Fulguleti de nov-dec 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
Adevarat a inviat!
fericit alaturi de cei dragi.
Va ofer o felie de cozonac si un ousor rosu....
aka, nu am mai apucat sa-ti trimit PM. Promit ca azi ma tin de cuvant. Scuze.
Am vorbit ieri cu Mihaela(dastefa) si se gandeste ca daca radiografia de marti iese rau si e cazul de operatie sa mai ceara inca o parere, iar operatia nu cred ca o va face aici. Are nevoie de ajutorul nostru... de informatii legate de chirugi buni, medici buni, in Bucuresti sau Targu Mures....
Lavinia_P spune:
Hristos a inviat!
Iulia,
Eu nu inteleg ce ar presupune interventia asta?adica ce ii vor face? prin operatie?
Eu as fugi in alte tari,dar e tipmul scurt,probabil e scump si micuta bolnava..la tg mures nu stiu decat de cardiochirurgie.
Nici ca am mai auzit vreun caz ca al lor prin jur sa ii dau vreun sfat..
poate nu va fi nevoie totusi de chirurgie..transmite-i toate gandurile noaste bune!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
kikineata spune:
Cristos a inviat!
Si raspund si fetelor dinainte
...Adevarat a inviat!
Dastefa, sanatate multa multa Mirunei si tie multa putere, ma rog pt. o minune sa scapati fara interventie!
lizzy spune:
Adevarat a inviat!
Lacramioara, daca vrei sfaturi concrete pt dastefa, posteaza subiect cu detalii la parintii intreaba. diagnostic, tratament, sugestia de operatie care consta in ce fel de interventie. Astfel cresc sansele sa afli cazuri concrete, nume de medici... Poate ai si facut-o, nu m-am uitat la topicul respectiv.
Singurul chirurg pe care il stiu este cel care l-a deschis pe M. cand avea 7 sapt,la stomac. E seful sectiei de chirurgie infantila si ortopedie din spitalul judetean de aici, din Mures. Cardiochirurgia e separata, ca sectie, de chirurgia infantila.
oricum, toata stima pt incercarile tale de a o ajuta pe dastefa. 
chinico spune:
Cristos a inviat!
si..
Adevarat a inviat!
Va dorim un Paste fericit, sufletele pline de lumina sfanta sa va fie!
lizzy spune:
ioana de m_monique, sa cresti mare si sa fii sanatoasa! felicitari mamico! 
la multi ani!!! 

lizzy spune:
lacramioara, am vazut acum off-line-ul si te-am sunat. nu stiu ce verifici mai intai, forumul sau mess-ul...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Irina!
Am intrat o fuga.... dupa ca am vorbit cu dastefa. Ca sa fie completa problema... acum sotul e cu Daria la spitalul de boli infectioase, ca are scarlatina....
Lizzy, multumesc pentru idee, nu am deschis subiect, dar am sa o fac. Am gasit abia astazi apelul de la tine.....
iulia-stefy spune:
Asta e subiectul creat pentru mai multe informatii pentru dastefa. Daca aveti detalii va rog sa o ajutati. Multumesc.
acs spune:
Cristos a-nviat!
Victor e bolnav; abia i-am scazut temperatura de la 40 grade. A inceput cu varsaturi sambata noapte; am crezut ca e o indigestie, caci se repezise la niste masline. A urmat voma, apot diaree si tot asa. Duminica n-a mai varsat, dar scaunele in continuare la fel. Spre seara febra, cam 37.8. Insa noaptea trecuta si toata ziua de azi efectiv a ars. Am fost la Grigore Alexandrescu (am stat 2 ore la camera de garda pana am intrat): enterocolita si rosu in gat. I-au facut metoclopramid injectabil si acasa. Ii dau Cedax (antibiotic), ceai de menta, pliculete pentru hidratare, enterolactis. In doua zile a mancat doua banane, pe care le-a dat afara, 1/4 felie de paine prajita si 1 grisina. Azi mai tot timpul a dormit. E groaznic sa-l vezi asa.