Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21
Raspunsuri - Pagina 12
luminita2008 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
daniela, ma bucur mult, mult ca totul a iesit bine! felicitari tie in primul rand pentru initiativa si pentru efortul depus de a merge pana acolo.
abia astept sa ne spui mai multe.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 HRISTOS A INVIAT! Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
ADEVARAT A INVIAT! PASTE FERICIT TUTUROR, MULTE IMPLINIRI SI MULTA BUCURIE IN SUFLET!
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
Selene_Bunny spune:
Un Paste Fericit si de la mine, cu flori si soare!
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
ancadragoman spune:
Cristos a inviat!!!
Selene am ridicat azi pachetul de la tine.Mersi mult
Daniela ma bucur ca totul a iesit bine
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Eseea spune:
Daniela, ma bucur ca a fost bine!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
danielac spune:
Fetelor va salut cu drag, am ajuns inapoi acasa si la job!
Actiunea a iesit foarte bine, in sensul ca toata lumea a primit cate ceva si s-au bucurat mult, chiar daca unii dintre ei traiau intr-o lume a lor, departe de ceea ce se intamla in jurul lor... la orfelinat (in vechea cladire) erau doar 14 copilasi cu varste mici, unii adusi chiar cu o seara inainte (!!!), cativa erau copilasi normali, cativa doar cu probleme fizice si restul si cu probleme mintale, din pacate... t-i se rupea sufletul cand intindeau bratele sa ii iei si apoi cat plangeau cand ii puneai la loc in patuturi...
Am mers apoi la doua apartamente, care gazduiau 18 copilasi si 4 ingrijitoare (doamne foarte dragute), acolo in afara de o fetita acre avea probleme la picioare si astepta ziua operatiei, restul de 17...(de la 4 ani in sus...) erau cu probleme de sanatate majore si cu dizabilitati... impresionant...copii fara nici un fel de sansa...
In afara de jucarii (multe de plus), incaltari si haine, am cumparat cozonaci si am vopsit pentru ei oua rosii si dulciuri luate de mine si de Alex andra ... s-au bucurat (cei care stiau sa se bucure!) pentru orice bucatica de ciocolata!
Va multumesc din suflet pentru ajutor, am facut si poze, dar pot doar sa vi le trimit pe mailul personal, deoarece exista restrictii in a face poze unor astfel de copilasi! Am promis ca ele nu vor ajunge niciodata pe net, asa ca cine le doreste va rog sa imi dati mailul vostru si le trimit!
Inca odata multumiri urmatoarelor fete care au trimis colete mai mici sau mai mari pentru acesti copilasi si care impreuna cu mine au "simtit" ca trebuie sa facem ceva:
Eseea, Luminita2008, Ana l, Alex andra, Neli ra, ducky, ancadragoman, cozmaf, leditia, adda lili, giuliaelena (cate 1 colet) si Selene bunny (2 colete), iar Laura Nicole a trimis zilele astea un colet si il voi trimite eu catre d-na doctor.
Multumesc inca odata si aici altor doua fete de pe DC, nu le dau nickul, pentru ca nu scriu aici, dar le spun prenumele Alina si Mioara, care ne-au ajutat din Spania, respectiv, Elvetia, cu jucarii, haine si incaltari.
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
Eseea spune:
Daniela , m-a impresionat ff mult mesajul tau. Ma bucur f mult ca am putut ajuta, dar in acelasi timp sunt f trista pt soarta acestor copii, mi se rupe inima pt ei si pt viata care ( nu) o au. :(
iti trimit pe pm adresa mea de mail.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Daniela , m-a impresionat ff mult mesajul tau. Ma bucur f mult ca am putut ajuta, dar in acelasi timp sunt f trista pt soarta acestor copii, mi se rupe inima pt ei si pt viata care ( nu) o au. :( iti trimit pe pm adresa mea de mail. Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
ok, repet rugamintea de mai sus, ca aceste poze sa le pastrati doar pentr voi, multumesc mult!
Pozele sunt facute de mine, cand le voi avea si pe cele facute de cumnata mea (in care apar si eu) o sa v-i le trimit!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702