Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 18
herra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Multumesc pentru recomandari dr dermatolog. De dr Suditu imi spusese si Cristina mai in toamna cand cautam pentru Victor. Mi-am amintit. .La cabinet langa recuperare se poate merge cu recomandare de la medicul de familie? Sau e doar cabinetul ei particular? Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
langa recuperare da, se poate cu trimitere de la medicul de familie.
dar pe mine ma intereseaza cabinetul de pe Sf Lazar - unde anume mai merge?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
dali77 spune:
buna smooky
si eu caut o solutie pt un copil de 2 ani, dar ce am gasit a fost o gradi ioana cu sediul in sararie. am gasit un singur comentariu, dar nu mi-a placut nici mie din poze: salile de curs par a se tine la o mansarda cam ingramadita si cum vin caldurile......... poate totusi cineva mai stie ceva.
am vazut la un moment dat ca se infiripase o discutie despre o clinica privata din bucuresti unde se fac operatii pe coloana laparoscopic. sunt si eu foarte interesata de asa ceva: sotul meu are 2 discuri intervertebrale praf si am inceput sa ma interesez de clinici.
gabiarama spune:
Oana, la d-na dr Suditu ,dar si lad-na dr Nechifor am fost si eu candva.La prima pt Mihnea , la a doua pt mine .Dragute amandoua .
Gabi, endocrinolog bun ,dar si f aglomerat dna profesor Carmen Vulpoi .Fusesem la altcineva inainte care a facut niste analize sumare si a dat un verdict cam dur ,dupa care d-na Vulpoi a recomandat si alte investigatii care au dovedit ca primul diagnostic era incorect.
A avut cineva probleme cu polipii la copii ? Imi puteti spune daca au fost vreodata vineti la baza nasului , chiar intre ochi ,mai ales atunci cand aveau nas infundat ?Sau nu puteau sufla nasul pentru ca ii durea ? Asa i se intampla acum lui Mihnea, elimina mucozitatile mai mult prin stranut , altfel mai greu.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Cenia!
Va ofer o
fierbinte.....
smooky, dali, la gradinitele de stat nu se primesc copii sub trei ani, decat cu interventii. O alta solutie ar fi la cresa... A mea e la cresa si e ok.
Gabi, cu Stefy nu am avut astfel de probleme, dar eu cand eram mica am avut. De invinetit nu mi s-a invinetit, insa de suflat de durere.... da.
Pe fina mea a operat-o de curand, ca nu putea respira, dar de durut nu o durea.
herra spune:
| citat din mesajul lui gabiarama A avut cineva probleme cu polipii la copii ? Imi puteti spune daca au fost vreodata vineti la baza nasului , chiar intre ochi ,mai ales atunci cand aveau nas infundat ?Sau nu puteau sufla nasul pentru ca ii durea ? Asa i se intampla acum lui Mihnea, elimina mucozitatile mai mult prin stranut , altfel mai greu. |
Vlad a fost operat de polipi; dar nu-mi amintesc sa se fi invinetit asa cum spui.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
acvi spune:
pt cei interesati:
http://iasi.inoras.ro/eveniment_povesti-din-plus-obraznicila-miercuri-28-aprilie-2010-la-centrul-cultural-francez.htm
Gabi
carmenp spune:
ti-am trimis pm
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui herra
buna vreau si eu PM tocmai am citit despre el in ziarul adevarul de miercuri we placut - ce faceti astazi? :) Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
Darria spune:
Carmen P: voi trimite acum pm. Te rog, vreau o info despre domnul dr. Mihu.
| citat din mesajul lui dali77 am vazut la un moment dat ca se infiripase o discutie despre o clinica privata din bucuresti unde se fac operatii pe coloana laparoscopic. sunt si eu foarte interesata de asa ceva: sotul meu are 2 discuri intervertebrale praf si am inceput sa ma interesez de clinici. |
Eu o rugasem pe Paula sa ma ajute cu info.
Pot sa spun doar ca este vb. despre spitalul Floreasca, unde se poate plati cazarea daca vrei conditii mai bune.
Nu detin inca info despre costurile operatiei + alte cheltuieli.
cresa sau gradi de stat: primesc de la 3 ani, oficial dar mai sunt unele educatoare care au cu pampers la program normal. Nu pot rec. pe nimeni.
particular: vazut pe site la aky in nicolina dar poate mai sunt si altele.
multa sanatate bolnaviorilor.
iulia-stefy spune:
La cresa de stat copiii se primesc de la un an si ceva.... Stefy avea un an si 5 luni cand am dus-o prima data... Si erau copii dusi de la un an....

.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Andrei (5 ani) si
Alexia
Stefania Iulia (05.12.2006)