Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 22
alex_andra spune:
Laura, ce-a mai facut Raluca? Unde sta?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Giuliaelena, ce masura are la picior? La haine poarta de 124 marime? Am sa rog pe Laura sau Daniela sa-mi trimita adresa ta sa pot trimite pachetel cu ce gasesc. Al meu desi are doar 4 ani jumatate e tare inalt si poarta haine de 128 si papuci de 30-31 marime. Vad ce gasesc de la el.. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Sa fie sanatos, ce voinic ai. Al meu la 6 ani poarta 116 la haine si 29-30 la papuci.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui alex_andra Laura, ce-a mai facut Raluca? Unde sta? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Alexandra,i-au mai acordat timp pana pe 26 .Dupa 26....nu stiu.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Alexandra,i-au mai acordat timp pana pe 26 .Dupa 26....nu stiu. ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! |
offf, saracuta fata!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am o intrebare.
O cunostinta din strainatate mi-a sugerat sa-mi fac un site, un blog, unde sa scriu despre activitatea mea umanitara, in speranta ca poate mi se vor alatura si altii, chiar si din strainatate. Ideea nu este rea, insa vreau sa va intreb - atat pe fetele care se ocupa de topic - danielac si LauraNicole, cat si pe responsabilele de cazuri - ancadragoman, dar si pe fetele ajutate - daca pot sa va mentionez - cu ID-ul, desigur, pe blogul meu. Practic, daca pot scrie despre voi si colaborarea noastra, respectiv despre ajutorul acordat pana acum - pe cine am ajutat si sub ce forma.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
luminita2008 spune:
hei, ce-i linistea asta pe-aici? s-a facut capitol nou si nu-l gasesc eu?
am lipsit si eu putin si nu va mai gasesc....
ducky, acum am vazut mesajul tau. am fost in spital cu unul dintre copiii mei toata saptamana. asadar, iti trimit cu placere cele 2 perechi de incaltari - adidasi si pantofi. o sa pun poze cu ei, ca sa-mi spui daca ti se par ok pentru cea mica.
dupa ce-mi spui ce si cum, rog fetele sa-mi dea adresa ta.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
ducky, am pus poze cu incaltarile aici.
laura, daniela, va rog mult imi trimiteti adresa lui Cosmin Mihai? vreau sa-i trimit hainutele de care vorbeam mai sus, e cam singurul din lista caruia i se potrivesc ca marime. si cum nimeni altcineva nu pare sa aiba nevoie...
alex_andra spune:
Laura, maine e 26... sa ne tii si pe noi la curent cu Raluca, ce face...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui luminita2008 ducky, am pus poze cu incaltarile aici. laura, daniela, va rog mult imi trimiteti adresa lui Cosmin Mihai? vreau sa-i trimit hainutele de care vorbeam mai sus, e cam singurul din lista caruia i se potrivesc ca marime. si cum nimeni altcineva nu pare sa aiba nevoie... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
luminita, de siguranta, trimite-le pe adresa mea, i le va da personal cumnata mea, medicul lui de familie. Mama lui Cosmin nu mi-a mai raspuns deloc la telefon in ultima vreme. O sa las fetelor adresa.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
luminita2008 spune:
ok, selene. rog fetele sa-mi dea adresa ta.
laura, si eu tare mult as vrea sa stiu ce face Raluca. am pregatit o plasa de haine ptr ea, mi-au trimis si fetele de la scutece. merci.