BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 13
plateea spune:
mariucasara, onitza, micki mica
eu vreau sa precizez ca de cand am facut vaccinul de marti bbTo nu mai papa cum trebuie, nu mai doarme cum trebuie, e agitat si mi-e o mila de el de-mi vine sa ma duc pe campii...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
cum ii tremura barbitza , cand? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
Ii tremura tot maxilarul inferior in special cand e nervos sau speriat dar si fara motiv.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
ale1212xa spune:
ma duc sa ii fac baita la gaza..revin
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
decenuela spune:
jiji doarme de pe la 19.15...trebuia s-i fac baie la 8...nu stiu ce sa fac...mi-e ca nu mai doarme la noapte....
am comis-o am mancxat peste cu mamaliga si...usturoi...diluat dar...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
ale1212xa spune:
gata baitza, acum am trecut la operatiunea biberonul si speram apoi la nani(vorba aceea..vrabia malai viseaza)
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela jiji doarme de pe la 19.15...trebuia s-i fac baie la 8...nu stiu ce sa fac...mi-e ca nu mai doarme la noapte.... am comis-o am mancxat peste cu mamaliga si...usturoi...diluat dar... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
Si eu am papat pestele cu usturoi...acum astept reactii...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
xela_07 spune:
al meu doarme de la 17.30 .
am baut si vin, nu am apucat sa mananc ciorba de fasole dar avand in vedere ca al meu a mancat 2 farfurii bag seama ca e buna . maine o comit .
spaghete cu ton - reteta de la Jamie
1. se fierb spaghetele (eu folosesc Barila) al dente
2. se pun la calit in putin ulei de masline un catel de usturoi mare taiat mic si cateva rondele de ardei iute (cat preferati de iute)pana incep sa miroasa putin, se adauga o conserva de ton scursa. se calesc putin si gata sosul
3. se fac un pumn de framituri din paine (la robot sau asa cu mana ) si se calesc in 2 linguri de ulei de masline. se adauga rozmarin. se scot pe un servetel absorbant
se servesc 1+2+3 si parmezan pe deasupra
mie imi plac f mult si le fac cel putin o data pe luna, a ramas una din specialitatile noastre .
suna aiurea paste cu framituri de paine dar e chiar delicios.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
plateea spune:
danasor... ce printesa frumoasa... ce carut superb...
larisel... cteam acum ca se imputineaza cantitatea de LM... stiu ca e greu cu gemanutele, dar poate te ajuta ce am facut eu: metoclopramid, 2/zi, 7 zile, bere , si... sfantul stors la max 3 ore, pana raman titi goale. in felul asta reusesc si scot la masa 130 ml, iar in ziua in care am lipsit de acasa si nu m-am stors 12 ore, am ajuns acasa cu sanii plini, sutien, aparatori si tricou leoarca, si am stors 270 ml... plus cate 150 la cate 2 ore . stiu ca e greu, si eu una, de obicei ma rog de sot, soacra sa dea de mancare la pastaie sa ma storc eu, dar... am eu un fix cu laptele meu. si cat pot... fac tot ce e omeneste posibil, desi ca treaba cu poma o sa imi dea cosmaruri muuulte nopti din viata mea. culmea e ca pastaia stie diferenta, si LP il mananca de parca ar avea noduri. LM e in schimb papat de zici ca e de-odata cu foamea...
bine, asta pana zilele astea cand avem reactie la vaccin, si ma doare sufletul ca nu papa bine, nu doarme bine, plange si e mofturel. dar... sper ca nu mai dureaza mult si isi revine...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Si ca tot a pomenit ieri cristies de pluraluri in romana, de cand am vorbit despre asta ma framanta, ca nu stiu daca am scris bine sau nu si mi-e tare lene sa ma intorc sa vad unde era. Poate ma lamuriti voi... Cum se zice corect: bordeie/bordeiuri? obiceie/obiceiuri? (eu sustin variantele bolduite, dar nu-s sigura) Asta din ciclul "succesuri", dupa vreo 6 ani de Portugalia si dupa inca vreo 2 de pluraluri adorabile ŕ la André (ma dor piciorii mei!) Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Ce tare e Andre. O sa devina europarlamentar! .
Una peste alta eu cred ca nu mai e mult pana o sa intre in dex succesuri pentru ca toata lume foloseste asa in gluma, dar o sa se uite gluma si o sa ramana asa...
Andre vorbeste si portugheza?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
Mai, mamica documentata de gargaritz matematician, cu asta m-ai pus pe citit, nu gluma, ca am folosit la spalaturi intravaginale dupa epiziotomie. fara sa ma gandesc la efecte secundare Nu-i contraindicata, e doar pasibila de a da reactii adverse de tipul hipotiroidismului, dar Academia Americana de pediatrie si OMS-ul o dau ca "Usually compatible with breastfeeding" - Drugs are classified in this way if they could theoretically cause side-effects in the infant but have either not been observed to do so or have only occasionally caused mild side-effects. Inform the mother about any possible side-effects, reassure her that they are unusual, and ask her to return if they occur or if she is worried. If side-effects do occur, stop giving the drug to the mother, and if necessary find an alternative. If the mother cannot stop taking the drug, she may need to stop breastfeeding and feed her baby artificially until her treatment is completed. Help her to express her breastmilk to keep up the supply so that she can breastfeed again after she stops taking the drug. asta luat de aici: http://whqlibdoc.who.int/hq/2002/55732.pdf Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Eu am fost atat de ofuscata pentru ca nu ne-a zis nimeni nimic, si suntem destule si din zone diferite. Banuiesc ca e unica varianta de dezinfectare fara usturime, altfel nu-mi explic... Singura care stia ca nu e buna betadina e Lorex, dar nu mai retin cu ce i-au dat ei...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc