Strumfi de iul-aug 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

luna pe cuvantu meu daca nu e real....shtiu ca suna de domeniu SF...dar nu e it's reality.Eu nu am relatat tot ce mi'a fost la gura pentru ca fusai tare porcoasa...as fi batut-o efectiv dar imi era frica de caine.plus ca , cainele sarise pe mine era cu botu la gura mea da-ti seama dak sarea pe fimiu.Si dupa ce ca esti proasta de bubui tot tu imi zici sa imi tin copilu , ma ameninti cu bataia si ca mai chemi si politia....LUMEA IE NEBUNA DOMLE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Nma ce frumos trebuie sa fie...

Eu, bineinteles, tot pe fuga, insa am intrat sa va citesc sa ma relaxez inainte de a pleca la Bucuresti la eco.

Lachi si celelalte fete care vreti sa va lasati de fumat trimiteti- mi un PM cu adresa voastra de email sa va trimit o carte care, cica, dc o terminati de citit, garanteaza ca va lasati de tutun.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 13 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela eu una ma simt ca un elefant greoaie. Am zile cand as muta muntii din loc si am zile ca nu imi vine sa ies din pat.

Sotul meu e fan Ikea. Aici Ikea e cea mai ieftina. Mie imi place e ca e ieftin si daca se strica inlocuiesc imediat. Imi plac culorile si liniile simple. Prefer mobila italiana de designer dar acum nu imi permit :(.

Luna
inca nu stiu concret dar asa am un dor de duca ....

Snowbuny o lume nebuna,nebuna. Se obisnuiesc cu un comportament pasiv si indiferent si li se pare ciudat daca cineva vrea putin respect.

Noi aici avem trenuri cu zona silentioasa. Compartimente in tren unde nu se vorbeste si nu se sta la telefon. Liniste deplina. Zilele trecute se asezara 2 arabi la taclale mama mama, era 06 dimineata nu stiu ce aveau de vorbit dar imediat le-am atras atentia. Ce pusca mea e ditamai trenul sa stea in alta parte daca vor sa vorbeasca. Eu nu am chef sa ii aud. Sa vezi ce repede s-au conformat.

Inteleg cum poate sa iti sara tandara mai ales ca tu stii ca ai dreptate. Ia niste lectii de karate :)

NMA ai incercat la Zara sau H&M cateodata au rochite frumoase si pantofiori care se potrivesc

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si23+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

H&M nu cred ca a ajuns in Romania dupa cunostintele mele....da ce bun ar fi...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, bafta la eco!
stefanuia, ce ma distrezi tu cu "zona silentioasa" din tren! hehe. la Romanica asa ceva e SF curat! la noi ar trebui: zona fara seminte! zona fara scuipati! zona fara canapele sfasiate! .....adica "zona fara romani"!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

greierash faza tare e ca in italia hainele de la H&M marea majoritate sunt made in romania :)
stefania nu am nevoie de lectii de carate pe cuvantu meu dak nu imi venea sa o bat efectiv m-am stapanit din cauza cainelui.Din ziua aia nu mai iert nimic...nici o nesimtire a nimanui nici in tramvai nici nicaieri.
Nu mai zic ca sunt dea dreptul agasata de faptu ca plec la munca cu tramvaiu ma dushez etc si ajung la munca IMPUTZITA de mirosul din tramvaie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

dana, bafta la eco!
stefanuia, ce ma distrezi tu cu "zona silentioasa" din tren! hehe. la Romanica asa ceva e SF curat! la noi ar trebui: zona fara seminte! zona fara scuipati! zona fara canapele sfasiate! .....adica "zona fara romani"!!!

Eu stau numai in zona silentioasa ca nu am chef sa aud conversatii sau muzica prin castile altora. Nici eu nu vorbesc la telefon, e dat pe silent. Dorm sau citesc la fel ca si ceilalti.
Nu miroase niciodata urat dar se mai dau unii cu o tona de parfum asa la prima ora ca mi se face greata automat

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si23+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

lepulashu-bunny, acu te plangi? cand e frig si nu transpira tot romanu? stai sa vezi la vara, la 40 de grade!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca sunt peste tot pungulite de pus gunoiul in tren, are acces gratis la internet si ziare gratis. Iar cand te dai jos din tren cosuri de gunoi speciale pt ziare. Reciclam

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Am uitat sa va spun ca sunt peste tot pungulite de pus gunoiul in tren, are acces gratis la internet si ziare gratis. Iar cand te dai jos din tren cosuri de gunoi speciale pt ziare. Reciclam

hai zii drept.....pe ce planeta stai?

Mergi la inceput