Redoutistele sunt "back in bussines"(177)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne16 Am dat o comanda pe Next pe data de 19.03 si astazi a ajuns Sa speram ca si ei au renuntat la embargou |
wow lesin

sunnyday07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne16 Am dat o comanda pe Next pe data de 19.03 si astazi a ajuns Sa speram ca si ei au renuntat la embargou |
Anne, pe care NEXT ai comandat?
merci
alinabojuc spune:
minunat fetelor. ce ma bucur
acum numai timp sa am sa controbai pe site, de ma lasa piticot ![]()
parca asa mai merge
imediat se scurg din nou capitolele
sfaturi, impresii, coduri 
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg
claujro spune:
Si cand te gandesti ca pana ieri subiectul era mort...![]()
Eu vreau sa livreze si kiabi, verbaudet, sephora, timberland, yvesrocher, orsay, H&M ......![]()
Mara si Matei
ChrisDun spune:
Salutare, gagix ! Ce veste buna !!!! Iuhuuuuu !!! 
Foarte misto ati ales titlul subiectului - dar cand l-am vazut nici prin cap nu mi-a trecut ca e de foaaaarte bun augur ! (nu citisem ultima pagina din capitolul trecut) ![]()
Si eu am primit azi un cod pentru FDP=0 !! ... dar cum dadusem pe 23 o comanda mica (pe care mi-au verificat-o manual, dar nu stiu de ce, pentru ca era cod primit pe e-mail... si aveam adresa de Franta
) nu l-am mai bagat in seama... o sa il caut sa il postez.
Comanda am dat-o pentru o rochita de fete - robe a smocks cu buline mari si mici, rosii, gri si portocalii (parca), dar e disponibila peste 12 saptamani, deci nu mi-ar fi putut-o livra in Ro... in rest, intr-adevar, slaba miscarea pe site. Nici preturi calumea, nici articole calumea - parca se uratesc din an in an...
Ce ma bucur ca vom putea profita macar la soldurile din vara!!!
Multumesc mult pentru coduri ! - sper sa mai aiba disponibil "sac a roulettes"...
Spor la shopping !
croco21 spune:
Hello, girls!
De unde ati aflat ca s-au reluat livrarile? Au trimis mail? Eu mi-am modificat toate conturile pe Ungaria si nu am primit nimic.
Ma bucur sa va regasesc!
anne16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunnyday07
Anne, pe care NEXT ai comandat? merci |
http://www.nextdirect.com/ro/en/home
geniest spune:
Aveti idee la cizmulitele de mai jos nr. 36 e chiar nr. 36 ??? Thanks !!
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324162769&documentid=201209&prescode=4862384&sizecode=00036&quantity=1&PersText=&itemid=2&Mode=Update
Lilly79 spune:
Ce veste buna am primit de la mihaser.Eu nu am mai trecut pe-aici demult.
M-am uitat in fuga pe redoute si mi s-au parut cam scumpe, asa ca mai astept putin cu comanda, dar sigur la reduceri voi fi pe site ![]()
In schimb am gasit lucruri dragute pe next (am facut eu o fixatie cu marca asta
) Merci anne de link.
Spor la shopping 
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)