Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (90)
Raspunsuri - Pagina 10
samira33 spune:
ferentzoaica asta...e tzeapana rau de tot...in schimb partenerul ei se misca bine...natural!!!
mamaaaaaaaaaaaaaaa...ce dor mi-e de salsa...'fo 2 ani am facut salsa...imi vine sa toai in pat...da scap utrogestanele...asa ca mai bine ma potolesc.
luminita42 spune:
fetele,
noi ne-am indopat cu paste cu ton, plus salata si vin alb. ne discutaram despre viata si viitor cum se cade vinerea seara.
fata m-a sunat pe skype,dar nu am auzit-o ce mama denaturata sunt, las c-o gasesc io mai tarziu..
Lidia, ma bucur ca ne spui din experienta ta si inca foarte clar si la obiect as putea zice :-) esti binevenita pe aici!
Amy sa dea d-zeu sa se adevereasca cu baietelul, dar io tin minte c-ai visat fetita!!:-)
Gali
Astea mici si mijlocii codra, ellyshor, aduta, mirela, samira etc... vizionare placuta la "dansez"!..
pup fetele!
samira33 spune:
multumim lumi42
sa va zic un secret...lidia e una din fetele din gasca de la Budapesta
amy...si mie mi-a facut kitta testul cu verigheta...si mi-a iesit o fetita
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ferentzoaica asta...e tzeapana rau de tot...in schimb partenerul ei se misca bine...natural!!! mamaaaaaaaaaaaaaaa...ce dor mi-e de salsa...'fo 2 ani am facut salsa...imi vine sa toai in pat...da scap utrogestanele...asa ca mai bine ma potolesc. |
Ferentz e blanaaa rau....merita note mult mai mici. Se misca parca ea avea utrogestaneleeeee
Babyboom...vino la mami...acum
samira33 spune:
sa va zic...mie imi place tare mult Dragos Bucurenci...mi se pare un tip deosebit...e nepotul contabilei mele
galliciana spune:
samirooooooooooo, stai cuminte,fata!! sper ca nu tii laptopu pe burta.
lumi, si io mi-am facut paste azi.
mie imi place de morosanu-moldoveanu, si de bote-sagetatoru!
da ce a patit drgoselu asta?
Ellyshor spune:
Samirutzo nu te agita, sa nu scapi utrogestanele
Auuu, viata mea! Ce bine ii sta lui Moro bastinas!
Babyboom...vino la mami...acum
CODRA74 spune:
noapte buna fetelor si vizionare placuta la dansez...eu nu ma uit ca nu ma pasioneaza si oricum acum chiar de asta nu am chef
v-am pupat si week end placut sa aveti!