Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
arturicii spune:
ma tot gandesc la Carla, cat ii e ei de greu acum...
idee: Veronica, Ruxi, nu aveti cumva posibilitatea sa printati mesajele de aici de dupa primul sms al Carlei si sa ii lasati cumva la spital sa i le duca vreo asistenta sau cumva...?
Poate ar ajuta-o un pic macar....
imi cer scuze ca indraznesc sa va rog insa eu de aici de departe chiar nu stiu cum sa trimit un semn, ceva, acolo la ea
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
Reallaura spune:
Artu felicitari pentru primul dintisor cazut!! Ati sarbatorit foarte frumos...si pe mine m-a cam intepat Ilica azi si m-a tot impuns. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
35+
Ilinca Sabina
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach mesaj de la Carla "Dragele noastre incercam sa ne recuperam cu incetul, in fiecare zi cate putin... Ieri mi-a fost foarte rau am avut ceva complicatii respiratorii, insa m-am stabilizat si azi am reusit sa fiu dusa in scaun pana la mazarichi. Of sunt atat de micute si de fragile, atat de minuscule fata de nou nascutii la termen!. Mi-a fost atat de teama sa le ating, sa le iau in brate! Nu-mi doresc nimic altceva decat sa ramana sanatoase si stabile, cum sunt acum... Sa ne ajute Dumnezeu si sa va ajute si pe voi toate sa fiti sanatoase, impreuna cu minunile din burtici! Va pupam cu drag" |
Dumnezeu sa va aiba in paza pe toate trei, dar mai ales sa vegheze asupra mazarichilor micute, sa le ocroteasca si sa le fereasca de orice rau, si sa le mentina perfect sanatoase si stabile cum zici ca sunt momentan

Multa, multa sanatate va dorim si ne rugam pt. voi !

pt. mazarichi si mamica 
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

veronicach spune:
| citat din mesajul lui arturicii ma tot gandesc la Carla, cat ii e ei de greu acum... idee: Veronica, Ruxi, nu aveti cumva posibilitatea sa printati mesajele de aici de dupa primul sms al Carlei si sa ii lasati cumva la spital sa i le duca vreo asistenta sau cumva...? Poate ar ajuta-o un pic macar.... imi cer scuze ca indraznesc sa va rog insa eu de aici de departe chiar nu stiu cum sa trimit un semn, ceva, acolo la ea |
sa sti ca exact la asta ma gandeam si eu cand citeam mesajele
nu stiu daca Carla poate sau doreste sa primeasca vizite...
eu nu am imprimanta acasa insa luni sotul la servici ar putea sa le printeze dar nu stiu daca ajung pana la ora 16
sper ca marti cel tarziu sa i le duc
arturici daca tu stai mai mult pe net si doresti sa faci o selectie mi-o poti trimite pe mail...datele mele sunt in contacte
doar daca doresti

32+
Matei ...
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Ruxi, mie mi-a zis clar ca la primul semn de cat de mica sangerare sa zbor la spital; eu sper sa stie bine ce face dr tau ca nu e de glumit cu praevia; in plus, scuze ca nu mai stiu insa nu cumva sa te lase sa nasti natural.....Eu chiar de nu aveam cezariana dinaite dar aveam praevia asta, clar imi indica cezariana fara drept de apel; iar aici cezarienele sunt f f f rare. Stai cuminte cat poti sa reziste bbeii cat mai mult; Cat despre echograf, eu am vazut la mine la 28 de sapt, scria clar ca greutatea (1200) avea eroare de plus minus 300 gr, deci mult; eu nu m-am mirat ca la Carla nu aveau fetele cat zice echo; ar fi fost super desigur sa fie eroarea in sens invers, adica sa fie mai grasute... Inainte de nastere noua ne-au zis ca au 3000gr fiecare insa s-au nascut unul cu 3000gr si unul cu 2400gr, deci eroare de 600gr in minus... Sa aveti un we frumos Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+ |
Nu nasc natural, nasc cu cezariana.
Referitor la placenta - nici nu stiu daca e previa
dr. spune de fiecare data posterioara de grad I
Cand l-am intrebat de previa, sarcina era mai mica, si mi-a zis ca deocamdata nu se poate numi previa, e doar un prototip de previa si ca previa se numeste corect doar cand sarcina e mai mare
dar ca pana atunci ea poate deveni sau nu previa
inca ceva ce am tot citit pe net - previa si posterioara sunt discutate separat, nu ca fiind acelasi lucru
la previa sangerarile sunt rosu aprins, eu nu am avut asa
nu stiu ce sa zic
dar important e sa ma potolesc eu si sa stau mai mult in pat
nu daca e previa sau nu
ca oricum ar fi nici grozava nu e situatia daca tot imi apar aceste scurgeri maronii
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui arturicii ma tot gandesc la Carla, cat ii e ei de greu acum... idee: Veronica, Ruxi, nu aveti cumva posibilitatea sa printati mesajele de aici de dupa primul sms al Carlei si sa ii lasati cumva la spital sa i le duca vreo asistenta sau cumva...? Poate ar ajuta-o un pic macar.... imi cer scuze ca indraznesc sa va rog insa eu de aici de departe chiar nu stiu cum sa trimit un semn, ceva, acolo la ea Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+ |
Sincer mie mi-e groaza sa ma duc, nu ca n-as vrea, ca asa mi-ar placea sa le vad, dar ma gandesc ca poate nu are chef in momentele astea de vizite
ii e destul de incordat sufletul
incerc sa ma pun in situatia ei si sincer mie in afara de sot nu mi-ar placea sa ma viziteze nimeni o perioada pana ce revenirea e completa
dar asta e doar parerea mea , eu intotdeauna asa am fost
mi-ar fi suferinta mai mare daca i-as vedea si pe ceilalti din familie sau prieteni dragi acolo...
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ?

maribell spune:
MULTE 

...PT CARLA SI MAZARICI, SA DE-A DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA CASTIGE IN GREUTATE SI SA FIE SANATOASE, IAR MAMICA CEA VITEAZA CARLA SA-SI REVINA REPEDE SI SA POATA SA SE BUCURE DE PRINTESELE CELE 2 CARE SA-U GRABIT SA O CUNOASCA.DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA......
MULTI 

ASTAZI AM STAT NUMAI IN PAT...IAR AM AVUT SCURGERI ROZALII ( DE DATA ASTA UN ROZ MAI INCHIS...DAR NU SANGE )DACA SE TRANSFORMA IN SANGE FUGEAM LA URGENTA......ASA MI-A SPUS DR...MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA NU A FOST ASA....ACUM DOAR AM MICI DURERI INGHINALE,, PROBABIL DE LA ZBENGUIALA PRINTESEI CARE TOATA ZIUA MI-A TRAS SUTURI...SI DE DATA ASTA CHIAR MA-U DURUT LOVITURILE EI ( PROBABIL E MAI GRASUTA ACUM SI DE AIA MA DOARE).CHIAR NU STIU CE-I CU SCURGERILE ASTEA...MA ENERVEAZA....SI NICI DR -II NU-MI SPUN NIMIK, IAR EU PARANOICA CUM SUNT, MOR DE NERVI SI PLANG TOATA ZIUA CA PROASTA....CHIAR VB CU PITICA DIN BURTIK SA MAI STEA ACOLO LA CALDURICA....PE BUNE FETELOR, MOR DE FRICA, LA CATE SE INTAMPLA IN ZIUA DE AZI CAND AVEM ACCES LA ATATA INFORMATIE SI AFLAM ATATEA ( PLUS POLUAREA SI EURILE DE CARE NU MAI SCAPAM).....MAI RAU NE PANICAM...DAR ASTA E, TRAIM IN EPOCA INFORMATIEI.
CAT DESPRE MESAJELE PT CARLA...EU SUNT SIGURA CA NE VREA ALATURI DE EA...SI MAI ALES SA CITEASCA MES DE LA FETELE DC....EU DACA AS FI FOST IN LOCUL EI, AS FI VRUT SA AUT INCURAJARILE FETELOR, MAI ALES CA A FOST DESTUL DE ACTIVA...DACA ERAM IN RO SI STATEAM IN CLUJ, SIGUR AJUNGEAM PE LA EA...ASA CHIAR SI 5 MIN.
CHIAR DACA SUNT ASA DEPARTE, TOT TRAIESC EXPERIENTA ASTA MINUNATA ALATURI DE VOI CU BUNE SI CU RELE....SI CHIAR AM INVATAT MULTE DE LA VOI....VOI SUNTETI SINGURELE CARE STIU DE STAREA MEA...SI LA VOI MA LAUD CAND IMI MERGE BINE....CHIAR DACA NU SCRIU MAI MULT...VA CITESC APROAPE ZILNIC.
HAI CA M-AM INTINS CAM MULT...DESI ORICUM NU PREA MAI E NIMENI PE AICI....MULTI 

...PT TOATE FETELE SI BURTICUTELE....SA AVETI UN WEEK-END INSORIT SI PT CELE CARE AU NUME DE FLOARE....LA MULTI ANI !!!!
MARIA
SUPER FERICITA
30+
CU ANDREEA ANTONIA
AMR: 10 SAPTAMANI....
SA SPERAM ...
veronicach spune:
eu ma gandesc sa ii trimit foitele..nu neaparat sa ajung eu la ea
oricum ruxi tu cred ca trebuie sa stai la pat cumintica
32+
Matei ...
maribell spune:
ARTU FELICITARI PT DINTISOR.....CE-MI PLAC SARBATORILE AMERICANILOR....SI MAI ALES ATMOSFERA DE ACOLO.
PARCA VA SI VAD....ASA CA IN FILMELE AMERICANE.....O FAMILIE TIPICA ( CHIAR DACA STATI LA BLOC, PARCA) EU IMI IMAGINEZ O CASA CU GAZON IN FATA, CU BALANSOAR PE VERANDA....SI PISCINA IN SPATE CU CAINE GALBEN MARE ( GOLDEN RETRIVIER)... NEAPARAT.
AM FOST SI EU O SAPT IN NEW YORK SI O LUNA IN CANADA-ALBERTA, CAND VEAM 12 ANI INTR-UN SCHIMB CULTURAL INTRE PALATUL COPIILOR DIN BUCURESTI SI O SCOALA DE BALET DIN ALBERTA.MI-A MARCAT COPILARIA...DE ATUNCI MI-AM TOT ZIS CA O SA AJUNG INTR-O ZI IAR PE ACOLO....DAR...NU A MAI FOST SA FIE. DAR AM RAMAS FAN FILME AMERICANE !!!!![]()
MARIA
SUPER FERICITA
30+
CU ANDREEA ANTONIA
SA SPERAM ...
maribell spune:
VERO EU VA DA-U OK DE PE ACUM SA MA VIZITATI ![]()
![]()
....VA ASTEPT PE TOATE !!!!!
CHIAR...TU SI CU CARLA VA CUNOASTETI IN PARTICULAR, SAU DOAR DE PE FORUM?
MARIA
SUPER FERICITA
30+
CU ANDREEA ANTONIA
SA SPERAM ...