Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
anca_vlad spune:
dragi purtatoare de delfinasi saltareti-va las pt un timp ca ma asteapta astronautul la gradi sa merg sa il iau si sa mergem in parc
si sa nu uit impozitul de platit!
sa auzim numai de bine si va astept cu vesti bune, bune!
Intre timp am renuntat la ideea cu cafeau si am mancat compot de piersici!!!!!!!!!!!!
Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
paula_m spune:
Am fost la cumparaturi sa-mi iau o rochita ca sambata avem si noi cununia civila, ca timp de 5 ani nu am avut timp, cand eram si eu mai supla, sa dau bine in poze...sunt asa mare, nu mai incap in nici o rochita care imi placea...pana la urma am gasit, dupa 20 de magazine...
Incep sa am emotii, desi pana acum nu am avut nici o treaba, si si bebelul e la fel de agitat ca si mine.
Paula, 22+ cu
bumblebee spune:
Am ajuns acasa din vizete, am recuperat cele 10 pg si acum raportez: superba primavara!
Laurika, un sut in fund pt seful tau, eu dupa ce am ramas insarcinata, desi am mai lucrat numai 3 saptamani am fost tinuta-n puf, in niciun caz nu m-ar fi lasat numai pe mine sa fac treaba asta, 50 pg de A0, nici in zilele mele bune n-as fi facut asta fara vreo 2 injuraturi, e cea mai plicticoasa parte de la servici. Cat despre programul prelungit, ihhh, am numai injuraturi la indemana... la mine cand era de stat, stateam, dar sa se puna problema la modul asta... urat!
AdelaP, bine ai venit!
Btz, felicitari pt semnatura! In cateva zile te urmam!
Eu cafea fara cofeina beau Haag sau Lavazza fara cofeina, dar beau foarte rar, nici inainte nu beam cafea dar ce-i drept cred ca astea fara cofeina sunt destul de prelucrate, poate nu la fel ca un cappucino sau alte scofeturi de genul asta.
Mai vorbiti de nr. de paturici, pampersi, ascult si inregistrez!
Alina 21+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Am fost la cumparaturi sa-mi iau o rochita ca sambata avem si noi cununia civila, ca timp de 5 ani nu am avut timp, cand eram si eu mai supla, sa dau bine in poze...sunt asa mare, nu mai incap in nici o rochita care imi placea...pana la urma am gasit, dupa 20 de magazine... Incep sa am emotii, desi pana acum nu am avut nici o treaba, si si bebelul e la fel de agitat ca si mine. Paula, 22+ cu |
Paula, casa de piatra! Vei fi cea mai frumoasa, nu te mai gandi la kg, il superi pe bb!
Alina 21+ cu
gargarita
Dragaica spune:
citat din mesajul lui paula_m Am fost la cumparaturi sa-mi iau o rochita ca sambata avem si noi cununia civila, ca timp de 5 ani nu am avut timp, cand eram si eu mai supla, sa dau bine in poze...sunt asa mare, nu mai incap in nici o rochita care imi placea...pana la urma am gasit, dupa 20 de magazine... Incep sa am emotii, desi pana acum nu am avut nici o treaba, si si bebelul e la fel de agitat ca si mine. Paula, 22+ cu |
Casa de piatra !!!!, ce frumos nunta in 3 , nu esti mare, ai bebe, sunt sigura ca o sa fiti frumosi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
Dragaica spune:
Eu am o intrebare, cate biberoane, babetele, body-uri, caciulite trebuie sa cumpar, nu stiu cate or sa-mi trebuiasca.
De cate ori pe zi se schimba bebe????
Mamicile cu experienta poate ne ajuta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si
racusor2010 spune:
sa o porti sanatoasa si fericita! si sa aveti o zi frumoasa ca in povesti! oricum se anunta vreme buna, asa ca
imi aduc aminte ca si eu cautam anul trecut in disperare ceva de cununie, dar noi am avut-o in februarie si nu prea gaseai....si dupa ce am avut niste evenimente neplacute cu un costumas, cu o saptamana inainte mi-am gasit o rochita de printesica la Taisha....am mai purtat-o la o nunta...acum cine stie daca o sa ma mai incapa vreodata, ca era cu taliuta si cordon cu fundita numa bun pentru silueta de atunci
de emotii....eu am slabit un kilogram in ziua aia (si asa eram slaba moarta, asa ca rochia atarna pe mine si orezul aruncat de prieteni a intrat tot la decolteu
dar i-am si speriat pe toti, ca de la cat eram de slaba si stresata mi s-a facut rau dimineata de nu ma puteam tine pe picioare...si cand sa intru in primarie, am crezut ca imi fuge pamantul de sub picioare de emotie...
dar dupa, numa un zambet
scuzati ca m-am intins ca o placintoaie, dar as vrea sa mai retraiesc o data emotiile alea...bine, tot cu al meu sot
asa ca bucura-te de ziua asta cat poti, ca e speciala! alaturi de multe altele care vor sa vina...nastere, botez, nunta
Bulina 25+ cu poznas
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Dragaica Eu am o intrebare, cate biberoane, babetele, body-uri, caciulite trebuie sa cumpar, nu stiu cate or sa-mi trebuiasca. De cate ori pe zi se schimba bebe???? Mamicile cu experienta poate ne ajuta http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si |
iti spun ce sfaturi am primit eu, dar poate fetele cu experienta te ajuta mai mult...
body-uri - vreo 6 - de alea cu capse, sa se deschida usor
caciulite, manusele, sosetele - de vara - vreo 2
Bulina 25+ cu poznas
racusor2010 spune:
gata, fetelor v-am lasat
fug sa imi fac testul de efort, sa vedem ce rezist sa fac.... sper sa nu il deranjeze pe bebita ceva!
va povestesc diseara cum a fost
aa, am uitat sa va zic ca am fost la doctorita de familie...azi aveam tensiunea buna si picioarele ok (asta pentru ca la birou am inghetat de frig colegilor nu le place, mie da )
i-am aratat analizele si am usoara anemie...mi-a zis ca sigur o sa imi dea ginecologul fier...si ca de la lipsa de fier e posibil sa am retinere de apa si sa ma simt obosita...
si a zis ca e f bine sa am tensiunea mica
Bulina 25+ cu poznas
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Casa de piatra !!!!, ce frumos nunta in 3 , nu esti mare, ai bebe, sunt sigura ca o sa fiti frumosi http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si |
Casa de piatra!!Sa fie cu multa fericire si intelegere si sa vina bebe cu bine..Pupici
Laura 21+