*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008 (392)
Raspunsuri - Pagina 12
dudurutza spune:
Mihutza
sa fie cu norok mutatul in casutza noua, cu multa fericire, veselie si dans ![]()
Simo
scumpa, sa va ajute Dumnezeu sa treaca repede si bine toate bolile si puiutii sa se faca bine!
Nicoleta spor la bagajeli, drum bun sa aveti, o revedere frumoasa cu cei dragi si niste Sarbatori luminate pline de binecuvatari 
pt Briana cea desteapta si medaliata si
pt mami, bine ca tu esti bine!
tonicutza, las-o mai moale cu munca
pt sotia colegului si fetita sa fie sanatoase si sa creasca mare.
luny si Muf neobosit
alice
multumim de dedicatii, trec repede saptamanile si vine randunoiul ![]()
mimo
faina dedicatia, multumim tare mult. Iar acea scrisoare, mi-a placut, jos palaria. Sa fie pamantul roditor sa iasa totul cum doresti 
valen
obosita
kya

ramo
spor la curatenie
si pt plec in curand la iubita mea, as vrea sa-i urez 

La multi ani cu sanatate, bucurii, fericire si un car de norok domnisoarei Teodora 

Liana sa-ti traiasca puiutza si fiecare zi alaturi de ea sa fie o eterna primavara 

Am mai transferat filmulete pe mail, daca se intampla sa stergeti vreunul din greseala sa imi spuneti sa il pun iar 
Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos, insorit, plin de fericire!
bubu05 spune:
Buna!
Dade e mai bine, multumesc pt. grija!
Adica azi n-a mai facut febra deloc, am fost impreuna pana la piata, maine mergem in Tineretului pe o alee, duminica mergem la un film 3D cu el...s-a plictisit tare, puiutu...
Fetelor, nu-i mai duceti la nisip!!!! stiti cat praf inhaleaza si cat de rau de le face
Vorba lui Stanciu...s-au nascut in orasul care nu trebuie 
Kya, fii barbata! suntem aici cu tine!
drum bun marinarului! sa se intoarca cu bine!
Mimo, spor la treaba! tare curioasa m-ai facut cu hobby-ul tau
Am citit articolul...are mare dreptate...
Ariel, cum e Teo?
Simo, of, mai mami...imi pare rau...sanatate multa puiutilor si tie putere!
Zoze, sanatate bunelului! cum mai este?
Felicitari Briana pt. mate! bravo, bravo 
numeioana spune:
Uaileu, e greu cu copilul bolnav, dar nu e cum e cu barbatul bolnav!!
Mancare pasata mananca, se plange ca-l doare gatul, nu poate sa inghita, s-a umflat, face febra... mancarea nu-i place, ma pune sa fac si apoi nu mananca, cica ii vine inapoi. E morocanos si nu-i convine nimic... nu-l suporta nici pe David, a ajuns sa zica ca mai bine statea in spital daca ii urla in cap (si doar stiti ca David e f cuminte!) Greu de tot! Acum s-a bagat in pat si eu trebuie sa ies cu copilul ca sa se poata odihni. Abia astept sa-si revina sa se duca la munca!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Olgutz, altceva n-am ce sa spun. Am crezut ca e, dar n-a fost sa fie!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cleme spune:
Salutare la toata lumea!
Off eu sunt inca racita, nu reusesc sa scap odata, bine macar ca nu a luat (inca) Diana de la mine.
Kya drum bun marinerului si sa va revedeti cat mai repede
Simo multa sanatate va doresc, offf saraca de tine, cum au venit toate peste tine 
Alice cred ca abia astepti sa te vezi cu sotul
. Si da, asa e, prea multa lume e scarbita si sictirita de ceea ce se intampla in tara asta
Ariel multa sanatate lui Teo si bafta cu mineralele
si ma duc sa mai bag un ceai, paracetamol si alte chestii, poate scap de raceala asta odata.
Nicoleta spune:
Salut.
Eu sunt pe ultima suta... tristi, fiindca azi am aflat ca a murit bunica lui Adrian. Si ceea ce se credea o frumoasa vacanta in care urma sa ne vedem toti bunicii si strabunicii... va fi o vacanta in care vom merge (si) la inmormantarea unuia dintre ei... este trist, multi spun ca asa este viata... nu poti sa primesti asa o veste si sa nu te tulburi, desi nu era bunica mea de suflet... Aveti grija de voi si de cei dragi! Va pup!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
luny spune:
kya
nicoleta drum bun si usor sa aveti! condoleante..
ioana ti-am zis eu ca randunoii astia sunt niste copii mai mari
, gluma-gluma, dar e chair nasol, doare rau..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
O, Nico, ce rau imi pare...condoleante!
Sa aveti drum bun, sa mergeti cu grija, sa v aodihniti! Sarbatori linistite alaturi de cei dragi! Pupici! O sa ne fie dor de tine ![]()
natynic spune:
repejor, cat ma lasa Iulia...
Simo

, atentie ca alergia trebuie sa fi fost la altceva, doar Nurofen a mai tot luat. SAU, supozitoarele din cutia aia erau in neregula...
Exista icter prelungit la nou-nascuti (cunosc -cu mana pe inima, jur!caz de icter pana la 6 luni la fetita unei amice doctorite) datorat...alaptarii. Atunci cand prin lapte se transmite in exces un anumit hormon care la nivelul ficatului inhiba prelucrarea corecta a bilirubinei si rezulta icterul. Trece si NU e motiv de intrerupere a alaptarii pt ca nu are niciun fel de consecinte negative.
Si sunt de acord cu Bubu, URASC nisipul desi e drept ca te mai lasa sa rasufli. La Iulia 2 zile am scos muci ieri si alataieri, de la nisip. Plus cate porcarii sunt acolo...
Gata, cica "hai s' punem ainstain"![]()
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Aoleu, v-am gonit cumva de pe creanga?
ca la ce zi am avut azi e greu sa nu dau in paranoia...
Spuneti-mi si mie, de ce sefii ajung sa vada numai ce vor, numai ce e negativ sau lipsa si, mai ales uita de unde au plecat? Nu, n-am patit nimic eu personal dar...era retoric, asa.
Serena, succes! Dincolo de cum suna numele, mi se pare ff potrivit pt fardurile minerale, cam asa ceva imi inspira!
Cat despre farmacista, o fi fost sefa de promotie la scoala la care a fost colega cu a lui Zoze
Si??? Cand te-a intrebat de ce nu l-ai vaccinat nu i-ai povestit ca Alex ti-a facut rubeola vaccinata fiind?...asa, de chestie...Altminteri vreau sa spun ca isoprinosinul incepe a fi mult folosit, de pilda, si printre medici (adulti)-dat fiind ca sezonul asta f rece-rece-cald-rece etc ne-a cam doborat cu viroze dupa viroze transmise in lant prin spital. Eu am scapat acum ieftin cu 2-3 zile de bolit dar sa vedeti cor de tuse la raportul de garda...un coleg a facut si mastoidita de la otite virale repetitive...Oribil!
Si gata,
a obosit...rau...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler