Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
Aniska80 spune:
HAI CARLA!!!!!!!DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&32+cu
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Bubu : nu te mai agita , te rog frumos , emotiile nasterii Carlei sunt suficiente pentru tine, nu te mai gandi la prostii ... si din cate stiu eu am scris ca se lasa cu o luna inainte ( cel putin asa stiam ). Of Doamne ca nu am vrut sa te agit !!! Te rog calmeaza-te ! R_ocsy 31 + Ana Sofia AMR 8 saptamani ! |
Ai perfecta dreptate Rocsy, stiu ca nu e bine sa ma agit ca numai rau imi fac.
Sper sa reusesc sa ma controlez.
Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?
bubu30 spune:
Cred ca am sa ma linistesc dupa ce vad vestile bune de la Carla.
Sper sa nu ne tina prea mult in suspans !
Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie?
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinasmile Theodora , eu zic ca e o idee buna sa modifici titlul odiseei! Uff, ce emotii m-au luat, i-am spus imediat si sotului Carla - Deci pana acum visele mele despre odiseea noastra s-au implinit: Nati si Ioana (arturicii) au fetite, iar Carla va fi prima mamica fericita! Sper sa continue tot asa, pt ca azi noapte am visat ca nasteam si mi-era f usor Tre sa fug la eco acum. Sper sa nu-mi ia tensiunea dr - ca nu e relevanta la ce emotii am! Corina 26s+ cu Maria |
Corina, bafta la eco! Ce vise frumoase ai! Eu abia astept sa nastem si noi usor asa cum ziceai!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+
remy_mv spune:
Salutare, fetelor! Nu-mi vine sa cred, am citit de 2 ori, am crezut ca am gresit odiseea....
Hai CARLA!!!
32+ cu cat un ghemotoc
Aniska80 spune:
DAR DC A NASCUT ASA DEVREME???INCA NU ARE NIMNEI VESTI DE LA EA???
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&32+cu
r_ocsy spune:
Pana aflam ceva de Carla , cred ca voi manca intr-una ... metoda antistres .
In rest vad ca nimeni nimic, cu toate asteptam cu sufletul la gura !
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
ancutzicab spune:
Vorba cuiva, ma doare degetul de la refresh!
Anca 29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Theo : e aproape bine cum ai deschis capitolul doar ca lipseste linkul spre capitolul 57 ; rezolv eu acum . Cand ne mai linistim din emotiile provocate de nasterea Carlei iti explic ce si cum. R_ocsy 31 + Ana Sofia AMR 8 saptamani ! |
R_ocsy, nu inteleg exact ce vrei sa spui, la inceputul acestui capitol trebuia sa pun si un link pentru precedentul? Ca m-am gandit eu, insa am vazut in precedentele ca nimeni nu a facut asa si.... poate imi explici cand ai timp. Multumesc. Te pup.
Theodora 26+ Stelios