Redoutistele sunt "back in bussines"(177)
Raspunsuri - Pagina 3
anne16 spune:
Fetelor, cred ca aveti dreptate, coletul de la mytoys.de cred ca a venit cu curierul
A venit tata si mi la adus la serviciu, spunea ca: "la trezit tipul cu coletul"(asa s-a exprimat)
ella_74 spune:
mie nu-mi mai merge pagina LR.fr; cred ca iar e victima propriului succes
sau ma gandesc ca din greseala aparea RO in lista lor si acum "remediaza"
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 mie nu-mi mai merge pagina LR.fr; cred ca iar e victima propriului succes sau ma gandesc ca din greseala aparea RO in lista lor si acum "remediaza" Ella |
sper sa nu, atunci n-ar mai fi buna-vestire ci vremea patimilor
claujro spune:
ella, merge f bine pagina lr.fr. M-am logat, am umplut cosul, am simulat, am folosit coduri de reducere...ca in vremurile bune.
Mara si Matei
madau spune:
Eeeeiiii...nu pot sa cred ....noroc ca a scris Camelia la noi la "mamici" despre asta ca altfel habar nu aveam. Sa inteleg ca merge bine franchiza?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 mie nu-mi mai merge pagina LR.fr; cred ca iar e victima propriului succes sau ma gandesc ca din greseala aparea RO in lista lor si acum "remediaza" Ella |
Si eu la fel, nu ma lasa nici sa ma loghez
madau spune:
La mine merge brici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Bratu Monica spune:
Claudia multumesc pentru veste!!!!!!11
E minunat.Acum doua saptamani m-am uitat eu pe site ,Romania nu era in lista.Ma gandeam cum sa fac....dar am lasat-o moarta.Uite ca Romanica a revenit in lista ,nu-mi ramane sa va spun decat spor la shopping si ma bucur sa ne revedem aici!
Va pup!
Kontiki spune:
Eu nu am prins vremurile acelea, pentru ca m-am trezit tarziu... insa acum ma bucur de ... bucuria voastra. Spor la cumparaturi....
Kontiki spune:
Am incercat sa-mi fac si eu un cont pe site... insa nu reusesc sa trec de "Numero et voie", pe care l-am completat in toate felurile posibile, inclusiv ca in exemplu... nu stiu ce are, imi da eroare. Stie cineva care-i hiba? S-ar putea ca formularul sa fie cu pb.
Multumesc,