In Banat la noi Acasa (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

claudia aici ploua cu galeata , la mine in zona a dat si cu piatra cat bobul de mazare de la usa blocului pana la masina (vreo 20m) am fost uda leoarca

ioana astept pozicile de la serbare

multam pentru ca votati animalutul cine mai doreste aici e link http://www.animalut.net/user/mininova2.html

maghyc chiar ce ai mai facut ??? v-ati hotarat ????/ cum ti se pare Timisoara ???

laura ce pregateli faci de pasti??
pisicuta ati inceput injectiile ??? of saraciuta de tine eu am fost terminata cand lua andrei injectii

spor la pregateli

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Neata
Intr-adevar azi e tare urat afara. Ploua si e frig. Poalaudiate mai tarziu iasa si soarele, dar tot ramane ud prin parc...
Claudia - eu nu cred ca ajung la inviere - n-am cu cine sa las fetele si-s prea mici sa le scot la ora aia. Dar o sa ne vedem, stabilim noi o zi si o ora. Daca vrei, iti trimit nr. neu de tel ca sa ne auzim
Fug ca plange Oani.

Laura, mami de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna
intru si eu pe fuga sa va salut.
dorina bn ca ati primit acceptu si incepeti tratamentul.sa ii faca bine puiului si sa nu doara tare.sanatate si lui raducu su curaj la injectii si lui.sa scapati de microbul buclucas.
copii mei n-au facut lista ca fac eu pt ei de data asta.le-am luat hainute elegante la amandoi,de jucarii nu vreau sa aud ca ma inec in ele.vor mai primi si ceva dulce duminica.apropo , fetelor voi faceti cu copii cuibusor din iarba pt iepuras, sambata seara?ca sa aduca iepurasul cadou si sa isi i-a oul colorat:)asa era cand eram eu copil.acum nu stiu daca s-a mai pastrat obiceiul.de multi ani petrecem pastele in ardeal la sotul si nu stiu cum mai e pe aici.de data asta stam acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

claudia sa ai spor la toate cate ai de facut si sa ajungi cu bine la timisoara.
cristina, te cred ca ti-e greu singura de sarbatori, noi suntem cu gandul alaturi de tine!
no va doresc tuturor spor la pregateli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetili, am fost o saptamana in delegatie la Salzburg, de aia nu am mai apucat sa scriu!

De la lucru plec azi directamente spre Cluj

Cred ca o sa dorm tot drumul, cu vremea asta si oboseala acumulata.

O sa incerc zilele astea sa pun ceva poze pe net.

Pisi, ma bucur ca e ok al mic si ati scapat mai usor!

Laura, iti urez de acum un calduros LA MULTI ANI, multa fericire in familie si MULTA SANATATE tie si celor dragi!

Claudia, ma bucur ca ai reusit sa iti atingi telul pentru care ai muncit asa de mult! Sa fie intr-un ceas bun si iti doresc multa putere sa poti realiza si alte proiecte.

Giova, scuze ca raspund tarziu, doctora are cabinet pe str. Teiului, nu mai stiu numarul. E vis-a-vis de farmacia veche din Dacia. Despre rabdare nu stiu ce sa zic, mie imi pare ca are. Lucas a fost foarte cumintel la ea, caci era extrem de interesat de aparatura si de tot ce se intampla acolo.

digutix, sa aveti Sabatori frumoase in familie si un iepuras vesel si generos!

Mihi, sper ca sunteti bine toti 6. Te pup cu drag si iti doresc multa energie si rabdare pentru familionul tau mare si frumos!

Dana, bafta la concurs! Sper sa castigati premiul dorit.

Cristina, spor la treburi. Te asteptam cu drag pe forum sa ne pove ce mai faci.

LauraBubu, sa aveti sarbatori frumoase in familie!

Ce mai face Mirona? E OK?

Sper ca nu am uitat pe nimeni.

Va pup pe toate si daca nu mai intru pana atunci, va doresc ca Lumina Sfanta a Invierii Domnului sa va lumineze calea vietii si sa va umple inima de iubire si incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi am fost la arad dupa sora mea. a venit in tara, asa ca maine plecam toti la Alba pana miercuri.

Claudia drum bun sa ai.
Gabi mersi, lasa ca imi zici mai multe dupa ce ne intoarcem la Tm.
Andani votat animalutul.
Laurabubu nici un raspuns de la germanica?
Diana ma bucur ca mai scrii...eu la Edi nu i-am luat jucarii, doar ceva hainute luate de prin Italia, paris, la fel si lui Marco. el mai primeste ceva masinutze de la cars, de la neamuri-cumparate de mine de aici, ca stiu pe care le are.

mai intru eu din Alba.
si spor la toate.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dragelor.

