dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

salutare
Fina mea trebuie sa nasca peste 7-8 sapt cu dr Haiduc. As vrea sa imi trimiteti si mie un PM cu atentiile practicate la Filantropia.
va multumesc anticipat.
Sarcini usoare in continuare viitoarelor mamici si nasteri fara dureri.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_Bratu spune:

Buna! Sunt noua pe acest forum. Sunt īnsarcinata īn aproape 22 de saptamani si incepand din luna aprilie am devenit pacienta dl. dr. Haiduc. Am marea rugaminte, daca aveti nr. de tel. al dl. doctor sa mi-l dati si mie. Este urgent sa īl contactez astazi, cel tarziu maine.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mirela, lasa adresa de email sau un nr de mobil, pm nu cred ca ai activat iar direct pe forum nu cred ca e ok sa-l pun.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _elly_ spune:

Buna fetelor! sunt o burtica noua pe acest forum, si as vrea in primul rand sa va multumesc - pentru informatiile postate pe acest forum, pe care le citesc cu mare interes de ceva vreme. Si eu sunt tot pacienta a Dr H, sunt deja in sapt 33, si voi naste la Filantropia. Va rog sa imi dati si mie un mesaj privind costurile unei nasteri naturale (si cezariana in caz ca se va ajunge la asta) - sa stiu sa ma pregatesc deja:)

anna_ivan, pe mine m-a chemat pana acum la consultatii (lunare) numai la Euroclinic (Floreasca) - aici il gasesti numai in zilele de luni.

Aveti grija de voi si de bebeii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ieri am fost la eco de control , abia pe 27 mai facem eco morfologica de trim II.
Bebelusul e ok, creste "armonios", asa a zis dr H. Dr. tinde sa spuna ca e fetita, ca nu a vazut nici un cuc, dar ne-a spus ca o sa se vada sigur la eco de pe 27.
DT a iesit f bine, asa ca nu mi-a mai recomandat sa fac TT.
Ne-a zis ca pana pe la 30 sapt putem sta linistiti si sa ne bucuram de sarcina si de aceasta perioada frumoasa

Va pup si sa aveti grija de bebeii din burtica si de voi

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Ionela pt vestile bune!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 14+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_Bratu spune:

Eseea, iti multumesc mult pentru disponibilitatea de a ma ajuta. Am reusit sa obtin numarul de telefon. Spune-mi te rog, ce trebuie sa fac pentru a-mi activa posibilitatea de a primi mesaje private? Am crezut ca am setat deja functia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

BraveGirl, multumesc

Le doresc la toate burticile cu bebei, o sarcina usoara

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Felicitari Ionela.n. Ma bucur ca totul este in regula, si tu si bebe.
Si eu am fost azi la control si mi-a spus Dr nostru ca bebelina mea are 3200 g ( eu am aproape 37 saptamani). Se apropie momentul mult asteptat si incep sa intru in panica. Dar totul va fi bine. Asa imi spun zilnic :)
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_Bratu

Eseea, iti multumesc mult pentru disponibilitatea de a ma ajuta. Am reusit sa obtin numarul de telefon. Spune-mi te rog, ce trebuie sa fac pentru a-mi activa posibilitatea de a primi mesaje private? Am crezut ca am setat deja functia asta.

Mirela,activeaza-ti PM,adica:

in partea stanga este o coloana tabel,incepe cu meniu si al al 2-lea de jos este "mesaje private",dai clik si ti se va deschide o pagina cu mai multe butoane....
Pe orizontala ,incepe cu "outbox" si se incheie ci "options".Dai clik pe options ...va apare o alta pagina unde trebuie sa-ti activezi mesajele private

bafta.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput