Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Se poate plati cu PAYPAL
Este cel mai sigur asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Redutistele cu state vechi, puteti face o recapitulare a costurilor care se adauga cosului de cumparaturi ?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai o sa trebuiasca refacuta prima pagina cred, o sa inceapa iar nebunia cu coduri de reducere, etc

Chiar imi era dor de atmosfera de aici..mai tineti minte cum ne apuca 12-1 noaptea discutand despre produse, reduceri si alte nebunii?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Am incercat 60216 si merge...cadou un ceas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Am incercat 60216 si merge...cadou un ceas

cred ca asta
http://www.leboncoin.fr/vi/102759565.htm?ca=12_s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Am completat primul post (ghidul si altele). Chinul de pe lume, ca l-am refacut cu copy, paste, marcheaza, coloreaza etc.
Daca aveti observatii pertinente, let me know

cristina d.

"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Se poate plati cu PAYPAL
Este cel mai sigur asa

Adica nu ma mai chinui cu refuz la plata pe la ING?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miki mersi mult de info. la cat e de cald afara tot pe acolo stam.

super ca putem comanda...trebuie sa citesc, macar capitolul asta sa vad.
si sa intru pe site, of course.

Redoutiste spor la shopping.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Salut si bine v-am regasit! Eu am lipsit de aici si nici nu am mai comandat de la Redoute de cand au sistat livrarile catre Romania. Dar ma bucur tare mult ca au reintrodus Romania pe lista tarilor, clar o sa dau o comanda in viitorul apropiat.

Va pup pe toate!
Mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Incet-incet se aduna toata "vechea garda"

cristina d.

"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput