Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-21

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.2009

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Adda lili eu sunt dispusa sa le preiau de la tine pentru bazar. dar poate gasesti aici pe cineva care se incadreaza in masuri si le poti trimite.

mamica lui Andrei

scuze...nu mi-am dat seama. Iza le-a purtat pana tarziu. Sper ca macar ai reusit sa alegi ceva. pupici

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Nu e nimic o sa le poarte alti copii. Baietii sunt in general mai maricei. Seamana si cu parintii e inalt si probabil de aia sa intamplat asa. Dar am descoperit ca una dintre salopete ai vine. El dormea cand am desfacut pachetul si am trimis ms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina92 spune:

daca nu se poate nu-i nicio problema,puteti sa-mi stergeti contul pt ca eu nu ma pricep;Sarbatori fericite tuturor si imi pare foarte rau ca v-ati purtat in felul acesta cu mine!daca vreti sa ajutati faceti-o din toata inima nu doar dupa o perchezitie asa riguroasa!Eu nu am avut niciodata vreo intentie rea,am cerut ajutor pt ca am nevoie;pe un alt forum chiar mi-am oferit hainutele mele in schimbul hainutelor de bebe!va rog stergeti-ma de aici decat sa ma umiliti pt ca sunt "o copila"cum s-a spus!PASTE FERICIT si multumesc celor ce au avut intentia sa ma ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina92

daca nu se poate nu-i nicio problema,puteti sa-mi stergeti contul pt ca eu nu ma pricep;Sarbatori fericite tuturor si imi pare foarte rau ca v-ati purtat in felul acesta cu mine!daca vreti sa ajutati faceti-o din toata inima nu doar dupa o perchezitie asa riguroasa!Eu nu am avut niciodata vreo intentie rea,am cerut ajutor pt ca am nevoie;pe un alt forum chiar mi-am oferit hainutele mele in schimbul hainutelor de bebe!va rog stergeti-ma de aici decat sa ma umiliti pt ca sunt "o copila"cum s-a spus!PASTE FERICIT si multumesc celor ce au avut intentia sa ma ajute!

Alina,te rog frumos sa te calmezi si sa citesti inca odata,cu atentie,ceea ce ti s-a scris,inclusiv emailul pe care ti l-am trimis !Nu te-a jignit nimeni iar conditiile casre ti s-au impus tie sunt conditii impuse tuturor celor care ne cer ajutorul ,nu este nimic personal .Chiar nu intelegi asta?Eu te cred ca treci printr-o perioada dificila dar nu ma jigni acuzandu-ma de ceea ce nu am facut .Si nu te mai victimiza pentru ca,dupa cum ai vazut , deja sunt oferte sa fii ajutata .Fara sa cunoastem ce si cum despre persoana pe care o ajutam NU O FACEM .
Citeste emailul pe care ti l-am trimis,calmeaza-te si lasa bazdacul ca nu te ajuta deloc !Si te-am numit copila pentru ca eu am 36 de ani , tu ai 17 ,cu 4 ani mai mare decat fiica mea si la varsta asta nu consider ca esti adulta .Matura in gandire poate ca ai momente cand esti dar adulta devii numai peste 18 ani .Nu am folosit cuvantul "copila " ca pe o jignire !
Pe Arwen o numesc mereu kupil si ea imi spune chiar mami de multe ori si vorbim aproape zilnic pe messenger fara sa se mai simta jignita si este doar cu cateva luni mai mare decat tine si mama unui baietel de 2 saptamani.
Tonul face muzica,draga mea !Nu te-a criticat nimeni ,nu te-a judecat si nici n-o vom face ci doar ti s-a cerut sa respecti regulile acestui topic .Intelegi?
Fug ca mi se arde mancarea dar revin .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina92

O, Doamne, da' greu mai este sa te supui unor reguli SIMPLE!

In treacat fie spus, o cunostinta de-a mea din strainatate a spus ca s-ar implica si ea cu draga inima, doar ca pe straini nu ii convingi asa, cu una, cu doua, ca exista o Alina de 17 ani, gravida in 36 de saptamani, care nu se descurca, sau ca exista "n" alte Aline. Nu, draga, ei au nevoie de chestionare clare, cati ani ai, cati ani are tatal, locuiti impreuna, lucrati, nu lucrati, ce venit aveti, ai, nu ai indemnizatie s.a.m.d. La asa ceva cum te-ai fi conformat?

Nu, ca tot tu tre' sa fii cu curu' de catre padure!

Iar cu faza "daca vreti sa ajutati, faceti-o din toata inima", las-o balta, ca e fumata. Din toata inima am ajutat mereu si am fost mintita de 3 ori. Din banii mei cumpar lucruri, din banii mei le spal si le aranjez (cu exceptia cazurilor in care alte mamici decid sa imi incredinteze mie hainute de la ele, sa ma ocup eu de ele), din banii mei le ambalez si le trimit, niciodata nu am cerut nimanui mai mult decat RESPECT.

Sper ca e clar.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Foarte bine spus.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

pentru ca si eu sunt ajutata, as dori sa ofer haine de la Ema pt copii de la orfelinat, am 2 geci de primavara care i-au ramas mici Emei si cateva bluzite si strampi.
astept PM sa trimit colet

va doresc un PASTE FERICIT!!!

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 11+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Mari paun, scrie direct Danielei, ca ea se ocupa. Poate are cineva sa-ti dea nr ei de telefon. Dar parca zicea ca zilele astea ar trebui sa ajunga acolo. Nu mai retin exact.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Crissandrada a sosit azi pachetul de la tine.Multumim.Sunt super hainutzele

Paste luminat tuturor!

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Ddodo pui, ce dimensiuni are fata ta?

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Ddodo pui, ce dimensiuni are fata ta?

mamica lui Andrei

are 1 an(asta stiti -si multumesc tuturor celor ce ne-au urat ieri),74 cm si 9,5kg

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput