Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
biajitaru spune:
Yupiii
Felicitari Carla

Sa fie intr-un ceas bun, sa creasca mari si frumoase.
Multa sanatate la toate trei
Bia
Bia 26+ 
rosanne spune:
Felicitari Carla, mamica curajoasa!
Mazarichile sa creasca mari si sanatoase si sa fiti fericiti toti patru
Roxy
34+ cu
Diana
AMR 5+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
veronicach spune:
eu ma bag in pat ca a fost o zi lunga...
Felicitari Carla si bine ati venit, dragile noastre, Natalia Emilia si Sofia Maria.
Sa va dea Dumnezeu , la toate 3, multa sanatate si o viata frumoasa.
32+
Matei ...
bubu30 spune:
Felicitari Carla !!!
Multa, multa sanatate celor 2 mazarichi speciale !
Sa v-ajute Dumnezeu sa cresteti repede mari si sa ajungeti acasa cat de curand !
Ruxi
31 + cu 

AMR ... cine stie? 

rosanne spune:
P.S. O sa fac eu sectiune in mesajul de pe prima pagina pentru nasteri
Roxy
34+ cu
Diana
AMR 5+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
madutza09 spune:
FELICITARI CARLA 
Bine ati venit
Natalia Emilia si
Sofia Maria

29+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
theophillina spune:
Si pentru ca voi dragi mazarichi abia sosite in lume asta mare ne-ati rugat sa spunem o rugaciune pt voi, eu va spun Rugaciunea catre Sfantul Cuvios Stelian, ocrotitorul copiilor: “Cuvioase Parinte Stelian, sprijinitorul si calauzitorul in rugaciunile noastre, patimile trupesti biruind si impreuna cu ingerii locuind, privesti neincetat marirea cea gatita sfintilor, de lumina cereasca umplan-du-te.
Acum, in marirea cereasca vietuind si inaintea imparatului Hristos stand, nu uita pe credinciosii care cu indrazneala inalta rugaciuni si cer sprijinul tau. Cel ce de la sanul maicii tale ai fost sfintit, si vas ales al Duhului Sfant te-ai aratat, luand sub ocrotirea ta pe mame si pe copii, ferindu-i de intristare si de boala, arata-te grabnic vindecator al suferintelor si al bolilor sufletesti si trupesti ale celor ce te lauda pe tine.
Cel ce din pustiul Paflagoniei ai facut loc de preamarire a Sfintei Treimi, fa si din pustiul inimilor noastre tarina bine-placuta a harului dumnezeiesc, in care sa infloreasca crinii cei mantuitori ai credintei si sa se inmulteasca roadele sfintitoare ale faptelor bune; ocroteste cu rugaciunile tale familiile si pe copiii nostri, cerand de la Milostivul Dumnezeu iertare de pacate, sanatate si mantuire, ca prin tine si impreuna cu tine sa laudam numele cel sfant al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.”
Theodora 26+
Stelios
arturicii spune:
p.s. Carla, tu crezi ca saturi o gasca de gravide cu masline? Poate o tarta, un ecler, ceva mai serios!
Doamne, ocroteste-le pe Natalia Emilia si Sofia Maria.
Eu acum sunt un pic speriata, cred ca vor avea ceva de stat in spital, sper sa recupereze repede si sa fie sanatoase!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach " V-am spus noi ca suntem doua mazarichi speciale si precoce!Eu, Natalia Emilia, am iesit prima din pastaie!Desi sunt mai mica in greutate ca si surioara mea, Sofia Maria, totusi sunt mai mare ca varsta cu cateva minute si va scriu acest mesaj cu dreptul intaiului nascut! :-p Mami noastra e veriga slaba in acest mesaj, va roaga sa n-o bombardati cu telefoane, maslinele si dansul urmand in cateva zile, dupa ce-si revine din emotie si soc. Suntem cele mai frumoase creaturi minuscule, mov si schimonosite, eu cantaresc 1600gr si Sofia 1780 gr. Avem peste 40 de cm fiecare, dar stim noi de la mama ca esentele tari stau in sticlute mici! Ne-am nascut azi, in sfanta zi a Bunei Vestiri si speram sa ne ocroteasca Dumnezeu toata viata. Va rugam sa spuneti o rugaciune pentru noi, sa ramanem sanatoase si sa ne facem mari cat mai repede,ca s-o putem duce pe mama acasa si s-o punem la jug! :-p. Va pupam cu mare drag pe toti care ne sunteti aproape! " |
Multumim lui Dumnezeu ca a avut grija de ele sa fie sanatoase si sa le aduca parintilor numai bucurii,
LA MULTI ANI! bebeluselor

Bravo Carla ,felicitari!

fetita mamei
NIKOL
32+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)AMR 7 saptamani
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rosanne P.S. O sa fac eu sectiune in mesajul de pe prima pagina pentru nasteri Roxy 34+ cu Diana AMR 5+ sapt ![]() www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
multumimIoana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+