Redoutistele sunt "back in bussines"(177)
Raspunsuri - Pagina 12

semiramida spune:
Eu am dat saptamana asta 4 comenzi cu codurile snoopy si totul a mers normal fara alte taxe sau mesaje.

ella_74 spune:
eu am primit saptamana trecuta colet si drept cadou prosopul si rucsacelul Snoopy.
Prosopul e chiar dragut dar e de plaja, adica genul ala piersicos care pare ca nu absoarbe, desi pe eticheta scrie cotton 100%; ca dimensiune, e mai mic decat un prosop de plaja.
Rucsacul e dragut dar nepractic, nu fiindca e f mic , ci fiindca are o singura bretea si pt un copil e cam greu de purtat.
sunt carcotasa, nu?

aissa spune:
E complicat cu Paypal? cam care sunt pasii? (daca are cineva timp/chef sa explice pe scurt). Nu am folosit pana acum metoda asta si nu stiu cu ce se mananca.
Multam!

alinabojuc spune:
bonjur doamnelor. la multi ani floricelelor.
vad ca prinde viata subiectul ce ma bucur
o zi minunata va doresc
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.03.2010-71 kg

mirunajr spune:
Buna dimineata!11
La multi ani, pentru "floricelele" ce se serbeaza astazi!
Am facut si eu o simulare aseara, si la fel, am urmat aceiasi pasi pe care i-am facut la toate comenzile...Nimic in plus!

miki68 spune:
Gud mornind, leidis! 12 pagini in 3 zile... Bine zicea "poetul": "never say never", nu? Eu n-am ce comanda acum pentru ca, dupa cum prietenele stiu, n-am "postit" in perioada asta
Clau & Aissa pentru a va edifica cum e cu PP cititi pe aici. Dupa cum se vede sunt multe subiecte despre PP, cel mai complex (dar si cel mai intins) e subiectul PP in Ro. Stiu ca peocedez exact cum facem aici cand le recomandam noilor venite sa citeasca din urma, dar tot de acolo am aflat si eu tot ce trebuie cand mi-am facut contul PP.
In alta ordine de idei: La multi ani Camelia (daniela)!
Eu alta floricica nu mai stiu. Daca mai exista atentionati-ma.
cristina d.
"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

aissa spune:
eu una multumesc de link, nu avem de ce sa scriem de zeci de ori lucruri similare, ma duc sa studiez.

Kontiki spune:
La multi ani.... floricelelor, sa fiti sanatoase, voioase si inspirate la cumparaturi.
si ... o primavara faina tuturor

claujro spune:
Mi-am facut acum cont, cer la banca codul de 4 cifre pt plati prin paypal...apoi il pot folosi. In cazul in care nu primesc comanda sau apar complicatii legate de plata, le scriu celor de la paypal si.....? Sau cum ma ajuta ei la rezolvarea problemei?
Mara si Matei