Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bilica Sa intaleg NATI ,ca fata mea va avea nasul cat gura?ca sotul meu e negru -african????? Chiar am sa postez poze cu fata dupa nastere... 28+ RACHEL |
O sa ai o negruta superba, Nati doar glumea... O clienta de-a mea este casatorita cu un tip din Ghana (inalt, bine cladit, frumusel foc, de-ti ia ochii, nu alta
Nana
32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -8
mamanati spune:
| citat din mesajul lui bilica Sa intaleg NATI ,ca fata mea va avea nasul cat gura?ca sotul meu e negru -african????? Chiar am sa postez poze cu fata dupa nastere... 28+ RACHEL |
Bilica, eu sper din tot sufletul ca nu ai luat-o ca pe o ofensa fraza mea. Eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Nici eu, nici sotul meu nu are nici pe departe forma nasucului bebelinei noastre, si da, seamana cu a unei persoane, care e de origine africana, ce sa-i fac?! Asa sunt trasaturile lor, si cei care sunt alaturi de ei ii acepta si ii iubesc asa cum sunt si pentru cea ce sunt! Eu am lucrat mult cu americani de culoare, am discutat cu ei, am stat la masa cu ei... Nu inteleg de ce ai putea sa te superi, am vorbit doar de trasaturi ale fetei pe care noi cu sotul nu le avem.
Oricum, imi cer scuze daca te-am suparat, dar chhiar imi pare rau ca ai interperpretat altfel.
P.S. Nu am zis nimic de bebelina ta, am zis ce mi s-a parut mie din poza bebelinei MELE!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
29+
cris_09 spune:
Wow!!!!am lipsit o zi jumate si:
ce vad ochi mei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petrecere mare in gradina noastra cu flori de liliac

]FELICITARI CARLA!!!!SA FII O MAMICA SANATOASA SI IMPLINITA CU 2 MINUNI NECOLICIOASE SI CUMINTELE!! [

poze
Cristina
33+ cu Sebi
AMR 7 sapt
flory_blanca spune:
Pisi merci mult pentru linkuri, mi-au fost de mare ajutor. M-am mai linistit si o sa mai vorbesc cu dr mea oricum.
Sorana felicitari pentru Tudor. Dr tau nu ti-a zis nimic de col? El e cel mai in masura sa iti spuna ce si cum dar parca e cam scurt, dr mea zicea ca la 3 e la limita dar probabil ca depinde si de varsta sarcinii si la mine treaba asta era pe la 23 saptamani. Distractie placuta la munte, sa te relaxezi.
Weekend frumos la toate fetele.
28+
cris_09 spune:
NU va pot descrie in cuvinte ce emotii m-au cuprins cand am vazut primele floricele de liliac din odiseea noastra...nu numai ca bebele a facut tumbe tot timpul de parca ar fi vrut sa iasa din burtica(probabil simtind emotia mea),dar mi-a curs primele picaturi de laptic
..
..a fost un moment important pentru mine![]()
Imi pare rau ca nu am fost asa activa in ultimele zile,dar m-am gandit tot timpul la voi,va felicit pe toate pentru vestile bune de la eco
,si sa o tinem tot asa,pana ne vom muta la scutece
poze
Cristina
34+ cu Sebi
AMR 6 sapt
aleesicoo spune:
olaaa
am revenit si eu mai pe inserate ca acum a venit si domnul net
postez imediat si eu cateva pozici si vin cu linkul![]()
felicitari fetelor care au venit de la eco
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
bubu30 spune:
Mira imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multa stiinta referitor la cicatrizare
Sorana daca s-a scurtat asa colul stii ca trebuie sa eviti efortul, statul pe scaun (il scurteaza de obicei) si acum daca mergi la drum ai grija la pozitia din masina si la gropi !
Raportez o zi urata azi - am avut din nou sangerare maronie !
Asa ca m-am prezentat din nou la dr. meu la cabinet - mi-a facut control pe masa, monitorizare CU si BCF, si eco, si mi-a zis ca sunt ok, colul era ok, inchis , bebeii in grafic, peste 1700 g fiecare, dar nu mai cred in chestia cu greutatea de cand i s-a zis Carlei ca fetele au 2 kg si dupa 1 sapt cand a nascut , in loc sa aiba peste 2 kg au avut 1600g si 1700g
I-am cerut dr-ului sa imi dea si reteta pt injectiile de maturare a plamanilor bb-ilor, ca sa stau eu linistita ca apuca sa isi faca efectul
Daca nu le faci preventiv cica ti se fac la internare in spital, cand ti se rupe apa si in cateva ore intri in cezariana si nu prea cred ca apuca sa isi faca efectul
Saptamana viitoare miercuri merg din nou la dr , sa ma vada inainte de Paste 
Azi mi-am gasit si dr de familie pt copilasi, cu competenta pediatrica si f. aproape de blocul meu, asa cum mi-am dorit sa nu fie departe de casa 
Am inceput in viteza cautarea de bona/menajera dar e f. greu
Maine am prima intalnire cu o bona
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

aleesicoo spune:
http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE
voila pozici
nana, inca ma mai doare gatul

asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
bubu30 spune:
Uau Alesicooce burticuta mica !
Ce bine de tine ca nu trebuie sa cari dupa tine ditamai burtoiul, ca si mine si te poti misca usor.
Eu aveam atata burta pe la 4 luni .
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Roxy, felicitari pentru bebelina maricica ! Aha, Mary, deci si tu esti "de dreapta" |
Nana draga mea... nu vrei sa detaliezi... la ce te referi prin "de dreapta"?:) Am incdeput sa uit tare.. se pare! asa ca nu ma prind deloc... si nici nu fac legatura cu discutiile anterioare, oricit m-as stradui!:)

Mary
31+ cu minune de
deocamdata Tudor Mateohttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”