Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Fetelor, cred ca aveti dreptate, coletul de la mytoys.de cred ca a venit cu curierul
A venit tata si mi la adus la serviciu, spunea ca: "la trezit tipul cu coletul"(asa s-a exprimat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mie nu-mi mai merge pagina LR.fr; cred ca iar e victima propriului succes
sau ma gandesc ca din greseala aparea RO in lista lor si acum "remediaza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Ella

sper sa nu, atunci n-ar mai fi buna-vestire ci vremea patimilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ella, merge f bine pagina lr.fr. M-am logat, am umplut cosul, am simulat, am folosit coduri de reducere...ca in vremurile bune.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eeeeiiii...nu pot sa cred ....noroc ca a scris Camelia la noi la "mamici" despre asta ca altfel habar nu aveam. Sa inteleg ca merge bine franchiza?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Ella

Si eu la fel, nu ma lasa nici sa ma loghez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La mine merge brici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Claudia multumesc pentru veste!!!!!!11
E minunat.Acum doua saptamani m-am uitat eu pe site ,Romania nu era in lista.Ma gandeam cum sa fac....dar am lasat-o moarta.Uite ca Romanica a revenit in lista ,nu-mi ramane sa va spun decat spor la shopping si ma bucur sa ne revedem aici!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Eu nu am prins vremurile acelea, pentru ca m-am trezit tarziu... insa acum ma bucur de ... bucuria voastra. Spor la cumparaturi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Am incercat sa-mi fac si eu un cont pe site... insa nu reusesc sa trec de "Numero et voie", pe care l-am completat in toate felurile posibile, inclusiv ca in exemplu... nu stiu ce are, imi da eroare. Stie cineva care-i hiba? S-ar putea ca formularul sa fie cu pb.

Multumesc,

Mergi la inceput