LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
De o saptamana adorm numai la 2 noaptea si asta pt ca stau pe net, ca ziua nu mai am timp...a venit caldura si stam afara, daca n-ar fi masa calda de pranz(supita) nici n-am mai intra in casa
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 LA MULTI ANI BERBECU MEU !!!!! SA AI O VIATA SENINA,CU MULTA SANATATE SI IUBIRE.SENINA CA O ZI DE VARA SI BOGATA CA O ZI DE TOAMNA. ITI MULTUMESC CA EXISTI IN VIATA MEA. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
LA MULTI ANI BERBECUT DRAGUT!!!!
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Inca un mesaj si inchid calc ca ma apuca zorii zilei
Eu fac branzica dintr-un litru de lapte si o manaca in 2 zile (jumi/juma) amestecata cu jumatate de iaurt si 1 biscuite popular. Este prea mult???? mie mi se pare cam mult da tot ar mai manca.........se bat turcii la gura ei cand este vb de branzica
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 LA MULTI ANI BERBECU MEU !!!!! SA AI O VIATA SENINA,CU MULTA SANATATE SI IUBIRE.SENINA CA O ZI DE VARA SI BOGATA CA O ZI DE TOAMNA. ITI MULTUMESC CA EXISTI IN VIATA MEA. |
LA MULTI ANI, BERBECUT!!!
Si multe flori pt mami Joanna!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Adee spune:
LA MULTI ANI GINERICA - DARIUS ANDREI !!!
SA ITI DEA DUMNZEU O VIATA FRUMOASA SI SA ITI BUCURI PARINTII. SI PT. CUSCRA MEA UN BUCHET DE FLORI VIRTUALE SI MULTI PUPICI
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN