Redoutistele sunt "back in bussines"(177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

La multi ani "florilor"!
Fetele , imi puteti da si mie un link spre sit-ul paypal sa imi fac si eu un cont.
mersi frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

paypal.com

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Clau, daca nu primesti un produs/o comanda, initiezi o disputa (ai sectiune de Dispute Resolution sau REsolution Center). Ei contacteaza vanzatorul si, daca acesta nu demonstreaza ca ai primit produsul/comanda (cu documente etc.), ei debiteaza contul vanzatorului. Eu am facut asta cu o comanda pe ebay. Bine, ideal e sa aiba vanzatorul bani in cont , dar nu cred ca tre sa-ti faci griji cu LR din punctul asta de vedere. Dureaza ceva, dar nu asa mult ca la un refuz de plata. Citeste policy-urile lor, ca te poti lamuri de-acolo.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Vl-ad, a postat Miki68 un link cu informatii despre paypal. Gasesti acolo destule informatii...mie mi-a fost util.

Miki, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc mult pentru urarile de "la multi ani"!
La Multi Ani tuturor celor ce poarta nume de floare, sanatate si impliniri!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Chiar daca platesc prin paypal pot cere refuz la plata bancii emitente de card, nu-i asa?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cam cu intarziere,urez si eu :"La multi ani",tuturor florilor!Sa va fie viata frumoasa precum sunt florile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

hai ca nu puteam sa lipsesc de la asa un apel!! yu-huuu,
ce fain ca ne re-animam!

Eu ma bucur de 4 ori:
1. reluarea comenzilor pe LR.fr
2. reluarea de pe NEXT - I love!!!
3. Nushu care e gravi din nou! - sarcina minunata, s avezi ce repede va trecem cu ajutorul shoppingului online
4. Jasmine care va avea un bb in curand(habar n-aveam!). Nastere usoara si bebe sanatos!

hai sa umplem paginile cu linkuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Clau, cred ca da, nu mi-am pus aceasta problema pana cum, dar nu vad care ar fi impedimentul. Ar trebui totusi intrebat l banca. Sau poate mai dam de domnul care ne-a ajutat in perioada "revolutiei" LR

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Cum vin pachetele de pe laredoute.fr? Cu posta romana?

merci

Mergi la inceput