Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Paste fericit!

Jasmine sa va traiasca puiutul , multa sanatate la amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui semiramida

Dragutelor vreau sa va spun ca mi-au sosit azi cele 2 comenzi din 25

Ce-ai luat, cum ti se pare... Hai, nu ne lasa in tensiune

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

jasmine felicitari pentru flacau!!!sa fie sanatos si tie refacere rapida si usoara!!!

PASTE FERICIT TUTUROR ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI!

de David si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Jasmine, felicitari si refacere rapida!
Am aflat si eu cu bucurie reluarea livrarilor in Ro, dar inca nu am dat nici o comanda...
Nusulica, felicitari si tie!
Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Nushulica, sarcina usoara si sanatate

Jasmine, felicitari! Sa fiti sanatosi amandoi!

In noaptea de Inviere cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna " Hristos a inviat!"
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit.... Paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine felicitari, sa va traiasca flacaul!!!!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Pupam pe toata lumea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Jasmine! Sa iti traiasca puiul mic si cel mare si voi sa fiti sanatosi!

Hristos a Inviat! Paste fericit tuturor!~

Am bagat nasul pe aici sa iau pulsul subiectului, am pus si eu ceva in cos dar nu am dat comanda, nu sunt chestii pe care sa le vreau musai asa ca nu ma grabesc. Deh, s-a cicatrizat putin rana dupa asa o pauza. Abia astept insa reducerile alea adevarate, zici ca stiam de am concediu in perioada aia sa pot scotoci prin site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Paste fericit tuturor!
Am facut CAPITOL NOU

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput