Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

adda_lili, tu porti 39 la picior, nu?
Cine mai poarta 39 la picior? Ca mai am niste sandalute de vara.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase, voi toate m-ati ajutat sa duc la bun sfarsit aceasta actiune si prin voi am reusit sa fac ceva pentru copilasii aceia!
Tot ce am povestit acolo e o mica particica din ce am simtit in orele acelea... pot sa va spun, ca daca la orfelinat, sotul meu a stat tot timpul in brate cu o micuta simpatica foc, de an si ceva, la apartamentele unde erau copiii cu probleme grave nu a rezistat inauntru nici 10 minute, ne-a asteptat afara...

_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Buna seara tuturor.
Va scriu pentru ca vad ca s-a vorbit despre jucarii. Din pacate nu pot ajuta cu hainute sau altceva, dar din donatiile generoase ale unor persoane de o rara bogatie sufleteasca, am primit o gramada de plusuri. Pitica mea nu are nevoie de toate, asa ca daca e posibil as vrea sa le donez altor copilasi.
Va multumesc mult.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Iti multumim ca esti alaturi de noi!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana te admir ca ai avut puterea sa duci asta pana la capat cu atata suferinta in jur ,eu am incercat odata in Bucuresti la un camin si nu mi-am revenit o saptamana dupa asta,ma terminase psihic si mai mult daia nu am venit cu tine.
Nici eu nu vreau pozele ca nu ma simt in stare sa le vad

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Dana te admir ca ai avut puterea sa duci asta pana la capat cu atata suferinta in jur ,eu am incercat odata in Bucuresti la un camin si nu mi-am revenit o saptamana dupa asta,ma terminase psihic si mai mult daia nu am venit cu tine.
Nici eu nu vreau pozele ca nu ma simt in stare sa le vad

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Anca, multa lume m-a intrebat de ce m-am dus acolo si de ce nu i le-am lasat doctoritei sa le distribuie ea...pe de o parte m-am simtit sfasiata de durerea si de lipsa de speranta in viata a acestor copii, pe de alta parte am simtit ca am reusit macar pentru o clipa sa le aduc bucurie!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Poate facem o actiune de 1 iunie, cu jucarii si carticele de povesti. Cineva trebuie sa gaseasca copiii potriviti sa le primeasca.

copiii mei minunati, Edy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Daniela, nu ai pt ce. Macar atat pot face si eu. Doar sa imi spui daca le mai tin sau le pot trimite.
Mai am si cateva haine de la fiica mea de 12 ani pe care as putea sa le donez pt copilasii din orfelinate.
Te admir ca le-ai adus o bucurie acelor copilasi, stiu cat de sfasietor poate fi. Am facut si eu practica la o scoala speciala si toti copilasii se agatau de noi si spuneau "Ia-ma acasa"...

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata
Am facut si eu practica la o scoala speciala si toti copilasii se agatau de noi si spuneau "Ia-ma acasa"...

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

cutremurator...

Ma gandeam sa mai facem o actiune de genul asta, cu jucarii, de 1 iunie, ce ziceti?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Daniela,luna asta ,de fapt pana pe la a2a jumatate a lui mai , stau prost rau de tot cu banii si nu pot trimite nimic altceva si ma oftic pentru ca deja am mai strans un sac de haine de la Milan , baiatul propietarilor casei si-l tin in camera fie-mii .Daca scot de pe undeva 20-30 de lire in plus,ti-l trimit cu aceeasi firma .Sunt haine de baiat de 8-9 ani .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Daniela,luna asta ,de fapt pana pe la a2a jumatate a lui mai , stau prost rau de tot cu banii si nu pot trimite nimic altceva si ma oftic pentru ca deja am mai strans un sac de haine de la Milan , baiatul propietarilor casei si-l tin in camera fie-mii .Daca scot de pe undeva 20-30 de lire in plus,ti-l trimit cu aceeasi firma .Sunt haine de baiat de 8-9 ani .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

ok, Laura stai linistita, cand poti atunci trimiti, tu stange-le acolo... te rog trimite-mi pe mail inca odata site-ul unde pot urmari coletul trimis de tine si eventual un numar de expeditie...pana acum nici un semn nu am primit de la firma de curierat!

_

Mergi la inceput