nu vreti sa cumparati sau sa "vindeti" ceva ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pentru zona de N-E (si nu numai) pot prelua eu pachete si distribui apoi cand se liciteaza. Daca se ofera cineva sa doneze, mi le poate trimite prin posta si apoi ma ocup eu mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Doamnelor, caut sa cumpar o esarfa neagra, frumoasa, eleganta pte mama mea. Neagra pentru doliu.Multumesc !

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

stau in bucuresti si ptr moment nu am un loc de munca ...ma implic si eu in predare si sau distribuirea produselor

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Eseea, felicitari pentru idee.
o sa ma gandesc si eu la o modalitate de implicare mai....profitabila pentru bazare.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea
ideea de bazar american pare super, dar ar tb sa existe de acolo o organizatoare...daca se ofera cineva

multumesc. sa stii ca m-am tot uitat mereu, doar-doar oi gasi si ceva pe continentul asta. acum, poate ar trebui sa ma ofer sa organizez daca tot am sarit cu gura :-)) ca timp ar fi ok, insa ideea de-a manevra conturi si numere si bani ma depaseste. ar ajunge fondurile la talibani, cred, atat sunt de incurca-lume la faze de-astea. m-am mai gandit putin la logistica - cred ca sumele ar putea fi stranse intr-un singur cont, ala transferat intr-un alt cont romanesc si persoana titulara sa distribuie. asa s-ar evita comisioanele, care-s bani dati degeaba, zic eu. western union parca era $15 pe transfer, deci...nu stiu, paypal poate? na, mai bine las pe cineva care se pricepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, va multumim f mult! indiferent ca veti cumpara, vinde sau va veti implica in distribuire,ori veniti cu idei, toate acestea sunt f necesare si sigur vor contribui la tratamentele acestor copilasi.

conchita, habar nu am nici eu cum ar fi mai bine...ma tot gandesc.....cred ca e complicat totusi si sa fie trimisi banii direct in conturile copiilor din Romania la alegere ( ma gandesc ca taxele sunt mari), si sa strangeti voi banii acolo in cont.....chiar nu stiu.

dar mi-a venit acum ideea : oare nu ar fi mai bine cumva sa strangeti voi acolo lucrurile pe care vreti sa le "vindeti" , eventual un sg pachet mare si sa trimiteti in Romania? nu stiu cat ar fi taxele pt un asemenea pachet dar ma gandesc ca apoi scapati de toata tevatura cu strangere de bani, trimis pachete si pachetele; vad ca sunt multe fete care se ofera sa distribuie si asa ar merge treaba exact pe principiul in care functionam acum : voi trimiteti in Romania lucrurile si de aici preluam noi. Valabil si pt alte tari. Irlandeza ( din Irlanda evident ) a facut asa : dupa ce a trimis cateva pachetele ( si nu faceau lucrurile cat faceau taxele), a facut un pachet mai mare si a trimis la o fata aici care s-a ocupat si a distribuit mai departe la castigatorii de la bazar.

ce ziceti? oare e viabil ce spun eu aici?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Eseea, am trimis un pachet de craciun anul trecut si m-a costat peste $100 posta, iar pachetul nu a fost cat un vagon de tren. ideea era nu sa trimitem lucruri in romania, ar costa posta mai mult decat marfa. ci sa cumparam intre noi aici, pe continent, iar banii sa ajunga in romania.

Mergi la inceput

am inteles acum...pai ar fi perfect asa, sa cumparati intre voi. problema ramane cu banii deci.......

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

de mult vreau sa mai donez si eu produse pentru bazar si ma tot gandesc cum sa procedez ca mi-e tare greu sa ajung la posta si cu copil mic dupa mine si gravida cu unele probleme pt care s-ar presupune sa stau in pat...

deci daca te oferi eliniaas trimite cu mare placere produse pt copilasi...astept raspunsul tau

de David si 13+

Mergi la inceput

Nushulica, trimite pm Eliniei, e cel mai rapid asa. Te asteptam.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput