Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
dymomo77 spune:
La 12 la Palat e f bine. Pt mine e usor de ajuns. Fug ca plange. vorbim la tel dc e ceva.
mami fericit de Dan Mihail
lili_a spune:
Opaaa, iete si amatoarele mele de sprit.
Pai asa mai merge...
Sa bem sa uitam, tare mi-ar placea sa intre si mamicile suparicile sa mai uite de griji linga noi. Of, mai trimit o sarja de pupici pt usorii bolnaviorii.
Mai ma tin de mult sa zic ca mi-e dor de shtephy. Ce-ti face minuta?
mami de Mariuca
grigore_tina spune:
acum am reusit sa intru si eu.va spun buna seara. ieri am ajuns tarziu acasa si stefanut a vrut sa se stea doar cu mine.azi la fel.acum doarme.promit ca citesc din urma acum si vorbim.ca sa fiu la curent cu subiectele.
mami de bebe stefan (15.11.09)
monis5 spune:
Mitzi - nu cred ca-s multe 3 concerte . Plus ca daca sunt mai in vara, probabil ca va fi ceva mai usor... zic si eu...
Dankutza - mie mi se pare enorm 15 mil si sa-i mai si hranesti.... Stiu ca doar fotograf e 100-150 eur (dar nu stiu daca iti dau si printuri sau doar format digital..). Poate mai cauti. Fotograf f misto este baiatul asta: www.cromatica.ro dar nu cred ca filmeaza...
Diana - eu mi-am luat niste dvd-uri de pe amazon uk si le-am gasit in cutia postala (pe care noi n-o incuiem ). Mi s-a facut efectiv rau cand l-am gasit pe Cohen stand stingher printre tona de reclame. Astia cu posta lor romana mi se pare cel mai jenant serviciu din RO
Maria - sa stii ca dezavantajul cu parchetul este ca imediat se umple de praf, dar parca il prefer unui covor care sa stranga praful si sa fie greu de curatat... asta e, nu le putem avea pe toate, desi ar fi supercool
Lalu - felicitari pentru vointa (eu tot astept povestea voastra )
Lili - am fost doar in Kiselef unde culmea! m-am inatlnit intamplator cu Mateiutz, plimbat de mamica lui Coquelicot care e proaspata matusica de azi
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a stiu ca am birfit-o pe Moni cu tanti aia |
pe mine?
si ce zicea, ce zicea?
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lalu_79 Monis, parca tu ziceai de crema salicilica....la ce mai e buna in afara de crustele de lapte? |
mai, eu zau n-am zis de alea de lapte. am zis doar de alea din par....
DianaR spune:
citat din mesajul lui Lalu_79 Diana, uitai sa-ti zic...s-a reglat lactatia mea si mai nou suge din sanul operat si in pozitia clasica.Acum sper sa nu mai fie nevoie de lp ever . |
Beton! Doamne ajuta!
A mea tot nu vrea clasic la stangul, m-am chinuit cu ea in parc astazi...
Mitzi, Monis, lili multam de raspunsuri. M-am lamurit, pandesc postasul.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lalu_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
mai, eu zau n-am zis de alea de lapte. am zis doar de alea din par.... monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Pai nu-s tot alea?
Ma gandeam ca o fi buna si pt alte zone mai aspre de pe piele. Ari are doua zone rosii si aspre,in spatele genunchiului si la manuta, unde se pliaza.
krelia spune:
Bonsoir fete!
Suntem oarecum obositi....ieri plimbare mare in parc....apoi dormit de la 5 la 12, mancat la 7 in somn, trezit la 12, abia la 2 adormit..la 4 iar trezire, la 6 iar trezire, mancat...(am vaga senzatie ca am mai povestit asta, nu stiu de ce)...iar azi...abia ala 8.30 adormit, la 10 trezit, la 10.30 mancat...apoi plecat la kidex...hranit cupil in spatiul special amenajat...ajuns acasa la 6, cu dureri de toate cele. Acum copilul doarme de la 7. Ultima masa a avut-o la 6. Daca imi face si azi la fel, in ritmul asta, ma abonez la fabrica de scobitori.
Evident ca e a 3a zi in care nu-i facem baie.....chiar nu stiu cum sa procedez....sa il reglez seara, sa intre intr-un program normal. Asa cum face la 10, la 13 si la 17 (cu diferente de +1 ora, dar oricum...e ct de cat ok)
Am citit tot, dar pe cuvant ca nu-s in stare sa raspund....ma declar invinsa de somn...maine iar o luam in plimbari cu rezolvat una-alta pt botez, daca era "mai vara" (oare cum o fi asta?)...cred ca imi luam papucii de plaja .....
As fi vrut sa va raspund fiecareia in parte....dar nu ma mai tin curelele.....va pup apasat pe toate si ma duc sa-mi bag acumulatorii in priza.
AM gugalit si eu dupa SPF-uri 50+...am dat intamplator de www.farmaciastejara.ro/cosmetice-ptigiena-si-ingrijire-protectie-solara-c-49_102.html?page=1&sort=2a" target="_blank">asta. Ca fapt divers si info suplimentar, nu musai ca produse gata de cumparat. Dat fiind ca nu prea scrie ce contin, inca nu-s convinsa 100% in privinta lor.
Sanatate tuturor si LMA sarbatoritilor!
Si inca odata mersic de aprecierile de la poze.
NB!
(ps. daca se lasa cu vreo bauta in seara asta...sa beti cate un beilis, un limoncelo si evident un bacardi si pentru mine. In ce ordine vreti vo
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali