Cu dragoste din Iasi (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna dimineata.
Gabi intre ce ore este targul si cine il organizeaza? Dar ma indoiesc ca mai e timp de inscrieri... Intreb pentru ca mai nou ma ocup de quilling si fac felicitari, tablouase, invitatii, marturii si alte chestii utile ca si mici atentii/cadouri pentru diverse ocazii: www.dropshots.com/dannaquill" target="_blank">http://www.dropshots.com/dannaquill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sa nu uit, perla de Alex.
Aseara am mers la cumparaturi si l-am pus pe Alex in cos!!! imi intreb sotul:
- Si? ti-ai cumparat un copil?
- Da
- Pai hai sa mai luam unul sa nu se plictiseasca...
La care copilul raspunde:
'-Stii eu aveam mai multi prieteni pe raft!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Suuuper perluta...
Danna36, targul e in Copou intre 10 si 20 si la moldova mall cred ca la fel. Ideea e ca inscrierile s-au facut demuuult. Noi ne potrivim in idei, si eu m-am apucat de quilling, si m-a prins microbul. Am mesterit martisoare, felicitari si ma gandeam si la invitatii si altele pt nunti...dar timpul deocamdata nu-i de partea mea. Iti trimit pe PM nr de telefon al tipei care organizeaza si daca mai sunt locuri sau sunt absenti anuntati eu spun ca se merita. Eu voi fi in Copou.
Pupici si va astept maine la plimbare fetelor, daca plecatio din localitate va doresc Wk-end placut si distractie placuta.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

L Carmen: rar ....... pt. ca nu prea mai am timp si nici ce sa scriu. Andreia are activitati specifice varstei, cunoscute de voi, mamicile cu copilasi mai maricei.
Amuzanta perluta. De cate ori spun ca notez si uit.......
Multa sanatate baietelului.

Dana si Gabriela: felicitari pt. rabdare si maiestrie. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna ziua,
Si noi pe aici, mai ales ca suntem consemnati in casa...avem varicela. Mai bine spus, Andrei are si probabil va lua si Alexia.
Asa ca...2 saptamani vom fi pe pereti.
M-a rugat o prietena sa-i postez un anunt de inchiriere, are un apartament in Nicolina de 3 camere si vrea sa isi vanda si masina, un Opel Vectra Caravan.(pleaca din tara). Cine e interesat sa imi scrie pm.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Gabi, multumesc pentru raspuns si ajutor.
Cum a fost astazi la targ, mai multa lume decat ieri? Vremea a fost superba, liliacul e in floare, lalelele din parc frumoase si ele...

Daria, multumesc pentru aprecieri.

As vrea si eu ca Ruxi sa faca varsatul de vant, sa scap de o grija, cine ne primeste in vizita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si va astept la CAPITOL NOU

Mergi la inceput