*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
Va
si eu!
David in seara asta a vrut pizza,am comandat si normal ca a mancat si Sam,2 imbucaturi si varsatura de rigoare
,dragutu zice ca nu mai papa nimic ,ca vomita
!Febra nu a mai facut,dar nu e bine,asa per ansamblu...traieste doar din ceai si apa plata!si cate un biscuite...Siluan a inceput si el cu diaree
!Mor incet....
Legat de icter,dr mi-a dat sa ii dau cate 2 ml de Liv 52 de 2 ori pe zi...i-am dat de ieri,plus antibioticul ala si azi cand a inceput diareea mi-a spus sa nu ii mai dau antibiotic,iar Liv-ul doar 1 data pe zi.Nici nu mai stiu ce sa zic...noi avem grupele de sange la fel,ceilalti copii nu au avut icter prelungit..nu stiu,este clar ca desi e al treilea copil,tot nestiutoare sunt
!
Mama e si ea rau,are probleme cu plamanii si cu stomacul....deci,nu ma poate deloc ajuta!
Sper sa isi revina Sam,sa nu mai vomite,sa pape,sa fie iar vesel si jucaus!Si Siluan sa scape de icter,bube si diaree.Atat vreau
Edit:Naty,Sam e adevarat ca a luat Nurofen sirop,dar supozitoare niciodata!Altceva nu i-am mai dat atunci,deci numai de la ele a patit alergia aia urata care l-a desfigurat
Si imi vine sa imi dau palme ca inainte sa adoarma se tot freca la ochi si la nas..eu am crezut ca ii este somn si l-am pus la nani ca apoi sa se trezaesca desfigurat,fara sa poata vorbi...

mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
nico condoleante
simo off sa va ajute D-zeu sa scape bebeii cat mai repede
si
pentru voi
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Of, Simo, ce greu trebuie sa-ti fie
Ma gandesc la voi! sigur se fac bine baietii!
Eu am fost singurica toata seara, cu baietii...inca sunt, Cata n-a venit inca...am bucatarit, ne-am jucat, apoi baita, tratamente alea-alea...au adormit asa repede!
ramo_cata spune:

La multi ani! iti spune mandrul soare
Si-ti daruie o raza ascunsa intr-o floare.
La multi ani! iti spune chiar vantul zefir
Si-n dar ti-aduce parfum de trandafir.
La multi ani! si luna plina-ti spune
Si flori de stele pe frunte-acum iti pune.
La multi ani ! iti spune lumea toata
Uimita sa priveasca cea mai frumoasa fata.
La multi ani! Iti spun dintr-un rasuflet
Si nu sunt vorbe simple, ci numai…
Stropi De Suflet
La multi ani Teo!!!

Liana sa-ti traiasca micuta,sa te bucuri de tot ceea ce iti va oferi în anii ce urmeaza

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
seara buna!
teo tot in stadiul ala e, parca i s-au mai inmultit ganglionii occipitali si are ochii si mai aposi si mai rosii...am reusit sa-l conving sa ma lase sa ma uit in gurita lui, e rosior in gat, dar nu foarte rau, dar ma bucur ca nu am vazut petele albe pe interiorul obrajilor (semn specific de rujeola)...febra a avut mica, sub 38, nu prea mananca, mai tuseste din cand in cand latrat... uffff, mai mult stresul decat simptomele. am iesit putin afara, pe aleile ascunse din parc, el voia la copii, la nisip, insa nu ma risc sa il duc printre ei pana nu stiu exact ce are.
naty, nu i-am mai zis nimic, caci, sincer, m-am plictist sa tot dau explicatii, mai ales de cand o colega de forum m-a acuzat ca nu sunt de acord cu vaccinarea ROR caci scopul meu e de a racola clienti pt homeopatul meu 
...oricum i-a zis dr la telefon ce a considerat ea ca e necesar....nu a vrut si gata. am reusit sa-i iau azi o folie, insa nu le accepta
. sunt foooarte amare si le scuipa imediat. i-am dat in schimb miere cu propolis si echinaceea si septilin, sirop, la care voi renunta curand, caci am facut o mutra cand am citit ce contine. varianta sirop e plina de parabeni!!!! adica nu-i iau cosmetice cu parabeni, in schimb i-i dau sa-i bea!
iau pastile si le pisez si vad eu cum i le dau....
luny, mai mult ca sigur voi aduce si pensule, acum sunt in cautare de variante cat mai ieftine, caci cei de la care am luat fardurile le aveau cam scumpe...si sunt pensule doar!
simo, ufffff, cate si pe capul tau!!!
sa treaca si sa vina soarele la voi pe strada.
nicoleta cred ca sofeaza la greu acum, ma gandesc la ea sa aiba drum usor si lin.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, TEODORAAAAAAAAAA!!! SA FII IUBITA, SENINA, SANATOASA, SA LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI MINUNATI! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
lianam spune:

Am fetita maaaaaaare de doooooooi aaaani
! Lasam o tratatie mica pentru azi, ca probabil nu voi mai reusi sa intru! Ieri "am" suflat
in lumanarica tortuletului la gradi, azi urmeaza sa "suflam" la veri-praivat - mini - chefuiala ![]()
Foarte frumoasa poezioara-urare Ramo, multumim 
Aricelllll 
Va pupam si.....serviti va rugam, serviti
... daca nu ajunge mai comandati, platim noi ![]()
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
bubu05 spune:
La multi ani, Teodora! Tiza mea
Sa cresti mare si sanatoasa!
Liana, s ava aduca numai si numai bucurii!
Va las si eu niste filmulete cu TE, pentru cafeluta 
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a9f329f0e83719c6112875&skin_id=701
Enjoy!
luny spune:
ce credeti?? acum am venit de la munca, si nu am somn
Muf e la mama, dar trebuie luat de dimi ca au si ei treburile lor administrative..
macar o urare sa fac:

LA MULTI ANISORI FERICITI, TEODORA CEA SCUMPA!! LIANA, SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

l-am vazut pe Stef exersand 'ba-ie' si restul:)))cat e de scump, repeta el TOT! Mufa repeta cateva cuvinte cand facem asa,si nu mai vrea ca se plictiseste:))
totusi, ma bag in pat..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
La multi ani, Teodora!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa si voioasa!
Irina, sa va traiasca comoara!!!