Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lalu_79
Pai nu-s tot alea? |
io-s mai tuta... or fi nu zic... dar ma intreb, de ce le zice 'de lapte' daca-s in par???
cine ma desluseste?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lili_a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
pe mine? si ce zicea, ce zicea? |
Nu pe tine, ca tu dansezi bine (stiu eu) Pe Moni-a-lu-Iri care avea un par infipt undeva si se misca de parca era impietrita. Acu, cine sa gasise s-o birfeasca, lauza supraponderala si cu asistenta imbatrinita, s-ar putea gasi si o urma de invidie pe acolo...
Felicitari matusica coque, cred ca acu bea in familia-capison, d-aia nu vine cu noi pe bancuta
mami de Mariuca
monis5 spune:
mda, ma gandeam eu ca am un nume comun
lili_a spune:
K mi se face mie somn citind ce povestesti...
Miine musai sa ne pove ce-ai vazutara pe la Kidex
am mai dat o dusca de afinata, ca de-asta am eu pofta acuma
mami de Mariuca
lylyana.ion spune:
dankutza noi am luat doar cameraman ce ne-a dat 2 dvd-uri, a filmat de la biserica pana la final la restaurant si a venit si a doua zi acsa la luatul mirului. ne-a cerut parca 160 eur, i-am dat 700 ron. pozele le-am facut noi, cam regret lucrul asta dar na, e criza...
coque sa fii sanatoasa matusica, sa-ti traiasca nepotul/nepoata(se stie ce este si nu stiu io?)
kreliutz, pune o scobitoare si spune-ne ceva de la kidex, merita deranju'?
shtephy un preventiv, daca treci pe aici
eu ma bag la somn, va las sa va destrabalati
nb
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lili_a spune:
Bai gagici, cred ca am baut cam mult ca m-a luat somnul...
Va pup si doresc iesencelor petrecere frumoasa miine, va asteptam cu poze
NB!
mami de Mariuca
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 io-s mai tuta... or fi nu zic... dar ma intreb, de ce le zice 'de lapte' daca-s in par??? cine ma desluseste? |
Cica ar semana cu laptele prins....
La mine trepideaza peretii.Credeam ca m-a luat ameteala de la atata bautura, dar...vecinii se dau cu capul de pereti si chiuie de zor...asa stiu ei sa petreaca.Prevad ca va fi o noapte luuuuunga.
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lalu_79
Cica ar semana cu laptele prins.... La mine trepideaza peretii.Credeam ca m-a luat ameteala de la atata bautura, dar...vecinii se dau cu capul de pereti si chiuie de zor...asa stiu ei sa petreaca.Prevad ca va fi o noapte luuuuunga. |
aha...
daca nu ar fi trist, ti-as fi urat petrecere frumoasa . Dar zic noapte buna, poate totusi sa imbata repede si adorm care-cum
mitzi2005 spune:
noroc cu monis ca mi-am adus aminte ce mai vroiam sa scriu
sanatate lui david de miany
felicitari lalu pentru perseverenta!
felicitari coquelicot pentru statutul de matusica...sa va traiasca bebele si sa fie sanatos!
spuneti-mi si mie unde votati voi fetele cu cafeaua ca n-am fost atenta
eu va doresc weekend placut si cald..
Ancutza_Bro spune:
seara buna...am si eu loc pe bancutza? eu beau un Heineken ca atat am prin casa
Coque felicitari, sa-ti traiasca nepotelul/nepotica
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!