta perioada de suspendare, ii veti inapoia permisul "auto" catre sufletul nostru.
Multumim.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni
aditapop spune:
Buna ziua,
Chiar daca nu am fost de la inceput in mijlocul fetelor de la odisee, le indragesc pe toate, zilnic citesc noutatile despre ghiocei, abia astept sa deschid forumul!
Provista a facut o greseala, toti gresim, dar nu cred ca merita asa ceva. NE E DOR DE PROVISTA, va rugam s-o lasati sa revina!!!
POZE NAZDRAVAN
simplyana_m spune:
Buna ziua,
Da, asa cum au zis si celelate fete de la clubul nostru, o vrem pe PROVISTA inapoi! Da, a incalcat regulamentul, dar fara intentie, din joaca (la propriu). Si daca a sfidat moderatorii cu atitudinea ei, a fost mai mult pt ca nu credea ca e chiar atat de grav si ca e chiar asa serioasa treaba. Intre timp a aflat ca e grav, am aflat si noi, si ne-am invatat lectia toate. Ma gandesc totusi ca poate fi iertata, nu a incalcat regula "fara reclame la concurenta" pentru a obtine vreun profit, nici pentru pentru ca ar fi vrut sa avantajeze respectiva firma concurenta partenerilor DC, ci absolut fara intentie, pentru un amarat de joc, considerat distractiv la momentul acela. Nu mai este distractiv deloc, si n-o sa se mai repete, cu siguranta. Dati-ne prietena inapoi, ne-am cunoscut si indragit datorita voua. Suntem un club pasnic, "harnic" la conversatii, si prin prieteniile legate aici, o mare familie DC. Va rugam din tot sufletul nostru maaare si unit, fiti generosi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Buna ziua,
Zic si eu ca si Pisigri. Provista a fost avertizata si apoi a continuat chiar daca i s-a explicat regulamentul.
Cred ca si-a invatat lectia, si au mai invatat si celelalte persoane care au citit despre ce e vorba.
daca se poate, va rugam sa ii redeschideti contul.
Multumesc
Pisik06 spune:
Ma alatur si eu fetelor care o sustin pe PROVISTA. Va rugam sa ii permiteti sa revina in Odiseea noastra. Cred ca am demonstrat ca suntem unul din cele mai unite grupuri de pe forum, la noi nu au existat dispute aprige care sa se lase cu avertismente si sactiuni, iar singurul lucru pe care l-a facut PROVISTA a fost sa ne antreneze intr-un joc. Ok, a gresit, dar oare atat de rau incat sa nu i se acorde o a doua sansa?
Multumim!
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Dodo-pui spune:
...sincer ,sper sa-i permiteti ,sa revina,la noi si ghioceii nostri.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
desprecopii spune:
a incalcat regulamentul DC si a facut-o dn nou dupa ce a fost avertizata.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |