Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

[quote]citat din mesajul lui Ramona80

Nati, ce fel de centura porti? E cu chilot, sau e efectiv un brau? Te deranjeaza cand stai jos?

Ana 28+ cu

Ana, nu e cu chilot, e brau. Cand stau jos nu ma deranjeaza, doar uneori cand merg prea mult ma roade un pic la picior. Trebuie aranjat atunci, dar daca esti in oras nu prea ai cum.
Asta e (il vezi chiar in prima foto):
http://www.mamacomfort.ru/belyo.htm

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare din nou!

Intai sa multumesc fetelor care au fost alaturi de noi si ne-au incurajat pt eco: cate un si o Ruxi, Rocsy, Nana, Anca, Cristina, Corina, Mira, Pisi. si sper ca nu am omis pe nimeni!

Acum despre Tudor: este un baietel perfect in grafic (si nu un gigant, culmea) are 2500 gr, e pozitionat cu capsorul gata de lansare, are tot ce-i trebuie, ne-a facut si o pozica si din fata si acum ce probleme am si eu (sa nu radeti): pare ca are nasul borcanat Uff, acum nu e o pb, dar in poza arata tare ciudat si nu-mi dau seama cu cine seamana. Am si eu probleme, deh
Dar sunt happy ca e sanatos, colul are 2,1 cm (n-o fi oare cam mic pt escapadele mele la munte si la Sibiu, ridicat de Matei, etc??), nu s-a putut vedea daca orificiul intern e inchis. Saptamana viitoare merg la dr sa vedem ce zice. Dar oricum se pare ca nu prea am motive de cezariana, inca deliberam...

Crissy, bafta si tie la eco si distractie placuta la munte! Poate ne intalnim p-acolo

Mira, eu nu stiu nimic de ce-ntrebai tu cu cicatricile, sorry..

Acus fug sa fac bagajele, maine dimineata plecam si ne intoarcem luni.

toate fetele si sa aveti un weekend minunat!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 34+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Nati, multumesc mult. Este www.mamacomfort.ru/img/girls/belyo/t1.jpg" target="_blank">asta? Si mie mi-a recomandat doctorita o centura, dar eu stau cate 8-9 ore pe scaun la job si nu sunt convinsa ca as suporta-o. Mi-am si cumparat una de la www.anita.com/assets/img/media/00717024001263373153.jpg" target="_blank">Anita maternity, dar desi materialul e de foarte buna calitate (la cat costa macar atat...), nu reusesc sa o port, nu imi place deloc materialul acela inutil peste burta, ma iau toate mancarimile .

Sorana, felicitari pentru Tudor!!! Nu rade, ca si noua la ultima ecografie mi s-a parut ca matzuca avea nasul borcanat, ba chiar sotul meu devenise foarte preocupat de problema, pentru ca se pare ca la el in familie exista barbati cu nasul mare . Eu nici nu ma gandisem, pentru ca la mine toti au un nas normal . Dar cred ca toti bebelusii arata asa, cu nasucul rotunjor si dulce .
Petrecere frumoasa!

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Onana, felicitari pentru bebe sanatos! Sa stii ca acelasi lucru am observat si eu. Cand ma uit in poze, bebelina mea are un nasuc aproape cat gurita(ma gandeam ca arata asa pentru ca tinea capusorul putin ridicat in poze). Da zic si eu ca poate se mai micsoreaza pana la nastere, si tot cu mine sau cu sotul tre sa semene, ca n-am facut-o cu cineva de culoare. Dar vorba ta, sa fie copiii sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:

Nati, multumesc mult. Este www.mamacomfort.ru/img/girls/belyo/t1.jpg" target="_blank">asta? Si mie mi-a recomandat doctorita o centura, dar eu stau cate 8-9 ore pe scaun la job si nu sunt convinsa ca as suporta-o. Mi-am si cumparat una de la www.anita.com/assets/img/media/00717024001263373153.jpg" target="_blank">Anita maternity, dar desi materialul e de foarte buna calitate (la cat costa macar atat...), nu reusesc sa o port, nu imi place deloc materialul acela inutil peste burta, ma iau toate mancarimile .

Sorana, felicitari pentru Tudor!!! Nu rade, ca si noua la ultima ecografie mi s-a parut ca matzuca avea nasul borcanat, ba chiar sotul meu devenise foarte preocupat de problema, pentru ca se pare ca la el in familie exista barbati cu nasul mare . Eu nici nu ma gandisem, pentru ca la mine toti au un nas normal . Dar cred ca toti bebelusii arata asa, cu nasucul rotunjor si dulce .
Petrecere frumoasa!

Ana 28+ cu

A, deci mai e cineva preocupata de nasucul lui bebe.

Acum sunt sigura ca e normal, daca nu doar a mea asa!

Da, ala e din poza, aia. E mai mult sub burtic, nu e peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare din nou!

Intai sa multumesc fetelor care au fost alaturi de noi si ne-au incurajat pt eco: cate un si o Ruxi, Rocsy, Nana, Anca, Cristina, Corina, Mira, Pisi. si sper ca nu am omis pe nimeni!

Acum despre Tudor: este un baietel perfect in grafic (si nu un gigant, culmea) are 2500 gr, e pozitionat cu capsorul gata de lansare, are tot ce-i trebuie, ne-a facut si o pozica si din fata si acum ce probleme am si eu (sa nu radeti): pare ca are nasul borcanat Uff, acum nu e o pb, dar in poza arata tare ciudat si nu-mi dau seama cu cine seamana. Am si eu probleme, deh
Dar sunt happy ca e sanatos, colul are 2,1 cm (n-o fi oare cam mic pt escapadele mele la munte si la Sibiu, ridicat de Matei, etc??), nu s-a putut vedea daca orificiul intern e inchis. Saptamana viitoare merg la dr sa vedem ce zice. Dar oricum se pare ca nu prea am motive de cezariana, inca deliberam...

Crissy, bafta si tie la eco si distractie placuta la munte! Poate ne intalnim p-acolo

Mira, eu nu stiu nimic de ce-ntrebai tu cu cicatricile, sorry..

Acus fug sa fac bagajele, maine dimineata plecam si ne intoarcem luni.

toate fetele si sa aveti un weekend minunat!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 34+ Tudor

Si bebe nostru are nasul mare - nu stiu daca borcanat, dar mare! Si medicul, pentru a ride de noi ne-a spus: ce nas mare are! Cred ca prin firea lucrurilor asa se vede in 3/4D. Deci nu te ingrijora!:)

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Citat:

Petrecere frumoasa!

Ana 28+ cu

A, deci mai e cineva preocupata de nasucul lui bebe.

Acum sunt sigura ca e normal, daca nu doar a mea asa!

Da, ala e din poza, aia. E mai mult sub burtic, nu e peste.

Si pe mine ma preocupa aceeasi poveste pina mi=am spus ca nu are rost! Si din cite am ridicat aici problema... nu cred ca or fi toti copiii cu nasucul mare si borcanat! Si-apoi: asta sa fie singura pb! Daca si pt el e o problema, la maturitate se rezolva asta prin chirurgie estetica - cea mai usoara modalitate! Cum spuneam: sa fie singura problema!

Mary 31+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Multumesc Nati! A mea are eleasticul (brau) care sustine sub burtica, dar deasupara are o bucata de panza care sa protejeze burtica. Eu sincer nu ii vad rostul materialului respectiv, maine ma duc sa il inapoiez la magazin, poate gasesc un brau fara "protectia" respectiva.

Daaa, si al meu se intreba daca nu apare cu origini africane , dar i-am zis din start ca daca iese si verde, trebuie sa-si scuture bine arborele genealogic pana cad niste martieni ceva .

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Roxy, felicitari pentru bebelina maricica !

Mira, doctorul meu zice ca o sa ma dezumflu ca un balon dupa nastere, sa nu-mi fac probleme. Si eu am 15+ deja, dar nu ma mai stresez, asta e si n-am ce face. Daca as fi fost o mancacioasa as fi avut motiv sa am mustrari de constiinta, dar avand in vedere ce si cat mananc, chiar nu am nicio vina... Habar n-am ce sa zic de cheloide, din pacate...

Ana, tu cand mai mergi la eco? Nu de alta, dar suntem nerabdatoare sa stim ce ai in burtica... La fel ca si cu Nati . Aiurea cu umflatul, eu chiar credeam ca mie n-o sa mi se intample. Medicul meu zice ca ma voi dezumfla ca un balon dupa nastere (la fel mi-au zis si fetele cu experienta de la noi de la odisee), sper sa aiba dreptate, ca nu mai am chef sa-mi schimb si pantofii !

Vivela , fa-te bine repede!!!

Ufff, Cristina, iar contractii?! Medicul ce zice? Ai grija de tine .

Aha, Mary, deci si tu esti "de dreapta" . Suntem trei pana acuma... Mai "vrea" cineva cu noi ?

Alesicoo, a mai trecut raceala?

Sorana, felicitari pentru bebelinul in grafic ! Chiar ma asteptam la trei kile, sau mai mult; numai bine, ca-l vei naste mai usor! Ai mare, mare grija la col!!! Sa nu ne faci si tu vre-o surpriza, Doamne fereste! Si eu as vrea ca fetita mica sa nu mosteneasca nasul lui tati... ca-i prea mare pentru o fetita! In eco mi se pare ca are gurita lui tati (care e mai frumoasa si mai carnoasa decat a mea) si nasucul meu; acuma ramane de vazut live ce si de pe la cine a mostenit. Dar totusi, Doamne, te rog, fa sa nu semene cu dopolina de soacra-mea!!!

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Sa intaleg NATI ,ca fata mea va avea nasul cat gura?ca sotul meu e negru -african????? Chiar am sa postez poze cu fata dupa nastere...

28+ RACHEL

Mergi la inceput