Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 25
luminita2008 spune:
selene, multumesc, ma bucur ca a ajuns cu bine! sper sa dai de mama lui Cosmin, sa fie totul in regula pana la capat.
laura, sar'na mult. o sa vorbesc cu Raluca, hainutele sigur i-ar prinde bine, vedem mai apoi cum facem si cu tabloul. stiu ca ii e rusine, abia am convins-o data trecuta sa accepte ajutorul... ne descurcam noi cumva, doar sa-i fie bine!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Selene_Bunny spune:
anca, da, pentru Sonia de Antonia_05, papucei de iesit afara, cam 11 cm are talpita ei.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ancadragoman spune:
verific azi si te anunt
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ducky spune:
Luminita, multumesc mult de tot !!! Elena mea a fost incantata si a stat toata ziua cu un papuc de-un fel si altul de alt fel. Pana si afara vroia sa iasa asa
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ducky spune:
PS Giuliaelena, am pregatit pachetel pt tine dar nu pot pana pe luni-marti sa-l pun. Pe sfarsitul sapt viitoare sigur il ai.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ianca23 spune:
buna sunt noua pe aici si am citit anuntul vostru
vreau sa ajut si eu cu unele lucruri
dar vreau sa-mi spuneti cum trebuie sa proceddez
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianca23 buna sunt noua pe aici si am citit anuntul vostru vreau sa ajut si eu cu unele lucruri dar vreau sa-mi spuneti cum trebuie sa proceddez |
regulamentul este pe prima pagina a subiectului
Bun venit!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianca23 buna sunt noua pe aici si am citit anuntul vostru vreau sa ajut si eu cu unele lucruri dar vreau sa-mi spuneti cum trebuie sa proceddez |
Bine ai venit, ianca!
In primul rand, fa o lista cu lucrusoarele pe care doresti sa le donezi, pentru a fi inscrisa pe lista de donatori. Apoi, pentru ca aceste lucrusoare sa ajunga unde trebuie, e necesar sa iei legatura du danielac si LauraNicole, doar ele iti pot oferi adresele destinatarilor.
Nu uita sa-ti activezi mesageria privata!
De la Profil personal, Optiuni!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!