Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am trimis pachetele catre ducky si selene azi. sa ma anuntati va rog cand ajung.

am mai primit aseara ceva hainute, de fetita, de la fata nasei hunilor. sunt de mai multe marimi, si de cand era ea mai mica, o sa listez mai jos ce si cum:

- 1 pereche pantaloni scurti, pana la genunchi, cu siret, de culoare violet - 6 ani
- pentru 3-4 ani: bluza tricotata tip sal (de pus pe umeri, subtire, ciclam); 1 pereche pantaloni scurti (dungi albe cu rosu); o pereche pantaloni (102/107cm), rosii, subtiri; 1 pereche dres flausat (de toamna-iarna, roz cu dungi portocalii si albastre); 3 perechi manusi (una dintre ele din piele intoarsa); 1 pereche sosete subtiri, 1 pereche sosete groase, tricotate, de iarna.
- 2 perechi cizme scurte (ptr toamna-iarna), 30/31 (una pentru interior, una pentru exterior, gen papuci de casa)
- 3 rochite pentru 2 ani, 2 ani si 6 luni (nu au dimensiunile trecute pe etichete), din raiat, 2 de primavara, 1 de vara: roz, portocaliu, ciclam.

daca are cineva nevoie, va rog sa-mi spuneti. pentru hainele mai groase, luati in calcul cat va avea copilul la toamna-iarna.

multumesc.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Noutati despre Raluca :deocamdata sta la un prieten de al maica-sii,pana termina anul asta scolar apoi se muta la un liceu din Ploiesti si va locui la bunica ei la tara,in Ceptura .Alta posibilitate nu e acum .Pacat de cursurile ei de pictura !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura....prietenul asta la maica-sii e de incredere? Adica, ma refer sa nu se trezeasca fata cu el noaptea peste ea in pat

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Apropo de pictura, e un moment nepotrivit sa intreb, dar eu doar intreb nu vreau sa o zoresc in niciun fel. Mai poate acum sa picteze? Mai are conditii acolo unde sta sa picteze? Ca eu astept, cumintica, portretul de la ea

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Laura....prietenul asta la maica-sii e de incredere? Adica, ma refer sa nu se trezeasca fata cu el noaptea peste ea in pat

Poti ajuta si tu!

E gay asa ca sanse sa se trezeasca peste ea in camera nu sunt dar cat e de incredere....Macar sa termine anul ca daca se muta in Ploiesti acolo am si eu familia,matusii ei ii e mai usor sa ajunga.E altfel .

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Apropo de pictura, e un moment nepotrivit sa intreb, dar eu doar intreb nu vreau sa o zoresc in niciun fel. Mai poate acum sa picteze? Mai are conditii acolo unde sta sa picteze? Ca eu astept, cumintica, portretul de la ea

Poti ajuta si tu!

asa si eu cu tabloul... nu indraznesc sa-i mai aduc aminte.
la fel si cu hainele de le pregatisem pentru ea, nici nu stiu ce sa fac....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Pai vorbiti cu ea,fetelor,abia ii dati un motiv sa mai uite de ale ei .Raluca mi-a zis ca-i e rusine sa vorbeasca ea cu voi ca nu stie cat sa ceara de un tablou ca nu vrea sa ceara prea mult si sa va supere .

Mergi la inceput

Pai eu, cand s-a intalnit sotul meu cu ea, i-am dat 100 de lei si i-am zis ca-=i mai dau 100 la final.
dar nu vreau s-o zoresc, mai ales acum cu atatea probleme. o las sa faca cand poate si cand are timp, mai ales ca nu a mai facut portrete pana acum.

ma gandesc ca daca o sun, sa n-o stresez si dupa ce ca e suparata si a se mai streseze si cu portretul meu.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

luminita2008, am primit coletul! E intact, nu umblu la el, luni il va duce cumnata mea la destinatar! Multumim!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Selene tu aveai nevoie de ceva de incaltat?Ti-am spus ca ma uit dar am uitat dupa ce trebuie sa ma uit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput