*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Vrem sa vedem cheliutaaaaa!
Miki, mi se pare ca n-am pus reteta la Mamele de cozonacei gatesc, si n-o mai am nici eu, ca mi s-a dus laptopul , am pierdut tone de date, desi regulat le incarc pe un hard extern... acu n-am mai apucat. O pui, te rog?

Gynie, unde e cafeaua? Hai c-o dau eu la amiaz, poate te-ai dus cu Stef la medic.

De Mav ce mai stiti? Era cu mana in gips ultima data.

Deci Canelloni. La noi nu merg pastele, le cam mananc singura. Azi dimi a papat bine cereale cu lapte. Cheerios si o mana de la Nestle, cu musli. Zile si zile.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Neatza,

Anca si noi tot pasta de dinti de la Nenedent folosim si nu contine fluor, Biancai ii place f mult la gust
Gynie te asteptam cu vesti despre Stefanut.
Bebecris sa va fie de bine tunsoarea, pune si poze cu cheliuta mic...si eu ar trebui sa o tund pe Bianca, il are cam lung la spate si transpira la somnul de pranz, se trezeste mereu uda in cap...cred ca o sa ma indur zilele astea
Fetelor voi cu ce le mai dati ficateii de pui bebelasilor...ca azi as vrea sa ii dau niste ficatei ca nu a mai papat de mult si nu as vrea sa ii dau tot cu piure de cartofi...o idee ceva plsss

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Anca, gata am postat-o eu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=5

Poze cu cheliuta imediat ce vom face!

Ralucutza, tocmai am primit acum o reteta cu ficatei de o mamica de cozonacele (AndradaP ) : http://gospodini.blogspot.com/2010/03/sote-de-morcovi-cu-ficatei.html
A avut mare succes la Tea si Mara! O vom incerca si noi!
A si la noi are mare succes ficatelyl in combinatie de orez cu legume.

Mergi la inceput

Miki sar-na de retete, astazi o sa incercam ficatelul cu orez cu legume deoarece cu morcovomul am cam rarait-o la indicatia medicului... e cam portocalie Bianca..zice medicul..acum mie nu mi se pare dar o rarim vreo 2 sapt.

DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Vin si eu cu urari cu intarziere LA MULTI ANI mamicilor si cozonaceilor cu nume de flori!Sa fie sanatosi si fericiti alaturi de familie!

Am facut-o lata cu crema data de dermatolog pt. bubitele Sarei.Am dat-o in strat fff subtire, dar tot s-a ars in 3 locuri...sunt 3 pete rosii...Aseara nu ma mai dat-o si incerc s-o dau in timpul zilei cat mai mult cu crema grasa, de hidratare, Exomega.Nu o ustura, ca nu plange cand o spal pe fata sau cand o dau cu crema.Sper sa-i treaca cat mai repede si sa aibe fetisoara frumoasa.Bubitele au disparut, dar nu in totalitate...adica nu mai sunt ca si cosurile...
Duminica am dus-o si am impartasit-o, a stat f cuminte...sambata repetam figura, dar la o alta biserica.Aici, unde am fost am stat f mult, era fff aglomerat, abia am reusit sa ajung in fata si am stat jos pe scari langa altar cu ea pe genunchii mei.Mai era un baietel de 2 ani care se plictisise si se facea ca vb la telefon si preotului i-a spus mamaei sa iasa cu el afara.Nu mi s-a parut ok...copil de 2 ani, sa-l dai afara...nu tipa sa zici ca deranjeaza f tare...in fine, asta e, mergem la alta biserica mai putin aglomerata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

intru pe fuga ca de obicei, fuck scuzati francezismul

[sau....paote e doar chestiune de caracter...daca ma gandesc mai bine, si imi aduc aminte ca pana la primul vaccin la 3 luni nu i-am auzit plansul...inseamna ca e el asa...mai linitit..e destul de timid, neincrezator,fricos,pfffff...noi l-am iubit si am stat dupa el devotati de la bun inceput...asta e...caracterul...abia isi mesteca mancarica...cu tiiiiiimp si caaalmm....alexandrii sunt asa si cica si stefanutii

sa vedem...stau cu ochii pe el...

-----------------------------
http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq

Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!

acum , ca stie sa vorbeasca Alexandru spune: vreau doar zeama, carnita nu

te pup, fata,

cre' ca alexandru tau e copia astuia de il am eu in batatura
nu ma omoriiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu i-am luat inca motu'...pe 11 aprilie il luam
sper sa tina vremea cu noi ca facem la ai mei in curte...un gratar si gata...

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am fost la dr. Ne-a dat ciprofloxacina, solutie nazala pe baza de antibiotic si septilin pt imunitate. Cat despre lipsa poftei de mancare...cum ati spus si voi si am crezut si eu este doar o faza. Mi-a zis sa continui cu acelasi program de masa, daca mananca bine, daca nu sa-l las si sa-i dau la urmatoarea masa. Daca incerc sa-i dau numai ce vrea el e posibil sa nici nu mai accepte altceva apoi. Asa ca...rabdare. Pe cantar nu a fost chip sa-l am pun. A cam plans tot timpul cat am stat la dr. Abia a reusit sa se uite in gatul lui.

Pup fetele!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ralukutzza eu ii dau ficacior cu piure de cartofi si spanac.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Mey fetelor...au bebelusii vostrii probleme cu fierul...iata un remediu prezentat de o viitoare mamica pe forum

"Uite ce mi-a recomandat mie un medic pt lipsa de fier: infinge niste cuie intr-un mar si lasa-le 2-3 zile, scoti cuiele si mananci marul. trebuie cam 10-15 cuie per mar si bineinteles curate

10+

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - pianna on 30/03/2010 14:07:20

Am ras de era sa fac pe mine
Sper sa nu ii dea si bebelusului ei asa ceva cand va avea lipsa de fier.

DN 26.12.2008

Mergi la inceput