Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
Reallaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Da, eu si Popeye marinarul Am luat si un coltisor din negresa sa vad cum a iesit, de curiozitate ca nu pusesem zahar decat o lingura , pentru ca am zis ca cele 3 ciocolate milka au destul zahar .... si e ok ( super buna ), a iesit asa cum imi place mie, nu foarte dulce R_ocsy 31 + Ana SofiaAMR 8 saptamani ! |

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
35+
Ilinca Sabina
ancutzicab spune:
LA MULTI ANI, THEO! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE BB!
Bilica - cred ca fetele au spus tot ce era de spus, imi pare rau ca ti-ai imaginat vreodata ca suntem vreuna rasiste si cred ca te-ai simtit rau din cauza asta. Nu stiu daca mai conteaza sa ma manifest si eu "loud and clear" - culoarea pielii nu conteaza, cea a sufletului, da!
Te pup, ai grija de tine, de bb si de tati, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ce va ofera viata!
Ruxi - bine ca ai facut injectiile alea, esti tot mai aproape de marea intalnire. Mult succes cu bona!
Pup fetele harnicute, gospodine sau ... relaxate, care la tara, acasa sau la munte! ![]()
Anca
29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
veronicach spune:
mesaj de la Carla
"Dragele noastre incercam sa ne recuperam cu incetul, in fiecare zi cate putin... Ieri mi-a fost foarte rau am avut ceva complicatii respiratorii, insa m-am stabilizat si azi am reusit sa fiu dusa in scaun pana la mazarichi. Of sunt atat de micute si de fragile, atat de minuscule fata de nou nascutii la termen!. Mi-a fost atat de teama sa le ating, sa le iau in brate! Nu-mi doresc nimic altceva decat sa ramana sanatoase si stabile, cum sunt acum... Sa ne ajute Dumnezeu si sa va ajute si pe voi toate sa fiti sanatoase, impreuna cu minunile din burtici! Va pupam cu drag"
ancutzicab spune:
Veronica - multumim de vesti, Doamne ajuta sa fie bine si Carla si mazarichile. Ce-o fi si in sufletul ei!
Carla - suntem alaturi de tine si de fete, sa va dea Dumnezeu putere sa depasiti cu bine perioada asta mai delicata si sa ajungeti acasa grasunele (mazarichile) si refacuta (mamica) ca sa va bucurati de familia voastra in noua formula. 
Anca
29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Reallaura spune:
wowowow, Carla greul cu cezariana a trecut... sa speram ca si mazarichile vor lua repede in greutate!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
35+
Ilinca Sabina
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach mesaj de la Carla "Dragele noastre incercam sa ne recuperam cu incetul, in fiecare zi cate putin... Ieri mi-a fost foarte rau am avut ceva complicatii respiratorii, insa m-am stabilizat si azi am reusit sa fiu dusa in scaun pana la mazarichi. Of sunt atat de micute si de fragile, atat de minuscule fata de nou nascutii la termen!. Mi-a fost atat de teama sa le ating, sa le iau in brate! Nu-mi doresc nimic altceva decat sa ramana sanatoase si stabile, cum sunt acum... Sa ne ajute Dumnezeu si sa va ajute si pe voi toate sa fiti sanatoase, impreuna cu minunile din burtici! Va pupam cu drag" |
Draga Carla, nu stiu daca si tu vezi ce-ti scriem sau ca ne gindim la tine, insa cred ca simti ca suntem aproape de tine! Ma intrebam ieri daca ai putut ajunge la fete, daca le-ai putut pune la sin, etc... ce vise aveam si eu, in conditiile in care saraca de tine suferea! Offf... imi pare rau insa sa stii ca tot efortul asta este pe masura a ceea ce vei stringe in brate peste citeva luni: niste scumpe de fetite care vor fi recuperat si vor avea o greutate comparabila cu a celor ce se nasc la termen. Am toata increderea in Dumnezeu ca te va intari si va veghea asupra minunilor tale mici!
Te pupam cu drag, mai ales ca pupicii la mine sunt si din burtica, de la un baiat scump pentru printesele tale! Te imbratisez cu drag! Sa auzim de bine si sa fiti sanatoase!!!

Mary
31+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
arturicii spune:
LA MULTI ANI THEODORA !!!
sa fii sanatoasa si fericita!
Carla, m-am bucurat sa vad vesti de la voi; sper sa te recuperezi cat mai repede si fetele sa creasca in greutate si sa puteti merge acasa;
Noi am avut ieri motiv de party!
PRIMUL DINTISOR CAZUT! I s-a intamplat lui Yann ieri dupa-amiaza asa ca am sarbatorit; un super film la cinema (Dragonii), apoi niste jocuri si acasa; azi am continuat de dimineata cand a gasit de la zana Maseluta un Certificat si banuti. AM facut o vizita la cofetaria romaneasca si ne-am ghiftuit cu praji care mai de care mai
. Ne-am comandat si cozonacul si pasca ptr sambata viitoare;
Pe mine ma supara intepaturile in col si contractiile; insa Sabina nu are cum sa vina mai repede ca mai sunt altele de facut pan' pe 23
.
Bilica, eu fete cu mai mult bun simt decat la odiseea asta nu am mai vazut; asa ca te rog si eu sa nu o iei nici personal si nici sa nu te simti marginalizata ca nu e cazul.
Ruxi, mie mi-a zis clar ca la primul semn de cat de mica sangerare sa zbor la spital; eu sper sa stie bine ce face dr tau ca nu e de glumit cu praevia; in plus, scuze ca nu mai stiu insa nu cumva sa te lase sa nasti natural.....Eu chiar de nu aveam cezariana dinaite dar aveam praevia asta, clar imi indica cezariana fara drept de apel; iar aici cezarienele sunt f f f rare. Stai cuminte cat poti sa reziste bbeii cat mai mult;
Cat despre echograf, eu am vazut la mine la 28 de sapt, scria clar ca greutatea (1200) avea eroare de plus minus 300 gr, deci mult; eu nu m-am mirat ca la Carla nu aveau fetele cat zice echo; ar fi fost super desigur sa fie eroarea in sens invers, adica sa fie mai grasute...
Inainte de nastere noua ne-au zis ca au 3000gr fiecare insa s-au nascut unul cu 3000gr si unul cu 2400gr, deci eroare de 600gr in minus...
Sa aveti un we frumos
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

31+ cu
La multi ani, Theo !!! 

30+
AMR: 10 SAPTAMANI....