Copiii voshtri dorm pe perna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Draga Eddy, Diana mea a inceput cu dormitul pe perna de pe la 2 ani. De dormit cu funduletul in sus a dormit multa vreme si acum uneori o gasesc dormind asa si de cele mai multe ori o gasec dormind doar pe perne adica invers de-a latul patului sau arunca perna de tot.

Poti sa ii pui pernuta (nu din puf de pasare) foarte subtire nu inalta tare.
Sanatate maxima va doreste Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

M-a zapacit copila asta!Daca a vazut ca oricit cauta,nu gaseshte pernoiul la locul shtiut,a aruncat pernutza mica din pat shi s-a mutat la celalalt capat al patutzului unde a gasit paturica ce o pun acolo mereu(pentru eventualitatea in care ar sta invelita)shi atit a impins-o shi inghemuit-o,pina a reushit sa o faca o gramajoara ridicata,pe care s-a cocotzat shi a dormit fericita pina dimineatza!
DECI...scoatem shi paturica din decor shi insistam cu puiul de perna!

Ciufulici,daca deskidem subiect cu plimbarile nocturne ale copilashilor prin patutz...fara modestie o declar campioana pe tero-chan Sa vezi rapiditate la mishcare in timpul somnului shi pozitzii care mai de care mai ciudate shi in locuri cit mai strimte posibile...

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

am crezut ca ma apuca seara si nu mai gasesc sub asta! Deci, i-am luat si eu pernuta Andrei, una moale si pufoasa. Ea are ca "nana" perna aia protectoare de pus de jur-imprejurul patului si pt ca am vazut ca in ultima vreme si-o tot pune sub cap mototol, am zis hai sa luam perna la copil. Stiti ce-a facut? A aruncat pernuta din pat (care e invelita in acelasi material si model ca si "nana" ei, e un set complet de lenjerie de pat si protectia asta) si si-a pus nana sub cap. Pana la urma am pus pernuta si deasupra nana (sunt subtiri asa ca nu a iesit un munte de puf), sunt curioasa ce mai gasesc in pat cand s-o trezi . Am incercat si o plapumioara, firesc, in acelasi material si model, dar mi-a aruncat-o cat colo si si-a luat tot paturica ei (alta, de invelit pe picioare!!!! nu "nana"!!! ce de tabieturi....)

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Am auzit ca pana la 2 ani nu e bine sa-i pun perinita la bb. Nici eu nu stiu ce sa fac!?Oare de ce nu e bine?Pericol de sufocare sau??

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Dana_

Am auzit ca pana la 2 ani nu e bine sa-i pun perinita la bb. Nici eu nu stiu ce sa fac!?Oare de ce nu e bine?Pericol de sufocare sau??

Dana&bb Andy

eu stiam ca pericolul de sufocare exista pana la 1 an! Oricum, sunt unele pernute f moi si pufoase, practic cand pui capul pe ele nu prea mai ramane mare lucru, eu din aia i-am luat. Doar ca e moale sub capusor...

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Rares a dormit fara perna de mic...acum am incercat sa il pun pe perna...nu refuza ,dar daca il intrebi prefera fara...si asa ca noi suntem la capitolul fara perna!oricu m cred ca toata noaptea se plimba: cu fundul in sus, cu capul in jos si picioarele pe perete...nu stiu cum reuseste...pupici..Eddy, ca Noemi dormeam si eu cand eram mica...lasa fata sa se simta bine!pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna
Julian al meu a inceput sa doarma asa de la 7 luni... cu funduletul in sus si in coate. Eu nu i-am pus nici o data perina in patut, dar in schimb l-am urmarit intr-o noapte sa vad in jur la ce ore se intoarce asa si cat sta asa in pozitia aia ciudata. Dupa o ora de somn se pun in pozitia "fundulet sus" si credeti-ma ca aproximativ 10 minute dupa aceea a inceput sa elimine la gaze de nu imi venea sa cred ca un bebeu asa mic face asa ceva :). Doarme in aceea pozitie mai tot timpul... m-am lamurit ca nu are nimic rau in asta si l-am lasat in pace. Normal ca am intrebat si doctorul si mi-a expicat ca dupa nastere toti copii se pun in aceea pozitie un timp. Asa ca mamicilor nu va faceti probleme...

Mergi la inceput