LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*
Raspunsuri - Pagina 13
Pisik06 spune:
Seara buna!
LA MULTI ANI SARAH, ANA-MARIA, RAZVAN MIHAI si pentru mamici o
LA MULTI ANI MIHAELA!!!!. Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de fetita ta scumpica
Naspa faza cu PROVISTA. Am citit din intamplare la Zona Zoster cum s-a inchis o initiativa a fetelor de la Infertilitate si m-au apucat toti dracii. Pana la urma a ajuns un simplu business acest forum, in care noi suntem simpli aducatori de trafic. Nu oameni, sortiti greselii, cu sentimente, frustrari, bucurii...Trist....
Am fost la Kidex, unde ne-am intalnit cu BIANCA, VLADIMIR si tati, frumosi si zambaciosi ca deobicei.
Am pierdut multa vreme pe acolo, desi nu am luat mare lucru. Luasem o tricicleta, dar am dus-o inapoi si din fericire au acceptat sa imi dea banii. Vorba lui FLORIC, am ajuns la concluzia ca toate sunt la fel. Cam proste, cam chinezesti. Mie era sa mi se rastoarne Ana pe ea, fiind cu mama care tinea tricicleta, ba unde mai pui ca s-a rupt o parte a parasolarului, fara sa ii fac nimic. Am hotarat ca ma duc cu sotul in angro, ca tot dracul ala e, macar o fi mai ieftina si e si el sa o testeze, sa nu ma mustre pe mine constiinta ca am luat cine stie ce. Oricum, m-am enervat si am inteles-o pe FLORIC.
Pana la urma am luat cadouri pt nepoti si una din finute, iar Anei i-a luat mama un xilofon de lemn, un poncho superb si i-am mai luat niste jucarii pt nisip (ca deh, ne pregatim de mare nu?) si puzzle din ala de lemn cu animale. Nu au fost nici aia cu Humana si Avent, ca aveam nevoie sa refacem stocul de iaurturi si grisulete + suzete, nici standul cu olita ca a noastra nu am gasit, ca ii promisesem lui NOVUS. Am vrut sa iau niste pantaloni, dar nu am gasit nimic sa imi placa. Deci, o semi-dezamagire.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Hellou !!!
Alexandra doarme deja, sper ca e pana dimineata !!
Am umblat pe afara iar am mancat chinezeste si acum a adormit lata !!
Ma pun sa citesc, deocamdata l-am admirat pe Vladimir vad ca deja e baiat mare, bea bere !!!
Bianca, eram precisa ca va fi o seara frumoasa pt voi !!
Revin....
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae novusache, cu avansul, iesi socoteala? Ca daca nu, sa chemam moasa, sa vezi cum iese... va pove eu la sighi ce-i cu moasa |
Da, a fost cum m-am gandit, Saby a virat in celalalt cont !
Am rezervat azi camerele !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
simplyana_m spune:
Fetele, AMR: putin-putin!!!Maine vine Mimi!
Atata l-am ispitit, ca am si aflat ce ne aduce : mie o bijuterie, iar lui Luca hainute (incaltari-pantaloni-tricouri-sapca-ochelari de soare...deci set complet), asa ca de Paste va prezentam moda de la Paris
Se intelege ca de maine nu mai stau eu atata la taclale cu voi...tocmai am constatat ca in capitolul asta si cel precedent am postat cele mai multe mesaje . Deci pica numa' bine, ca v-ati fi saturat si voi...
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Fetelor, aveti idee ce se intampla cu petrean, saracutza? Ca nu a mai intrat de mult pe forum si nici nu imi raspunde la telefon/sms/mess??? |
Eu am vorbit acum 2 zile cu ea , era ok !
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Fetele, AMR: putin-putin!!!Maine vine Mimi! Atata l-am ispitit, ca am si aflat ce ne aduce : mie o bijuterie, iar lui Luca hainute (incaltari-pantaloni-tricouri-sapca-ochelari de soare...deci set complet), asa ca de Paste va prezentam moda de la Paris Se intelege ca de maine nu mai stau eu atata la taclale cu voi...tocmai am constatat ca in capitolul asta si cel precedent am postat cele mai multe mesaje . Deci pica numa' bine, ca v-ati fi saturat si voi... http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Va doresc de pe acum sa aveti si ce mai vreti voi !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
M I H A E L A
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
SARAH, ANA-MARIA, RAZVAN MIHAI
1 AN
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Imi pare rau Provista ca nu mai poti scrie, poate trebuia sa nu sarim asa cand ai reaparut, nu stiu ce sa zic, poate ca asta li s-a parut a fi o jignire moderatorilor pt ca era clar cine esti
Sper ca totusi o sa gasesti o solutie tehnica si noi ne facem ca nu te cunoastem
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Aris, asteptam poze cu Vitamina absolventul !!
Vladimir e demential !!
Am implinit 1 anisor !