dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Da Ionela.n si eu imi aduc aminte ca trebuia cineva sa mearga la eco la Dr Veduta . Alinushca parca tu nu? Eu merg miercuri la controlm la Spital. Astazi am facut 34 de saptamani ....se apropie,nu-mi vine sa cred cat de putin mai e.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Mersi frumos . Am gasit adresa, dar nu stau prea bine cu orientarea:)
E aprope de statia aviatorilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eu am fost cu mashina si nu stiu zona foarte bine. Dar nu prea cred ca e aproape de statia aviatorilor. Parca mai degraba de Victoriei, dar poate ma insel.
Da eu merg luni la eco la dr veduta. Am mari emotii ca nu am mai fost de la 9 saptamani si deh... se poate intampla orice in 3 saptamani. Imi iau si sotzu si cupilu cu mine, sper sa nu se supere de asa vizita. E... la 34 de saptamani abia se incetineste timpul suficient de mult incat sa ai senzatia ca nu mai nasti anu' asta . Plus rude si prieteni care te suna tot mai des sa te intrebe ce mai faci si daca nu ai nascut deja....

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Alinushca, bafta multa la eco luni! Sa vii cu vesti bune.

Si eu tot cu masina am fost la clinica. Dar am vazut ca de la statia de metrou Victoriei, nu e chiar asa mult de mers pe jos, doar ca e intre stradute. Dar cred ca daca se ajunge acolo, Zumzu, poti sa intrebi pe cineva si cred ca te directioneaza

--------------------------------------------------
In al , sunt in 16+

Mergi la inceput

Asa este Alinushca, ai dreptate, parca trece tot mai greu timpul.
Sa ne povestesti cum a fost la eco. Bafta si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

Eu mai am putin de tot, sunt in saptamana 38 acum. Doctor Haiduc ma cheama saptamanal la control, si acum incep sa ma intreb daca mai apuc urmatorul control, sau il vad direct in sala de nasteri .
La fiecare vizita ma gandesc ce noroc am avut sa il gasesc - imi da foarte multa liniste si incredere.
Am DPN pe 11 mai... eu ma tot gandesc ca bebelina mea va dori sa vina mai devreme si incerc sa fiu pregatita. Acum o saptamana avea o estimare de 2.700 kg, sa vedem acum daca a mai crescut.
Mai are cineva dintre pacientele d.lui doctor DPN in aceeasi perioada? Poate ne intalnim in maternitate (daca nasteti la Filantropia).
Sper sa nasc cu bine, sa fim sanatoase amandoua, si apoi... revin cu povestea nasterii.
Sarcina usoara tuturor, si bebelusi sanatosi!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui _walpurgis

Eu mai am putin de tot, sunt in saptamana 38 acum. Doctor Haiduc ma cheama saptamanal la control, si acum incep sa ma intreb daca mai apuc urmatorul control, sau il vad direct in sala de nasteri .
La fiecare vizita ma gandesc ce noroc am avut sa il gasesc - imi da foarte multa liniste si incredere.
Am DPN pe 11 mai... eu ma tot gandesc ca bebelina mea va dori sa vina mai devreme si incerc sa fiu pregatita. Acum o saptamana avea o estimare de 2.700 kg, sa vedem acum daca a mai crescut.
Mai are cineva dintre pacientele d.lui doctor DPN in aceeasi perioada? Poate ne intalnim in maternitate (daca nasteti la Filantropia).
Sper sa nasc cu bine, sa fim sanatoase amandoua, si apoi... revin cu povestea nasterii.
Sarcina usoara tuturor, si bebelusi sanatosi!

36+

Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si o bebelina minunata!

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Mergi la inceput

_walpurgis, eu am dpn pe 07 iunie, poate pana atunci ne povestesti cum a decurs totul la tine. Eu am mari emotii dar sunt sigura ca totul va fii bine. Curaj! Si nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Sarcini usoate si nasteri usoare pe masura va doresc.
Sa fiti linistite ca sunteti pe maini foarte bune, e un OM de milioane.
Sa tot faci copii .
Anul trecut pe vremea asta eram in focuri si eu;dar dl doctor a fost alaturi de mine si de sotul meu, noi avand o sarcina cu probleme si in final totul s-a terminat cu bine.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Dr. Veduta a fost intr-adevar de milioane si data viitoare sigur ma infiintzez la ea cu flori, ciocolata, shampanie tot tacamul (ca banutzi nu a vrut). La eco a fost totul ok Slava Domnului si asa ca am scapat de griji.
walpurgis, cum mai esti? astept cu nerabdare sa nasti cu bine si sa ne zici si noua astora care urmam cum a fost. poate mai ales dianuzza care e si ea foarte aproape.

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput