Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
bubu, sa stii ca nu ma misc deloc usor
imi este ff greu sa ma incalt, sa ma ridic din pat cuy toate ca pozele nu arata o burtica gigant dar sa stii ca nici usoara nu imi este![]()
tu aveai atat burtica la 4 luni dar ai si 2 bulinute acolo![]()
important este sa fie fetita mea bine, ce conteaza marimea burticii nu?
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bilica Sa intaleg NATI ,ca fata mea va avea nasul cat gura?ca sotul meu e negru -african????? Chiar am sa postez poze cu fata dupa nastere... 28+ RACHEL |
Bilica, te rog sa nu te necajesti din asa o deductie! Nu se facea referire la tine... poate. Ai vz ca am concluzionat ca pina la urma toti bebeii au nasucul mai ciudat la 4d. Te rog eu sa nu te mai simti izolata, marginalizata sau tratata diferentiat pentru ca esti casatorita cu un barbat de culoare!
LANSEZ PE ACEASTA CALE UN APEL CATRE FETELE DE PE FORUM SA MA SUSTINA IN OPINIA MEA, pentru a o vedea pe Bilica linistita! Hai sa dam un
sa se linisteasca fata!!!Mary
31+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
aleesicoo spune:
madamar, eu tocmai ma uitam la pozele bilicai, si vedeam cat de mult se completeaza cu sotul, si ce m-am ofticat cand am vazut o la mare![]()

sunt convinsa ca nici msg referitor la nasucul micutei nu a fost sa o supere , numai ca aici nu putem vb si cu intonatie
pupici bilica

asa creste bebicu
ale
ma
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE voila pozici ![]() nana, inca ma mai doare gatul ![]() ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 29 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Ai incercat sa mananci cate o lingurita de miere? E un cicatrizanta si iti dezinfecteaza gatul.
Da' ce frumoasa esti, burtico
!Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -8
Madamar spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo madamar, eu tocmai ma uitam la pozele bilicai, si vedeam cat de mult se completeaza cu sotul, si ce m-am ofticat cand am vazut o la mare ![]() sunt convinsa ca nici msg referitor la nasucul micutei nu a fost sa o supere , numai ca aici nu putem vb si cu intonatie ![]() pupici bilica ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 29 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Asa este, ai perfecta dreptate! Si eu stiu ca Bilica sufera pe tema asta! De asta am cerut solidaritate din partea voastra, sa ii explicati cu toatele ca este binevenita in rindul noastru, frumoasa si potrivita cu sotul ei si ca va avea un bebe super dragalas! Si mai ales ca nu trebuie sa se necajeasca!

Burtica ta, parfum!:) Micuta si dragalasa! Eu nu mai apuc sa pun poze cu burtoiul pe care... il iubesc! Asa mare si prea putin frumos, cum este!:D

Mary
31+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui Madamar Nana draga mea... nu vrei sa detaliezi... la ce te referi prin "de dreapta"?:) Am incdeput sa uit tare.. se pare! asa ca nu ma prind deloc... si nici nu fac legatura cu discutiile anterioare, oricit m-as stradui!:) ![]() Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe si la noi: AMR 9 saptamini „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
Adica si tu te umfli pe dreapta mai rau, ca si mine si Ruxi. Trebuia sa dau cu quote, intr-adevar e mai greu de facut analogia asa

Nana
32+ cu
aleesicoo spune:
imi vine sa vars de la miere
eee , multumesc de compliment, dar eram atat de flescaita dim cand am facut pozele si incercam totusi sa nu imi arata fatza![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma
aleesicoo spune:
normal ca este binevenita madamar
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma
n_a_n_a spune:
Ruxi
, imi pare tare rau de sangerare! Bine totusi ca e colul inchis, si ca n-a fost nevoie de o noua internare. Cat despre masuratorile de la eco, si eu am ramas putin surprinsa, eram convinsa ca mazarichile Carlei sunt mai maricele... Si fa neaparat injectiile de maturare a plamanilor, just in case.
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui Madamar LANSEZ PE ACEASTA CALE UN APEL CATRE FETELE DE PE FORUM SA MA SUSTINA IN OPINIA MEA, pentru a o vedea pe Bilica linistita! Hai sa dam un sa se linisteasca fata!!!Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe si la noi: AMR 9 saptamini „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
Eu am fost prima la consolari pentru Bilica
?Nana
32+ cu