Merci din suflet la toate pentru gandurile bune si urarile de ziua mea...sambata intru sa va dau pileala si papica.
Nu am mai apucat sa intru pentru ca de cand e tata in spital sunt numai un du-te/vino intre servici,gradi,spital,bucatarie.... si cand ajung acasa cad lata....acuma numa ce ii spuneam la mami ca e la mine pana maine,ca simt parca gust de sange in gat si-n nas,sunt taaaare obosita daaaaar cu toate astea am ajuns ieri la sorelina sa ma "defrisez",sa ma tund si sa ma vopsesc asa ca acu is tzatza de matza mi-am luat o zi de concediu ca sa ma aranjez olecutza dar si asa nu am avut timp si ca sa vedeti cum a fost ziua mea de ieri ca mie nu-mi vine sa cred cat am circulat iaca demonstratzion:
-dimineata la 7.30 trezirea fa laptic la Maya,da-i sa-l bea,dupa aia la 8.10 am reusit cu greu sa o trezesc si sa o imbrac,la 8.40 dus la gradi impreuna cu mama si de la gradi via spital/de acolo ia-l pe tata,du-l la un lab la analiza pe care a dat in puii mei 250 RON dar care azi a iesit ok SLAVA LUI DUMNEZEU,du-te fuga de acolo cu ai mei pana la Kaufland sa ii iau la tata de-ale gurii,du-l inapoi la spital,de acolo fugi la Galerie la ceva shoping,apoi la sor-mea unde am stat 3 ceasuri jumate si cand fusei gata am tulit-o cu mama dupa fata la gradi,de la gradi inapoi home am mancat si iar bantuie in oras sa iau ceva pt tata,am lasat-o pe mama pe la 18 acasa si fugi la Auchan la cumparaturi dupa care la ora 21 cand am intrat in casa si m-am pus in pat am zis ca nu mai am picioare si spate....parca eram paralizata iar azi noapte colac peste pupaza m-am trezit cu un carcel la piciorul stang de mi s-a facut pulpa stana de piatra imi venea sa urlu de durere da am muscat perina si m-am frecat de am zis ca dracii ma iau,azi abia am calcat pe picior de ce ma durea pulpa.
Na iaca c-am asa cum am descris mai sus am fost aproape toata saptamana,mis varza/prashtie/pulbere ce vreti voi de oboseala si nu am nici un chef de facut mancaruri,prajituri si stiu eu mai ce dar ce sa fac???cine mi le face???
S-ar putea ca tata sa iasa zilele astea de Paste si mama nu are cum sa vina sa ma ajute asa ca eu va trebui sa imi fac c-am toate cele necesare.
Dupa ce ies da la munca "tumorou" vreau sa merg cu bubulyna sa ii cumpar ceva hainute si nu pot decat cu ea ca tare aiurea gasesc eu marimi ca e slabutza dar inalta si de jucarii se ocupa tasu'.
Maine seara vopsim oole sotzul a spus sa le fierb eu si el sa le vopseasca,Maya cica le da luciu si eu sa pregatesc ce-mi trebuie pentru cozonaci,ca ii framant sambata dar de data asta nu mai trag ca robu si fac doar 2 cozonaci pentru noi si cine vrea sa mance o felie sa mance la mine,noi nu mancam miel asa ca am sa fac o chiftea care o sa arate ca un drob,ciorba acrita cu borsh de casa dar nu m-am hotarat inca din ce sa o fac,friptura,salate,sarmale inca nu stiu daca sa fac sau nu pt ca eu nu am chef de sarme,Clau meu nici atat,mai fac o praji cu napolitana si crema de nuci,am luat de la Codrina gogoselele de savarine si eu numa le umplu...si mai vad eu pe parcurs ce mai e de facut.

No c-am atata deocamdata ca v-am plictisit destul...aaaa si sa nu uit eu am mers la Inviere in fiecare an daca pot sa o las cu Clau eu vin daca nu imi pare rau,ramane slujba de a doua zi....dar sper sa ajung ca de fiecare data,intr-un an am fost si cu Maya dar dupa ce am luat Lumina am plecat imediat la nani....da ce are ca de Revelion am ajuns acasa toti 3 pe la 3 dimineata

Hai pusici somnic usor si pe maine spor la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am ajuns cu bine la Alba, un drum foarte aglomerat, ne-am oprit si in Calan la matusa, dar copiii au rezistat eroic.

In Alba, Edi a fost un plangacios, se cerea la mine de la toata lumea...abia cand am ajuns la cumnata s-a mai obisnuit si sta la ea....sper sa-si revina si sa se reacomodeze cu toate neamurile, ca vreau si eu sa ma relaxez, nu sa stau tot cu el in brate.

azi dim. l-am cantarit, are si el 9600 gr, a pus cred vreo 300 luna asta...tot e bine fata de 50 luna trecuta.
Dintisorul incepe sa creasca, azi noapte a dormit mai bine, fara multe tipete. celalat nu prea da semne ca vrea sa iasa. sper sa ne mai lase cateva zile de relax.

in caz ca nu mai intru maine, va urez de pe acum un Paste fericit si fie ca Invierea Domnului sa va aduca liniste si pace sufleteasca
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-01/10:54:33

si o seara placuta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Helau,am ajuns cu bine,ma distrez mortal ,prima oprire fu la Catedrala direct de la bus la parintele DRAGOMIR,un duhovnic tare bun si bland,asa unge el cu vorbele lui blande sufletul de om pacatos ,apoi putin la shopping cu Deni,gratulat pe LAURELU,CUSCRO SA IMI TRAIESTI 1000 DE ANI FARA REPARATII (stii tu vorba :)))) sa fi sanatoasa si fericita ,apoi la coafor ,apoi am framanatat cozonacii cu Deni acu ma duc sa o mai ajut pe mama la ciorba,friptura....is rupta in gura but who cares,ne vedem deseara la biserica cine poate veni.
Ioana si voua Paste Fericit,sa fie bine cu copiii sa va simtit si voi bine

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

LAURA, sanatate si fericire sa ai!
Si PASTE FERICIT la toata lumea!

Laura, mami de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput