Redoutistele sunt "back in bussines"(177)
Raspunsuri - Pagina 16
LauraBubu spune:
A, am uitat sa va mai intreb:
- stiti cumva, merge sa faci plata cu card Visa Electron de la Banca Transilvania?
- se poate schimba cardul ulterior? Imi vine alt card peste o saptamana, dar nu mai am rabdare sa astept pana atunci. Ma mananca degetele
- trebuie sa dai numele complet din buletin?
Multumesc si scuze ca va sacai atata
Laura, mami de 2 fete cucuiete
anne16 spune:
- stiti cumva, merge sa faci plata cu card Visa Electron de la Banca Transilvania?
Da, merge daca este activat pentru plati internationale.
- se poate schimba cardul ulterior? Imi vine alt card peste o saptamana, dar nu mai am rabdare sa astept pana atunci. Ma mananca degetele
Cel mai bine platesti prin PAYPAL, ulterior
- trebuie sa dai numele complet din buletin?
La adresa de livrare? Da, cand ridici coletul de la posta iti cere buletinul, deci datele trebuie sa coincida
Laura Ioana spune:
Voi vorbiti serios???
ce ma bucuuur! Vai de cardul meu
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
sunnyday07 spune:
Am comandat si eu una, alta de pe laredoute.fr
Acum sa vadem cand si unde va veni pachetul .
Eu am folosit un card Visa electron, dar de la alta banca (nu Transilvania). Poti sa-l folosesti pana in ziua expirarii din cate stiu eu.
LauraBubu spune:
No, am trimis si eu camanda, in sfarsit, ca am cam ezitat.
Sa vedem cand o veni...
Am emotii ca e prima mea comanda
Sper sa fi facut totul ok
Laura, mami de 2 fete cucuiete
ligeea spune:
fetelor, am comis-o
mi-am luat o pereche de cizme albe perforate de 70 de euro-au foat 189, o pereche de botine de 53 , cateva hainute de copii , 2 bluze de 1 euro , 2 rochii de in gen camasa-pentru cizme evident ,cca 20 de euro bucata ,si o gilette lunga gen -noi ii spunem cardigan la 25 de euro
Sunt cu emotii mari ca am platit in total -comanda de ieri si de azi 230 de euro-
Poate pare mult dar in oras la 280 de lei iei nu cizme ci pantofi , acum sa vedem calitatea eu le-am dat zoom de nspe ori si aratau Ok
Abia astept sa ajunga
ligeea spune:
am platit cu paypal eu am cont de pe ebay si e foarte sigur am primit banii inapoi de la un smecher din Franta care a zis ca mi-a trimis niste lingurite de argint dar de fapt nu avea chitanta de posta -cam greu in 40 de zile dar i-am luat . Nu ezitati, faceti-va cont de paypal
Laura Ioana spune:
Fetelor, care-i codul SNOOPY?
A zis cineva ca a comandat nush ce rochite de in...poti pune, te rog, link sa le vad si eu?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ralualexandrei spune:
Ma mananca degetele ceva de groaza de aseara de cand mi-a zis ursu ca ia niste euro asa ca in curand bag cate ceva pe card si dau comanda.Voi sunteti de vina,ca mi-ati facut pofta
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!