Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Salutare ferele "Redoutiste". Ma bag si eu in seama aici la voi pentru ca stiu si eu LR de la o prietena prin care am conadat si eu o singura data ca dupa aceea a sistat livrarile catre Ro . Acum ca le-a reluat mi-am facut si eu cont acolo si as vrea sa ma pregatesc cum se cuvine pt perioada marilor reduceri - din 30 mai parca am inteles, nu? Insa cum n-am timp sa citesc toooate capitolele ce le-ati scris voi, ma intrebam daca se poate sa ma ajutati cu niste nelamuriri ce le am si eu...
Asadar, am pus in cos niste produse si imi spune asa:
Je bénéficie d'un code offre spéciale :

Saisissez votre code offre spéciale
No, acu de unde iau codul asta? Ca eu n-am gasit pe niciunde codurile astea...
Si inca ceva... Cu PayPal - ul asta. Cum se face? Ma inscriu la paypal.com si cand fac plata LR doar dau datele de pe paypal? Mai trebuie card in cazul asta?
Multu mult de tot.
Va

Laura, mami de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

LauraBubu, pentru lamuriri privind LR.fr citeste macar ghidul de pe prima pagina. Pentru Paypal, cauta linkul pus de mine acu cateva zile.

cristina d.

"Idealurile se aseamanã cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

fetele care aveti paypal imi spuneti va rog cam la cate zile v-au tras banii aia de incercare? eu m-am inscris la ei miercuri si azi cand am scos extras de la banca nu imi aparea nimic. dureaza mai mult? ei zic ceva de 2-3 zile.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani cu intarziere tuturor celor care s-au aniversat ieri!!!

N-am rezistat tentatiei si am pus cate ceva in cos de pe Redoute,acum mai ramane sa-mi bag si bani pe card si gata
Oricum daca si cand dau comanda si mai ales cand o primesc anunt ,sper sa fie bine si fara incidente.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Holla!

Cod:67938
-20euro de reduction des 33euro d'achats
-l'ensemble de bagages 3pieces gratuit
-livraison gratuit

-eu n-am gasit nimic interesant pana acum,mai sap

....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

eu am facut o simulare cu codul ,mi-a dat cadou setul de 3 valize(genti voiaj) dar nu mi-a redus nici un leu la comanda,comanda fiind de 90 de euro.De ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Monica, si mie imi reduce doar transportul, asta pentru ca am in cos produse Prix/promo ,dar ne multumim cu gentile si transportul gratis

....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

fetelor la cizme se otrivesc marimile ?
adica iau 37 sau 38 -port 37 si am piciorul subtire ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligeea

fetelor la cizme se otrivesc marimile ?
adica iau 37 sau 38 -port 37 si am piciorul subtire ?

ligeea

Depinde de firma care le produce. Nu e o regula. Si noi am luat tepe la masuri pana am invatat ce si cum. Cizme nu am cumparat niciodata, insa la pantofii no name de pe LR eu iau 38 desi port 37, dar la cei de "firma" (ex. Kikers, Camper)iau cat port si sunt ok.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu am luat camper 38 cat port,si sunt cam 37,dar sufera baba la frumusete.

Mergi la inceput