Fulguleti de nov-dec 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

adevarat a inviat!!

cum mai lacramioara sa o interneze p edaria pentru scarlatina? cat o tine? tot asa barbari au ramas... ale mele au avut scarlatina in toamna spre iarna: au fost contagioase pana au luat antibiotic (penicilina) 24 de ore!! dupa care s-au dus in colectivitate. imi aduc aminte ca m-a intrebat mamica daca le dau regim fara sare: nu mi-au zis nimic aici

acs sanatate lui victor! i-au facut testul de streptococ ? (scuze imi scapa cum se numeste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

acs, multa sanatate lui Victor. Speram sa se refaca repede.

mamaana, pe Daria au internat-o sa-i faca analize si apoi o trimit acasa cu tratament.

Azi e ziua cea mare pentru Miruna. Ne sa nu fie nevoie de operatie. Dastefa e mai optimista, ca de aseara a inceput sa tuseasca, ceea ce zice medicul de garda ca ar fi bine, ca inseamna ca incepe sa elimine infectia... cel putin asta am inteles eu.... Astept rezultatul de la radiografie..... Sa dea DD sa fie bine.

La multi ani, Doradora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

acs draga mea, ii dorim multa sanatate lui victor. mi se face pielea de gaina cand ma gandesc cat de neputincioase suntem in fata suferintei lor. nimic nu conteaza decat sa-i vedem bine... sper sa fie deja un picutz mai bine...

mamaana, la noi la gradi, dupa primul caz de scarlatina s-a pus problema inchiderii temporare a gradinitei. n-au mai aparut alte cazuri si nu s-a inchis, dar e grozavie se aude de scarlatina... nici pomeneala sa-ti primeasca copilul in perioada bolii, indiferent ca mai este saunu contagios. mie nu mi l-au primit pe marc nici in wheezing, vezi doamne daca se ia tusea seaca... mai degraba cred ca le era teama de inhalatorul cu ventolin...

lacramioara, cert este ca chirurgul care l-a operat pe m. la stomac nu mai profeseaza. asteptam noutati de la mihaela legat de natura operatiei, daca este cazul. sper sa nu fie, in final...

Mergi la inceput

Mesaj de la Mihaela (dastefa), dupa radiografia de azi dimineata:

Am facut radiografie si Mirunica e mai bine. Merge in continuare pe tratament, dar am scapat de amenintarea operatiei.

Am vorbit cu Mihaela si era mai optimista acum. M-a rugat sa va transmit multumiri din partea ei ca ati sustinut-o. O va face ea mai mult cand se va intoarce.... Ma bucur din suflet ca a scapat de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIRUNA,VICTOR,Multa sanatate puiuti mici !

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Iulia,
Multumim pt vesti si implicarea ta!

Miruna,
Victor
,

Refacere rapida!Si sa nu mai treceti prin astfel de "experiente"!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Multumesc pt urarile adresate fetei mele!
Ioana a implinit sambata 1 an. am sarbatorit-o duminica in familie, iar duminca pe 11 aprilie ii rupem turta.

copiii mei au fost bolnavi. andrei de 3 saptamani a luat numai medicamente. ioana a luat de la el, asa ca am ajuns la injectii cu gentamicina. azi am facut-o pe ultima. sper sa nu se mai repete episodul ca deja m-au terminat.

Mergi la inceput

Va ofer o aromata si ma duc......

Monica, multa sanatate la puiuti.

acs, cum mai e Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Am revenit si noi de pe coclaurile unde am fost plecati...
Imi pare tare rau sa aud de copilasii bolnaviori:
Sanatate multa Victorila, Andrei si pitica mica de m_monique!
E bine ca Miruna nu ajunge la operatie, Lacramioara te rugam sa ne mai dai vesti!
.
Cam atata, eu una ma bucur tareee ca sunt inapoi in Bucuresti, am avut niste adevarate aventuri pe acele coclauri, care au inclus o calatorie cu masinile pe un dig cu multe hartoape si noroi, unde tot convoiul s-a innamolit, apoi alte aventuri cu niste tigani si apoi altele intr-o padure la mama naibii, unde ne-a prins o ploaie zdravana si unde ...normal...ne-am ratacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Scarlatina se poarta si la noi. Din pacate.
Si aici poti sa-ti duci copilul linistit in colectivitate 2 zile dupa ce a inceput tratamentul cu antibiotic. Nu asta e problema mea.

Tre sa-mi aman, pentru a doua oara deja, zborul acasa. La mama adica. Acasa.Dar din cauza faptului ca Bea s-a jucat cu o fetita care are tocmai scarlatina, iar amanam. Saracii ei parinti si-au tot cerut scuze, de parca e vina lor. Nu e vina nimanui, dar m-a daramat.
M-am deprimat de tot. De tot.De tot.
Macar de n-ar face Oaca nimic.

Vesti bune de la Dastefa. Super. Le tin pumnii sa plece acasa cat mai curand.

Mergi la inceput