FIV in Ungaria 98
Raspunsuri - Pagina 11
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pamy mami_vreau ce e cu gandurile astea negre?Daca ai facut ET cu embrio de z3,probabil ca ceea ce ai vazut tu o fi fost de la nidare,asa ca fara stress.Pe cand beta? |
n-are cum! ziua 8 e prea tarziu pentru nidare... asa ca nu ma pacalesti! oricum mersi de incurajare!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
Dragele mele, am actualizat prima pagina... am pus link-uri catre impresiile samirei despre korall, ce ne-a spus ea despre booking si mijloace de transport, impresiile mele despre helios, am pus link catre preturile pe care ni le-a tradus kitty , am pus link catre persoana care poate traduce la budapesta... ar mai trebui sa trec ceva? mai aveti idei?
Laura
speranta2008 spune:
Buna dimineata
Mami Vreau- nu te gandi la rau..te rog mult...daca sangerarea nu continue, e de bine. Daca e maro, iarasi e bine ..Hai incearca sa fii optimista si increzatoare,e Saptamana Mare cand Dumnezeu are mila de noi.
Samira - sunt cu ochii pe forum.....te pup
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
goggy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_vreau
n-are cum! ziua 8 e prea tarziu pentru nidare... asa ca nu ma pacalesti! oricum mersi de incurajare! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
la mine exact in z8 a fost nidarea....asa ca are cum
7+
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy la mine exact in z8 a fost nidarea....asa ca are cum 7+ MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
serios? si in ce zi ai facut primul beta si cat a iesit? eu stiam ca nidarea ar trebui sa fie in ziua 4-5 de la transfer cu embrioni de ziua 3...
Laura
pamy spune:
mami_vreau vezi ca nu incerc sa te prostesc?Of,of cum nu crezi tu ce zic eu .Sa-ti zic o faza : la primul meu fiv la Szeged era o tipa de 42 ani care a facut odata cu mine fiv.A raspuns slab la stimulare,a avut doar un ovo la punctie.Erau asa dezamagiti,nu sperau sa faca ET.Ovulul s-a fertilizat si au facut ET la 2 sau trei zile de la punctie (nu mai stiu exact).A plecat acasa sigura ca fiv-ul este fara reusita.Mi-am adus aminte de ea si am sunat-o dupa vreo luna.Era gravi si nici macar nu isi facuse beta,zicand ca nu are rost.Pe deasupra mi-a zis ca si-a continuat viata ca si cum nu ar fi facut fiv,char in perioada de dupa fiv si-a renovat casa.Cand si-a dat seama ca nu ii vine CM a dat vina pe dereglare de la stimulare,dar ea de fapt era GRAVI.Sper ca te-am lamurit
goggy spune:
la mine transferul a fost cu embrioni de 2 zile, iar beta a fost 30 in z13 de la punctie. Eu asa cred, ca atunci a fost nidarea, poate gresesc. Am avut niste dureri nasoale timp de vreo ora, dar fara sangerari.
7+
pussi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_vreau
serios? si in ce zi ai facut primul beta si cat a iesit? eu stiam ca nidarea ar trebui sa fie in ziua 4-5 de la transfer cu embrioni de ziua 3... Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
si la mine nidarea la una dintre Tuste a fost in Z8
mami_vreau spune:
offffff mai fetelor.... voi ma faceti sa sper si asta pe bune ca nu-i ok... sper sa nu pic de sus ca la primul fiv... gataaaa... nu mai vreau sa ma gandesc!
goggy pamy pussi speranta
Laura